odstránenie žlčníka.

Mám žlčové kamene, neustále záchvaty, strácam vedomie, som unavená... Ležam v nemocnici, lekári hovoria, že pošleme žlč, neviem čo robiť. kto zmazal? ako žili po tom.

Mobilná aplikácia "Happy Mama" 4.7 Komunikácia v aplikácii je oveľa výhodnejšie!

mať priateľa odstrániť asi pred 7 rokmi. na strave väčšinou žije, nie prísne, ale stále, dobre, a obmedzenia na alkohol (bez šumu)

Moja teta odstránila žalúdok, je tiež unavená útokmi, žije normálne, nepovedala by som, že je na strave, a všetko jesť a pije alkohol. Ja sám som chodil s kamienkami už 10 rokov, ale počas celého tohto obdobia som mal len jeden záchvat, takže nie som pripravený ho odstrániť, hoci mi lekári posielajú aj na operáciu. Ak máte také záchvaty bezvedomia, potom samozrejme odstráňte a je lepšie to robiť ako plánované, a nie naliehavo.

tak si myslím, že... Nechcem čakať na čas, keď naliehavo prinesú... a útoky sú strašné, dokonca aj diéty nešetria.

Chudák, nechaj všetko v poriadku s tebou)))))

Mama bola odstránená pred 3 mesiacmi, zatiaľ čo pri prísnej strave.

Mám odstránený žlčník, bol som na strave 2 mesiace a potom som začal jesť všetko. Po operácii sa ako komplikácia objavila cysta v potrubí, teraz sa rozrástla + v kanáli sa objavil kameň a znova trpím iba útokmi, ale trvalou pretrvávajúcou bolesťou. Dnes som šiel k lekárovi, pravdepodobne bude operovaný znova, už som prešiel CT vyšetrením, prehltol žiarovku a opäť som ísť na lekára.

Bože... všetkým ďakujem za odpovede... želám vám, aby ste zdravia... Zmizím to.

Jo, predchádzajúci komentár bol šokujúci aj o cyst a kameň v potrubí. Tu a odstráňte žlč. No, neexistuje žiadna voľba, ak sa také silné útoky už objavili.

predchádzajúci komentár je skôr výnimkou než normou... zriedka sa to deje... spravidla ľudia žijú pre seba a žijú bez akýchkoľvek špeciálnych problémov)))

oh, dobre, "stsat"... odstrániť a netrpieť... moja matka žije bez neho 5 rokov, žije celý život... ak sú takéto problémy spôsobené orgánom, ktorý možno odstrániť, potom odstrániť... operácia trvá asi 50 minút, ak zaplatíte za diery, potom za mesiac ich ani neuvidíte na žalúdku... brušná chirurgia samozrejme nechá šitie... prečo by som sa mal báť, nerozumiem..

viete, Liljok, nie tak dávno, manželka babička vykonala operáciu, takže všetko brucho bolo zorané hore, ona vidíte, bolo to škoda zaplatiť peniaze)) Samozrejme, Lapara bola lepšia, samozrejme.Moja matka diétu udržiavala len v prvých mesiacoch a nikde bez nej. Len nerozumiem obavám ľudí, len)) Dievča si sťažuje, že má toľko bolesti, ale tiež pochybuje o sebe) 0Vieš, aké záchvaty majú ľudia "chorý" žalúdok, horor..

Dobrý deň, už ste odstránili žlč? Ospravedlňujeme sa, ako to bolo prvýkrát po odstránení žalúdočnej stolice? Ak je kvapalina, kedy prešla? Ako ste sa cítili prvý mesiac po operácii, a teraz?

Už pred 2 týždňami som začal udržiavať stravu pred operáciou, nemohol som nič jesť, bolo to zlé a teraz to bolo presne 2 týždne po operácii a počas toho času som už klesol o 5 kg celkom.. Mala som ťažkú ​​hnačku, už viac nechodím. Padol som, strašne ma to vystrašilo, ale teraz som prestala padnúť toľko. Za rok, ktorý si udržal bez porušenia diéty číslo 5? A potom pomaly začal predstavovať výrobky? Aká je reakcia tela teraz? Fat try? a čokoláda, koláče? Soľné ryby už sa snažia? Keď som bol prepustený, bolo pre mňa jednoduchšie a ľahšie, potom som začal kupovať cookies od jednej spoločnosti, nebol suchý, ale bol odfúknutý, a bolo to pre mňa každý deň zle, nemyslel som, že to bol od neho. zdá sa, že sa zlepšuje, ale pri chôdzi pravá strana ubližuje.

Striktne som dodržiaval stravu 3 mesiace, 4,5 mesiacov som trochu zlomil (mohol som jesť solené ryby, cukrovú trstinu.) Teraz sa tiež pripravujem zeleninové polievky, pohánka, ryža, všetko varené a dusené, len niekedy si dovolím príliš veľa, ale v miernej miere... Napríklad odmietla vyprážanú, údenú, pikantnú a vyskúšala mastnú... teraz niekedy v ťažkom hypochondriu je ťažké... povedali, že piť antispazmodique súčasne... a tak sa samozrejme cítim dobre, môj žalúdok je ľahký a nie sú žiadne útoky, len ráj. a lekár, ktorý na mňa pracoval na vyprázdnenie povedal, len vylúčiť pikantné, vyprážané a mastné, a všetko ostatné je možné.Tak napríklad miesto chleba, robiť sušienky, to isté, ale žalúdok nefúka, ale pre čaj namiesto čokolády, marshmallow a kukhmaster cookies (dlhé) a chutné a možné! Varenie zeleninové polievky, ryžu, pohánka so zeleninovým šalátom alebo paprikou v pare... Myslím, že je potrebné udržať stravu 3 mesiace presne (hoci všeobecne dobré aj dlhšie)

Je zaujímavé, že to nie je celoživotná strava prísne dodržiavať?

Čí bol žlčník odstránený?

Mishulin (23. augusta 2016 - 19:00) napísal (a):

alenka_77 (23. augusta 2016 - 20:37) napísala (a):

Nepobelimaya (23. augusta 2016 - 21:59) napísal (a):

Témy živého fóra

Populárne príspevky blogu

Zaujímavé fotografie v galérii

Najlepšie články knižnice

Reprodukciu materiálov stránok je možné len s aktívnym priamym odkazom na stránku www.babyplan.ru

© 2004 - 2017, BabyPlan®. Všetky práva vyhradené.

Čí bol žlčník odstránený?

Mishulin (23. augusta 2016 - 19:00) napísal (a):

alenka_77 (23. augusta 2016 - 20:37) napísala (a):

Nepobelimaya (23. augusta 2016 - 21:59) napísal (a):

Témy živého fóra

Populárne príspevky blogu

Zaujímavé fotografie v galérii

Najlepšie články knižnice

Reprodukciu materiálov stránok je možné len s aktívnym priamym odkazom na stránku www.babyplan.ru

© 2004 - 2017, BabyPlan®. Všetky práva vyhradené.

Otázka pre tých, ktorí vykonali odstránenie žlčníka (cholecystektómiu)

Denník Marishka2705:

  • Magická noc.
  • Moje fotografie "pred" a "po" nútené chudnutie
  • • Otázka pre tých, ktorí urobili odstránenie žlčníka (cholecystektómiu)
  • A opäť pošleme o vlasoch)
  • Pôst o synovi výžive a nových problémoch.

Môžete nahrať video na našu webovú stránku Videoreka.ru a prilepiť ho do vášho záznamu, aby ste skopírovali kód pod videom a vložte ho do nižšie uvedeného formulára.

Ak chcete vložiť video z YouTube, kliknite na odkaz "Zdieľať" pod videom, vyberte voľbu "HTML kód", skopírujte ho a vložte do nižšie uvedeného formulára

Ak chcete pridať toto video do vášho článku, skopírujte a prilepte nasledujúci kód na správnom mieste v texte.

Účinky preskúmaní odstránenia žlčníka

Kto má problémy po odstránení žlčníka? (Kamene)


pravdepodobne teraz počas tehotenstva by dieťa ukrižovalo všetky kamene pozdĺž potrubí%) a utrpelo by to ešte viac


Takže, prečo som ešte neurobil operáciu, pretože som ju odložil až do lepších časov, tiež som sa ukázala byť tehotná a tak som sa bál, že môj syn by nejako vyvolal útok, ale nič podobné, vďaka Bohu, sa nestalo A hoci moje dieťa bolo veľké (narodený 4,5 kg) a veľmi mobilný.

veľký jediný kameň je naozaj dobrý. Niet pochýb o núdzovej operácii. Nezabudnite však preskúmať - prítomnosť jedného človeka neznamená, že NIE sú vytvorené žiadne iné.
Ďalej, pokiaľ ide o sanitku. Prevádzkoval som veľa žlčoviek - veľa, takže je VŽDY ťažšie na nich čoskoro pracovať, riziko je vyššie a čas na zotavenie je dlhší. Elementárna bublina je horšia na to, aby sa oddelila od lôžka, spájajú sa nádoby, zrazia, pochopia čo je to, krv viac, atď. Takže v prípade núdzovej liečby, zle pohľadu.
Ďalej na operáciu - teraz robia všetko laparoskopicky, 4 otvory a po dobu 3-4 dní sa vrátia domov, nie je nič ťažké, najmä pre tenké - operáciu ako appendectomy v čase.
Na konci - zvyčajne veľmi dobre a po šiestich mesiacoch pacient, sorry, vezme všetko na hrudi, od vyprážaného po alkohol) napriek odporúčaniam. Mimochodom, záleží na stupni zápalu v oblasti odstránenia, preto je lepšie pracovať na tichej bubline.


veľký jediný kameň je naozaj dobrý. Niet pochýb o núdzovej operácii.


No, skutočnosť, že sa kanály nebudú pohybovať? Práve som sa pripravil na takúto operáciu (jeden veľký kameň). strašidelné až hororové (anestezie strach: ()
a ja neviem, či by bolo vhodné spomaliť na operáciu, ak sa mi to moc neobťažuje


po 3-4 dňoch ísť domov, tam nie je nič ťažké, najmä pre tenké


a ak nie hubený? je ťažšie sa dostať do bubliny? ;)

Nepáči sa mi? Škoda, že je mi jedno


No, skutočnosť, že sa kanály nebudú pohybovať?

to je dôvod. Neexistuje žiadne nebezpečenstvo obštrukcie žlčovodov, čo spôsobuje ostrý záchvat bolesti a následného zápalu. S jedným veľkým kameňom, za predpokladu, že nespôsobuje chronický žiariaci zápal (výtok a kvalita žlče stále trpí), môžete dlho chodiť. Som sa stretol s rámom, ktorý ho vymazal asi 50 a ja som to vedel - od 30))) Rozhodnutie je vaše.
Anestézia je všetko strach, ako lietadlo. A výsledok je zvyčajne rovnaký - takmer zaručené pristátie) A ak požiadate calypsol o nahradenie anesteziológom propofolom, opýtajte sa opäť pri stole)
Je to ťažšie, ale nič neobvyklé. V nemocnici sa uskutoční trochu viac - nie 3., ale 5 dní

aktuálne endoskopicky! A potom si pamätám, čo sme robili, aby sme urobili škrty - to sa stáva strašidelné.


A ak požiadate anesteziológku, aby nahradil kalypsol propofolom - opýtajte sa znova na stôl))


treba pamätať: napísať:
Čo si myslíte, je tam rozdiel, kde sa dá robiť: v 14 alebo 1 regionálnom?


Je to ťažšie, ale nič neobvyklé. V nemocnici sa uskutoční trochu viac - nie 3., ale 5 dní


To znamená, že budeme naladení na to najlepšie. ATP :)

Nepáči sa mi? Škoda, že je mi jedno


Čo si myslíte, je tam rozdiel, kde sa dá robiť: v 14 alebo 1 regionálnom?

Nie som miestny. Prepáčte. kde má prevádzkovateľ viac skúseností.
Propofol je lepšie známy ako diprivan, tento názov je dipriván - pamätajte si a vopred sa opýtajte, ako poďakovať anesteziológovi (máme taký systém, čo máme robiť, opäť ospravedlňujeme) - potom si zapamätajte len príjemnú narkózu.


Nie ste lekár od 40 rokov? Tu mi povedal priamo s tvojimi slovami

nie. Bohužiaľ nie z vašich okrajov. a lekári hovoria o tom rovnako))), na hlave nie je žiadna hlava, naučili sa a hučali) len sa srandu.
Áno, nie, všetko je normálne, zvyčajne to sužovanie prechádza pozdĺž týchto trubiek, takže v prvý deň to nebude vyčerpávať a chirurg tu obviazaný alebo spálil všetky kanály tam, inak je žlč vypustený - ale nechaj ho, v bruchu to bude zlé. Ale to je všetko pre zálohovanie. Opakujem - takmer vždy v deň 3 sú odstránené, na 4-5 - doma) Za predpokladu, že do konca jedného dňa začnete chodiť, som odviezol svoju matku nemilú


Propofol je lepšie známy ako diprivan, tento názov je dipriván - pamätajte si a vopred sa opýtajte, ako poďakovať anesteziológovi (máme taký systém, čo máme robiť, opäť ospravedlňujeme) - potom si zapamätajte len príjemnú narkózu.


: pozdr2: ďakujem znovu. Napíšem a naučím sa: gy:


so mnou tá žena v oddelení ležala po odstránení žlče s jedným veľkým kameňom - ​​stále sa bála operácie, odložila sa a kameň si otrila žltej steny - zostala veľmi tenká stena.


vystrašiť))
ale spravidla správne, pravdepodobne ešte treba odstrániť

Nepáči sa mi? Škoda, že je mi jedno


áno nie, nemám strach :) len jej povedal doktor - dokonca trochu a steny sa zlomili a kameň a žlč padli do brušnej dutiny. Dôsledky by boli pravdepodobne trochu horšie ako chirurgia žlčových kameňov.


Čítal som o dobrých príkladoch. teraz nie je veľmi dobrý záujem. Tiež sa zaujíma o to, kto žije bez operácie s pomerne veľkými kameňmi v žlčníku, za predpokladu, že nič nie je rušivé.


Hľadáte stopy, na ktorých by ste nemali pracovať? ;) Mala som operáciu a nikdy som to ľutovala. Naopak, myslím si, že je dobré, že som sa nesnažil drogy rozpustiť s drogami a nestal som ich sám v sebe - tak by som sa žil a bál tak ďaleko.
Kameň bude skôr alebo neskôr hovoriť. A robte to v najviac nevhodnom momente (napríklad na dovolenke). A keďže ste v chlade, vy si vyberiete čas a miesto operácie sami a za mesiac zabudnete všetko, ako sen.

Je dobré, že každý si myslí inak. Tak zaujímavé žiť.


ako dobre sa nesnažila rozpustiť kamene pomocou liekov


ako mi chirurg vysvetlil, kamene môžu byť rozpustené až do priemeru 3-5 mm - zvyšok sa nedá rozpustiť. Takže ak vám bude ponúknuté, že ich odstránite s drogami, je to bezcenné vyhodenie peňazí.

ksisakiti. blag2006. Mama anjel. Nudí. Dievčatá, ďakujem za odpoveď. Len pred týždňom som urobil ultrazvuk a nebolo to pre mňa vôbec možné, myslím si, že žalúdok bolí. Na FGDS gastritída a veľa žlče v žalúdku, na ultrazvukovom kameni 15 * 10 je mobilný. Tam bolo 5 útokov, najprv raz za pol roka, potom po troch mesiacoch, potom každý mesiac, teraz je pod pravým okrajom tupá bolesť, od začiatku septembra nie sú žiadne prisupov. Bol to chirurg. povedal, ak existujú viac ako dva útoky, potom nie je o čom hovoriť, pre operáciu. Teraz prechádzať testy a idem do Blagoveshchensku na konzultáciu s chirurgom. Obávam sa, že to nie je slovo, ale záchvaty sú zvyčajne ťažké. Predposledná bola v auguste, sme boli na mori, môj manžel sotva žiadal o lekársky predpis ketarol bez lekárskeho predpisu, ale pomohol odstrániť bolesť. Teraz sa pýtam, či si za poplatok zaplatíte poplatok za bezplatné alebo zatiaľ v AODCB.

Citácia (ksisakiti # 064; 1.11., 19 # 58; 14)

Moja činnosť bola v roku 2009. Prvý útok bolesti sa odohral v roku 2008, som bol tehotná s mojím prvým dcérou. Vzali ho do nemocnice, vykonali testy, diagnostikovali ho. Keďže tehotná operácia sa nedá urobiť, určili stravu. Snažil som sa dodržiavať diéty, ale viete, tehotenstvo, chcem jeden, potom ďalší) Ďalší útok bol o tri mesiace neskôr, dal do nemocnice, sledoval, urobil injekcie, kvapky. Po vypustení som už stravil vážnejšie, ale útok sa opakoval o mesiac neskôr. Opäť v nemocnici, v tom čase som mala 8 mesiacov a lekári uviedli, že ešte jeden útok by sa mal uskutočniť cisárskym rezom a chirurgickým zákrokom na odstránenie žlčníka. Vďaka Bohu, pred narodením neboli žiadne ďalšie útoky, ale dva týždne po narodení sa znova opakovalo. Ona šla do nemocnice číslo 3 na Uralova, lekári okamžite povedal, že tam bude operácia (laparoskopia), plánované, stanoviť dátum. Dali mi to vo štvrtok, operácia bola naplánovaná na pondelok. Vo štvrtok som v nedeľu nemohol nič jesť a voda bola zakázaná piť. Počas týchto štyroch dní sa záchvaty opakovali každý deň. A ak na samom začiatku choroby trvali 5-10 minút, teraz trvalo asi 40 minút, táto hrůza je jednoducho nemožné opísať. Chcel som len urobiť operáciu a zbaviť sa tejto bolesti. V pondelok ráno som podpísala príspevky, hovorila som s lekárom s anesteziológom a odviezla ma do operačnej sály. Samozrejme som očakával, že sa budem prebudiť bez bolesti a troch malých otvorov na mojej strane. Ale ukázalo sa, že bohužiaľ nie je všetko. Prebudil som sa šev zo žalúdka až tesne pod pupkom, tri malé otvory v boku, silná bolesť v žalúdku, nevoľnosť a vracanie. Lekár prišiel a vysvetlil, že začali robiť laparoskopiu, ale zápal bol taký silný, že sa neodvážili ničoho dotýkať a podrobili sa urgentnej operácii brucha, že akýkoľvek ďalší útok by mohol byť posledný v mojom živote)) a že to bolo zázrak, ) Nevoľnosť a zvracanie trvala 10 hodín. Bolo to veľmi zlé. Nemohol som spať, aj keď som bol injekčne podávaný s dávkou spánku. Chudobné zdravotné sestry jednoducho neurobili to, čo jednoducho nedali, výplach žalúdka. Druhý deň sa nauzea a vracanie zastavili, ale môj žalúdok trochu bolesť. Na tretí deň už nič nebolí, okrem švu na žalúdku. Lekár mi prišiel trikrát denne, zdravotné sestry ma nenechali vôbec. Na štvrtý deň im dovolili vstať, na piatu k jedlu, atď. Vypustené po 10 dňoch. Potom prišiel ďalší na odstránenie švov. Prvých šesť mesiacov, prísna strava, potom môžete jesť trochu všetko.
V prípade záujmu, lekár, ktorý vykonal operáciu a pozoroval pred vypustením - Ivanoshchuk Petr Ivanovich.
Dúfam, NanaRichi, môj príbeh vám bude užitočný.


Xenia. Určite si vezmem svoj príbeh a ďakujem za celé meno lekára

Citácia (ksisakiti # 064; 1.11., 19 # 58; 14)

Moja činnosť bola v roku 2009. Prvý útok bolesti sa odohral v roku 2008, som bol tehotná s mojím prvým dcérou. Vzali ho do nemocnice, vykonali testy, diagnostikovali ho. Keďže tehotná operácia sa nedá urobiť, určili stravu. Snažil som sa dodržiavať diéty, ale viete, tehotenstvo, chcem jeden, potom ďalší) Ďalší útok bol o tri mesiace neskôr, dal do nemocnice, sledoval, urobil injekcie, kvapky. Po vypustení som už stravil vážnejšie, ale útok sa opakoval o mesiac neskôr. Opäť v nemocnici, v tom čase som mala 8 mesiacov a lekári uviedli, že ešte jeden útok by sa mal uskutočniť cisárskym rezom a chirurgickým zákrokom na odstránenie žlčníka. Vďaka Bohu, pred narodením neboli žiadne ďalšie útoky, ale dva týždne po narodení sa znova opakovalo. Ona šla do nemocnice číslo 3 na Uralova, lekári okamžite povedal, že tam bude operácia (laparoskopia), plánované, stanoviť dátum. Dali mi to vo štvrtok, operácia bola naplánovaná na pondelok. Vo štvrtok som v nedeľu nemohol nič jesť a voda bola zakázaná piť. Počas týchto štyroch dní sa záchvaty opakovali každý deň. A ak na samom začiatku choroby trvali 5-10 minút, teraz trvalo asi 40 minút, táto hrůza je jednoducho nemožné opísať. Chcel som len urobiť operáciu a zbaviť sa tejto bolesti. V pondelok ráno som podpísala príspevky, hovorila som s lekárom s anesteziológom a odviezla ma do operačnej sály. Samozrejme som očakával, že sa budem prebudiť bez bolesti a troch malých otvorov na mojej strane. Ale ukázalo sa, že bohužiaľ nie je všetko. Prebudil som sa šev zo žalúdka až tesne pod pupkom, tri malé otvory v boku, silná bolesť v žalúdku, nevoľnosť a vracanie. Lekár prišiel a vysvetlil, že začali robiť laparoskopiu, ale zápal bol taký silný, že sa neodvážili ničoho dotýkať a podrobili sa urgentnej operácii brucha, že akýkoľvek ďalší útok by mohol byť posledný v mojom živote)) a že to bolo zázrak, ) Nevoľnosť a zvracanie trvala 10 hodín. Bolo to veľmi zlé. Nemohol som spať, aj keď som bol injekčne podávaný s dávkou spánku. Chudobné zdravotné sestry jednoducho neurobili to, čo jednoducho nedali, výplach žalúdka. Druhý deň sa nauzea a vracanie zastavili, ale môj žalúdok trochu bolesť. Na tretí deň už nič nebolí, okrem švu na žalúdku. Lekár mi prišiel trikrát denne, zdravotné sestry ma nenechali vôbec. Na štvrtý deň im dovolili vstať, na piatu k jedlu, atď. Vypustené po 10 dňoch. Potom prišiel ďalší na odstránenie švov. Prvých šesť mesiacov, prísna strava, potom môžete jesť trochu všetko.
V prípade záujmu, lekár, ktorý vykonal operáciu a pozoroval pred vypustením - Ivanoshchuk Petr Ivanovich.
Dúfam, NanaRichi, môj príbeh vám bude užitočný.

Rozumiete - tehotenstvo, blížiace sa narodenie. a prečo by mali byť ostatní? dievčatá, čo sú 3-4-5 záchvaty? čo to kurva? kamene nikde nezmizne, presne to, čo môžete očakávať? čítaj v nete, čo je akútna peritonitída. čo je sepsa. a dôsledky. to nie je vtip. čo by mohlo ukončiť ďalší útok. Úspešná prevádzka jazdného pruhu je v najlepšom prípade. a v najhoršom? Ospravedlňujeme sa, že ste sa s jeho telom rozdelili, čo je všetko slúžil jeho. aký nezmysel.

Príspevok bol upravenýGeleboba - 26.11., 16:21

Nájsť používateľské príspevky

Skupina: Používatelia
Správy: 1255
Registrácia: 23.1.
ID používateľa: 6073
Ďakujem vám povedal: 247 krát
1 dieťa: Yaroslav
Skutočné meno: Julia

Odstránenie žlčníka a recenzie 14 GKB Sokolniki

Dobrý deň pre všetkých!
Mama bola odvezená v noci v sanitke s záchvatmi akútnej bolesti.
Po vyšetrení jej bolo povedané, že má gastroduodenitídu a žlčové kamene, preto je potrebné ju odstrániť nafig!
Môžete sa zbaviť kameňov bez operácie, alebo je to potrebné v tejto situácii?
môže sa niekto stretnúť s touto nemocnicou v Sokolniki a vedieť, aké je povesť miestnych lekárov?
Alebo niekto bude zdieľať kontakty dobrých lekárov odstrániť žlč, kam môžete ísť, utiecť z tejto nemocnice.
Ďakujeme všetkým vopred!

Dobrý deň pre všetkých!
Mama bola odvezená v noci v sanitke s záchvatmi akútnej bolesti.
Po vyšetrení jej bolo povedané, že má gastroduodenitídu a žlčové kamene, preto je potrebné ju odstrániť nafig!
Môžete sa zbaviť kameňov bez operácie, alebo je to potrebné v tejto situácii?
môže sa niekto stretnúť s touto nemocnicou v Sokolniki a vedieť, aké je povesť miestnych lekárov?
Alebo niekto bude zdieľať kontakty dobrých lekárov odstrániť žlč, kam môžete ísť, utiecť z tejto nemocnice.
Ďakujeme všetkým vopred!

No, ak bublina ešte nebola odstránená, znamená to, že v súčasnosti neexistuje žiadna hrozba pre život a môžete vážiť výhody a nevýhody odstraňovania žlče. Veľmi neodporúčam spěchať. Žltý kameň sa odstráni, dá sa povedať, z preventívnych dôvodov, aby sa zabránilo zablokovaniu kanálov a možnému prasknutiu močového mechúra. Odstránenie žlče samo osebe nerieši problémy s fungovaním gastrointestinálneho traktu, ale skôr ich vedie. Na pozadí odstránenia sa vyskytuje sekundárna pankreatitída a intestinálne poruchy. Preto sa musíme pozrieť na to, aké sú kamene a aké dôležité je odstrániť bublinu práve teraz. Prečítajte si o postcholecystektómickom syndróme.

Pred rokom bola moja matka odstránená z žlčníka kvôli kameňom, v nemocnici bolo urobených 20 m Babushkinskej nemocnice a lekári sa zdajú byť primerané. Podľa nemocnice 14 nemôžem povedať nič, nestretol som to. Mama v čase operácie bola 64 rokov, normálne utrpela. Strava samozrejme teraz stojí, ale nie príliš prísna. Ztratil som váhu: od 52 do 54 rokov som prešiel na 50-52, nič ma naozaj netrápi.
Operácie sa nedalo vyhnúť, pretože Lekári uviedli, že kameň môže viesť k upchatiu vylučovacieho traktu a potom žlčové kamene budú musieť byť naliehavo prevádzkované. rozhodli sme sa nepodniknúť a neplánovať operáciu.

Bol som prevádzkovaný za poplatok v nemocnici ruských železníc, na Volokolamsku, ak sa nemýlim. Veľmi odporúčame.
Lekári sú odborníci hepatobiliárneho oddelenia.
Pracuje ako v priestorovom priestore nadzemnej lode)) Komory sú dobré. Relatívne lacné.

ale nedokázal som sa vyhnúť všetkým dôsledkom operácie. Ale to nie je chyba lekárov, s najväčšou pravdepodobnosťou bolo potrebné, aby sa kameň nevyrábal do takého stavu, keď už bolo rozhodnuté na stole - laparoskopicky odstrániť žlč alebo, vzhľadom na veľkosť kameňa, úplne. Takmer 2 cm od kameňa boli sotva odstránené cez lapar. ¤ Anjel rýchlo vychovaný z podlahy sa nepovažuje za spadnutý ¤

Mám všetok arzenál postcholecystektomických šarmov, ktoré vás volá.
Keby som predtým odstránil žalúdok, mohli by to byť následky oveľa menej. Takže nikto nebude hádať - keď to je - je to včas. Samozrejme, ak sú kamene rozpustné, nemusia byť odstránené. Ale keď nerozpustné. potom čím dlhšie idete - tým väčšie je riziko komplikácií. ¤ Anjel rýchlo vychovaný z podlahy sa nepovažuje za spadnutý ¤

Môžete v osobnom lekárovi a náklady

Nerozumiem tvojmu nápadu. Ak sa dôraz na nepracovanie - potom nechápem, čo tým myslíte. Gallstone, zatiaľ čo on je, vždy pracuje. Pri nepracovaní existuje diagnóza atrézie, ale je to aj ukazovateľ zníženej práce, a nie jej absencia. A to určite nie je o mne. Nie je jasné, prečo ste mi odpovedali. nelogické, vo všeobecnosti ¤ Anjel rýchlo vychovaný z podlahy nie je považovaný za padlého šim

Napísali ste, že ste mali kameň v potrubí a nebol žiadny normálny odtok žlče. To je nečinnosť, čo všetko znamená. Čo je zlé, čo chýba, je rovnako zlé. Preto rýchlosť operácie neovplyvní zlepšenie funkcie čreva.

Niečo, čo vyzeráš Nesprávne pracuje alebo chýba - dva ďalšie rozdiely. Viete, ak je tu ruka, ale to nefunguje veľmi dobre. to nie je to isté, keď nie je žiadna ruka
Ak dôjde k dlhodobej poruche orgánu, spôsobí to, že susediace orgány prestali fungovať správne. Ak nie je žlč - jeho funkcia začína vykonávať kanálik potrubia. Ale to funguje, a nie spontánne hodí žlč do brány, pankreasu atď.
Práve preto je TIME dôležité. Ja najskôr zisťujem charakter kameňa. Ak nie sú rozpustné, nemôže čakať na počasie pri mori. Nebude menej. Ale škody na zdravých orgánoch môžu priniesť veľa. Mal som kameň 8 rokov. Nahlásené na toto všetko. Museli sme sa pred tým vyriešiť. ¤ Anjel rýchlo vychovaný z podlahy sa nepovažuje za spadnutý ¤

Dôsledky odstránenia žlčníka

Podľa lekárskej štatistiky je cholelitiáza diagnostikovaná u 8-12% ľudí vo vyspelých krajinách. Časom sa tieto čísla len zvyšujú. Rozhodnutie o vykonaní operácie vykonávajú lekári v prítomnosti veľkých alebo mnohých kameňov v žlčníku (LP). Tvrdé kamene môžu spôsobiť cholecystitídu s chronickým priebehom, ktorý nie je liečený inými metódami. Spravidla sa chirurgický zákrok uchýli k porušeniu odstránenia žlče a hrozbe zablokovania žlčových ciest.

Laparoskopická cholecystektómia (endoskopická cholecystektómia, laparoskopia žlčníka) je operácia, počas ktorej sa telo gastrointestinálnej dutiny prereže prerazením v brušnej dutine. S rozvojom komplikácií sa laparoskopia stáva životne dôležitou. Dôsledky odstránenia žlčníka sú ťažko predvídateľné, ale s včasným chirurgickým zákrokom a správnou technikou na jeho výkon sa riziko znižuje.

Funkcie operácie a možné komplikácie

Laparoskopia je predpísaná v nasledujúcich prípadoch: obštrukcia čreva, kaly v bežnom žlčovodu, cholecystitída s akútnym priebehom, prerušený GI, gangréna žlče. Okrem toho je operácia indikovaná na cholecystitídu s chronickým priebehom (špeciálna forma ochorenia, ktorá sa vyznačuje prítomnosťou kameňov v horúčke).

Laparoskopické odstránenie žlčníka sa vykonáva v rôznych lekárskych zariadeniach (nemocnice, kliniky, nemocnice).

Operácia sa vykonáva v celkovej anestézii. Predná brušná stena je prepichnutá špeciálnymi ihlami, vstrekovaním oxidu uhličitého a potom trokary (kovové alebo plastové rúrky). Do týchto trubíc sa vloží laparoskop a nástroje. Teleso žlčníka sa potom odstráni pomocou elektrochirurgického háčika. Po odstránení žlčových kameňov sa brušný priestor umyje a vysuší a drenáž sa vytvorí na mieste vyrezaného žlče.

Niekedy nie je možné dokončiť procedúru laparoskopickou metódou, potom lekári vykonávajú otvorenú operáciu. Lekári identifikujú nasledujúce nevýhody otvorenej metódy chirurgickej intervencie pred laparoskopiou:

  • Otvorená operácia je traumatickejšia a bolestivá.
  • Pacient stráca 10 krát viac krvi.
  • Rehabilitácia je ťažká, dlhá.
  • Existujú pooperačné jazvy.
  • Vyššie percento komplikácií.

Po odstránení žlčníka laparoskopickou metódou pacient pocíti slabú bolesť v miestach prepichnutia, zotavuje sa rýchlejšie, nie sú žiadne jazvy.

Vykonajte tento test a zistite, či máte problémy s pečeňou.

Mnohí pacienti, ktorí majú podstúpiť túto operáciu, majú záujem o otázku, čo ohrozuje laparoskopiu. Podľa lekárskych štatistík 10% pacientov po operácii zaznamenáva komplikácie. Niekedy to je spôsobené tým, že chirurg zobral nesprávny spôsob chirurgického zákroku alebo náhodne poškodil kanály alebo cievy v tejto oblasti. V niektorých prípadoch vznikajú problémy vzhľadom na to, že počas diagnostiky lekár nevšimol skryté kamene v žlčovodi alebo nádory v maternici. Choroby okolitých orgánov vyvolávajú sekundárne zmeny žlčníka, skresľujú výsledok vyšetrenia. Niekedy sa vyskytujú komplikácie v dôsledku zlej hemostázy (prevencia a zastavenie krvácania) alebo nedostatočného prístupu k orgánom, na ktorom sa operuje.

Príčiny negatívnych dôsledkov

Po operácii sa pacient musí prispôsobiť novým podmienkam trávenia. Predtým vzdialený FP slúžil ako rezervoár na zhromažďovanie pečeňovej sekrécie. Po laparoskopii sa žlč akumuluje v žlčových kanáloch a spôsobuje ich zvýšenie. To znamená, že cesty vylučovania žlče preberajú funkciu diaľkového močového mechúra.

V prítomnosti žlčových kameňov bol priemer žlčových ciest 1-1,5 mm, po 7-10 dňoch po jeho odstránení ich obvod dosahoval 3-3,2 mm. V priebehu času sa kanály ďalej rozširujú a po 12 mesiacoch dosahujú 10-15 mm. Dôvodom je to, že sa stali zásobníkom na ukladanie pečeňovej sekrécie.

Zvyčajne GI nahromadí žlč a vylučuje ju do dvanástnika po požití potravy. V dôsledku absencie orgánu je proces rozdelenia tuku narušený, pretože množstvo žlče klesá. Z tohto dôvodu sa po konzumácii ťažkých potravín (tuku, smažených) nauzea objaví zvracanie, objaví sa hnačka.

Žlč má baktericídne vlastnosti, ale vďaka zníženiu produkcie sa zvyšuje pravdepodobnosť vývinu patogénnych mikroorganizmov a porušenie prirodzenej črevnej bakteriálnej flóry. Ak nastane biliárna nedostatočnosť (komplex príznakov sprevádzajúci gastrointestinálne ochorenia), zvyšuje sa koncentrácia toxických žlčových kyselín, čo zhoršuje stav pacienta. Zníženie protizápalovej ochrany a dráždivý účinok pečeňových sekrétov, ktoré prenikajú do prázdneho čreva, spôsobujú zápal jejunu a hrubého čreva.

Žiadny lekár nemôže zaručiť, že po laparoskopickom odstránení rakoviny žalúdka nebudú žiadne negatívne dôsledky. Výsledok terapie závisí od veku, zdravotného stavu pacienta, prítomnosti iných ochorení atď.

Je dôležité. Aby bola rehabilitácia po odstránení rakoviny žalúdka úspešná, musíte sa postarať o svoje zdravie a dodržiavať odporúčania lekára o výžive a životnom štýle.

Hlavné komplikácie cholecystektómie

Mnohí pacienti, ktorí majú podstúpiť operáciu, sa zaoberajú otázkou, aké môžu byť dôsledky odstránenia horúčky. Vyskytujú sa v 2-3% prípadov.

Dôsledky resekcie LP:

  • Poškodenie bežného žlčovodu. Príčiny patológie: anomália štruktúry žlčových ciest, akútna cholecystitída, ktorá je sprevádzaná zápalovými zmenami, adhéziami v brušnom priestore, neopatrnými činnosťami lekára počas operácie. Ak chirurg zistí, že je poškodená celistvosť žlčovodu, potom sa začne operovať. Ak si to nevšimne, žlč vyprší v brušnom priestore, potom je potrebné núdzové opätovné spustenie.
  • Zranenie veľkých plavidiel. Táto komplikácia vyplýva z toho, že chirurg nie je opatrne zavedený trokar do brušnej steny. Pri poškodení veľkých nádob sa otvára kruté krvácanie. Táto komplikácia po laparoskopii je menej častá ako pri štandardnej chirurgii.
  • Infekcia rany Často infekcia preniká na povrch rany a začína sa trápiť. Niekedy ani antibakteriálne a antiseptické látky nemôžu chrániť proti nim. Symptómy infekcie rany: horúčka, začervenanie kože, bolesť, vylučovanie hnisu.
  • Poškodenie vnútorných orgánov. Chirurgické odstránenie žlčových kameňov je nebezpečné, pretože existuje možnosť poškodenia žalúdka, čriev, pečene a močového mechúra. Pri neopatrnej manipulácii s nástrojmi je možné poškodiť orgány.
  • Žltačná peritonitída. Žlč vyprší v brušnom priestore z neviazaných viazaných kanálov alebo v dôsledku obštrukčnej žltačky (porušenie odtoku žlče v dôsledku mechanických prekážok).

Takéto komplikácie sa môžu vyvinúť u mužov aj žien.

Poruchy trávenia

Ako už bolo spomenuté vyššie, po odstránení čreva sa koncentrácia žlče znižuje a ide priamo do čreva. Takéto pečeňové tajomstvo sa zaoberá iba malými časťami jedla. Pri prejedávaní alebo konzumácii ťažkých potravín sa objavujú nasledovné príznaky: ťažkosti v žalúdku, nevoľnosť, vracanie. Okrem toho sa po operácii zníži aktivita tráviacich enzýmov.

Niektorí pacienti trpia príznakmi ako je nadúvanie, poruchy stolice (hnačka alebo zápcha). Tieto komplikácie po odstránení žlčníka vznikajú, pretože baktérie začnú aktívne proliferovať v jejunu.

Varovanie. Po operácii sa zvyšuje šance na pretrvávajúcu zápchu. Aby ste sa im vyhli, musíte jesť správne, byť fyzicky aktívny, vzdať sa zlých návykov. V opačnom prípade sa môžu vyskytnúť hemoroidy.

Mnoho pacientov po operácii sa sťažuje na pálenie záhy. Agresívne žlčové kyseliny poškodzujú vnútornú výstelku žalúdka a čriev. Z dôvodu zmien sekrécie žlče narastá riziko zápalu malého, hrubého čreva, žalúdka a pankreasu.

U 20% pacientov sa po odstránení gastrointestinálneho traktu objavia črevné poruchy, ktoré sprevádzajú krvavé hnačky a horúčka. Niekedy hnačka trvá niekoľko rokov, taká komplikácia sa nazýva hnačka. Táto patológia vyvoláva dehydratáciu, žltačku a niekedy vracanie. Aby ste odstránili nepríjemné príznaky, musíte užívať liek, piť veľa tekutín a držať sa diéty.

Nebezpečenstvo relapsu

Mnohí veria, že po odstránení ZH je pravdepodobnosť ICH minimálna. Toto stanovisko je však nesprávne, pretože tvorba kalkulu nastáva po zmene zloženia pečeňového tajomstva alebo jeho stagnácie.

Je dôležité. Cholecystektómia neovplyvňuje zloženie žlče, preto je pravdepodobnosť kongestívnych procesov v žlčových cestách vysoká.

Aby ste sa vyhli opakovaniu ochorenia žlčových kameňov, musíte jesť čiastočne (často v malých porciách). Takže žlč bude pridelený častejšie, takže stagnácia je nepravdepodobná. Odporúča sa znížiť množstvo potravín bohatých na cholesterol (tučné mäso, mliečne výrobky) v strave. Okrem toho sa odporúča byť fyzicky aktívny (chôdza, plávanie, ranné cvičenia).

Liečba liečiv

Ak pacient zaznamenal zdravotné problémy po cholecystektómii, mali by ste okamžite konzultovať s lekárom. Liečebný režim závisí od povahy zápalu a od typu ochorenia, ktoré sa zhoršilo vo vzťahu k jeho pôvodu. Liečba sa vykonáva s použitím liekov, ktoré normalizujú procesy spojené s akumuláciou a výdajom žlče, ako aj prevenciu možných komplikácií.

Nasledujúce lieky sa používajú na zmiernenie príznakov postcholecystektómického syndrómu a na zlepšenie stavu tela:

  • Antispazmické lieky. Drotaverín, No-shpa, Mebeverin pomáhajú odstrániť spastickú bolesť, zlepšujú funkčnosť biliárneho systému tým, že uvoľňujú sféter Oddi (svalový ventil, ktorý riadi tok žlče do 12 dvanástnika, čo zabraňuje vnikaniu črevného obsahu do bežnej žlče a pankreatických kanálikov).
  • Enzymatické prostriedky. Festal, Creon, Panzinorm Forte normalizujú trávenie, podporujú prácu pankreasu.
  • Hepatoprotektory. Gepabene, Essentiale Forte eliminujú zápal, urýchľujú regeneráciu poškodených hepatocytov, normalizujú produkciu žlčových kyselín atď.

Chladná hnačka je liečená antimikrobiálnymi a antidiarrheálnymi činidlami. Na normalizáciu stolice pri zápche užívajte lieky, ktoré stimulujú črevnú pohyblivosť (Domperidone, Metoklopramid).

Help. Na prevenciu cholelitiázy sa používajú lieky na báze kyseliny ursodeoxycholovej: Ursosan, Ursofalk, Hepatosan atď. Na ten istý účel sa používajú lieky, ktoré obsahujú žlčové kyseliny a stimulujú ich produkciu: Allohol, Holenzyme, Liobil.

Na odstránenie pálenia záhy a žalúdka v žalúdku predpísané lieky, ktoré neutralizujú kyselinu chlorovodíkovú (Omez, Omeprazol).

Pri bakteriálnych infekciách tenkého čreva a dvanástnika 12 sa používajú črevné antiseptiká a antibakteriálne činidlá. Po absolvovaní kurzu musíte brať probiotiká, ktoré obnovia prirodzenú bakteriálnu flóru v zažívacom trakte.

Pravidlá výživy a fyzická aktivita

Diéta je nevyhnutná na zabránenie syndrómu postcholecystektómie, zníženie podráždenosti tráviaceho systému a urýchlenie odtoku žlče.

  • tučné, vyprážané potraviny;
  • alkoholické nápoje, sóda;
  • výrobky z múky, cestoviny;
  • korenené korenie, omáčky na skladovanie, korenie;
  • strukoviny: hrášok, fazuľa, šošovica;
  • cibuľa, sorrel;
  • cukrovinky atď.

Môžete jesť včerajší chlieb, mäso, ryby (nízkotučné odrody), ovsené vločky na vode, mliečne výrobky s nízkym obsahom tuku.

Jedlo by malo byť zlomkové, súčasne by sa malo brať do úvahy denný počet kalórií. Stojí za pozornosť teplota spotrebovaných potravín. Najlepšou možnosťou je teplé jedlo (40-50 °).

Po operácii sú pešie prechádzky veľmi užitočné, pomáhajú predchádzať stagnujúcim procesom v žlčových kanáloch. Jeden mesiac po odstránení žalúdka môže pacient urobiť gymnastiku, hlavnou vecou je vyhnúť sa zaťaženiu brušných svalov.

Plávanie je veľmi užitočný šport, ktorý možno praktizovať 6-7 týždňov po cholecystektómii.

recenzia

Mnohí pacienti, ktorí podstúpili operáciu na odstránenie GI, tvrdia, že po určitom čase sa zdravotný stav po operácii zlepší, hlavnou vecou je dodržiavať odporúčania lekára. Ďalší pacienti ľutujú, že sa rozhodli chirurgicky intervenovať, pretože v pooperačnom období je veľa komplikácií.

Je možné znížiť pravdepodobnosť komplikácií po odstránení ZH, ak pred procesom prejdete komplexnou diagnózou, čo pomôže identifikovať súvisiace patológie a možné kontraindikácie. Odporúča sa nájsť kvalifikovaného odborníka s rozsiahlymi skúsenosťami v tejto oblasti. Aby sa zabránilo neskorým komplikáciám, odporúča sa podstúpiť pravidelné vyšetrenia, dodržiavať špeciálnu diétu a viesť zdravý životný štýl.

Recenzie odstránenia žlčových ciest

Všetky práva k materiálom uverejneným na webe sú chránené autorskými a súvisiacimi právami a nemôžu byť akýmkoľvek spôsobom reprodukované ani použité bez písomného súhlasu držiteľa autorských práv a aktívnym odkazom na domovskú stránku portálu Eva.Ru (www.eva.ru) vedľa s použitými materiálmi.
Pre obsah propagačných materiálov vydanie nie je zodpovedné. Certifikát o registrácii médií č. FS77-36354 z 22. mája 2009 v.3.4.44
© Eva.ru 2002-2018

Sme v sociálnych sieťach
Kontaktujte nás

Naša webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie výkonnosti a zlepšenie efektívnosti stránky. Zakázanie súborov cookie môže spôsobiť problémy s webom. Pokračovaním v používaní stránky súhlasíte s používaním súborov cookie.

Recenzie odstránenia žlčových ciest

Správa pre [email protected] »09 Feb 2014 09:51

Laparoskopická cholecystektómia

The dream message "09 Feb 2014 10:37

Laparoskopická cholecystektómia

Správa Jokerka »15. februára 2014 10:32 hod

Laparoskopická cholecystektómia

Správa bez mena »16 Feb 2014 02:35

Laparoskopická cholecystektómia

Správa tatiana 2538 »20. februára 2014 14:11

Život bez žalúdka

Prečo vzniknú komplikácie po odstránení žlčníka a ako sa pripraviť na operáciu tak, aby všetko fungovalo dobre

Pôjdeme k odstráneniu určitej časti tela, keď neexistuje iná cesta, pretože ďalšia nečinnosť môže viesť k ešte viac smutným výsledkom. A nie tak dôležité - odstránenie dolných končatín alebo žlčníka. Aj keď je samozrejme ľahšie sa rozlúčiť s žlčníkom než s nohou, pretože nie je vidieť, je skryté niekde v lone tela.

Bolesť je signál, ktorý núti jedného konať. Chronická, konštantná bolesť spôsobuje, že dokonca aj tá najchudobnejšia a nenávidiaca choroba sa obráti na chirurgov, aby požiadali o pomoc. Všetci dúfajú, že obeť bude ospravedlnená, že odstránením príčiny bolesti sa budete môcť zbaviť mučenia navždy. A vo väčšine prípadov sa to stane. Ale, bohužiaľ, niekedy dochádza k zlyhaniu.

Fantastické bolesti

Niekedy po operácii osoba naďalej trápi najsilnejšie fantómové bolesti. To je, keď sa zdá, že odstránený orgán je stále na mieste a bolí ako predtým.

Bohužiaľ, niektoré z týchto prípadov sú výsledkom nedbanlivosti práce lekárov. Napríklad, akýkoľvek chirurg vie, že femorálny nerv musí byť prekonaný rýchlym a dôverným pohybom ostre brúseného skalpelu a nie "rozrezaný", inak sa nemožno vyhnúť pooperačným problémom.

Takže s žlčníkom. Napríklad, ak je ponechaný dlhý pruh potrubia z žltej vaku, môže žlť následne stagnovať. V dôsledku hrubých manipulácií na žlčovodoch sa tvoria jazvy, čo môže spôsobiť zúženie potrubia. Adhézia mimo kanála môže tiež narušiť pohyb žlče v pooperačnom období.

Zároveň rýchla a presná operácia, ktorá vylučuje ponechanie dlhého paliva žlčovodu, ak nedáva plnú záruku, výrazne zvyšuje šancu, že sa skutočne rozlúčite s bolesťou.

Postcholecystektomický syndróm

Tiež píšu o tzv. Postcholecystektomickom syndróme, ku ktorému dochádza po odstránení žlčníka. Snažil som sa tento fenomén pochopiť, ale čím som čítal tento syndróm, tým viac som bol zmätený príčinami a prejavmi.

A aby som bol úprimný, "žiť" Nikdy som nevidel takú diagnózu. Samozrejme, možno preto, že som resuscitátor, nie chirurg a ani terapeut. Ale v skutočnosti je veľmi ťažké izolovať túto diagnózu od rôznych možných chorôb, ktoré sa jej týkajú (gastritída, refluxná choroba, pankreatitída, hepatitída, nadúvanie, flatulencia atď.).

Existuje veľa príznakov tejto záhadnej nešťastie, medzi nimi:

  • Porušenie absorpcie živín, vitamínov. Ľudia rýchlo strácajú váhu.
  • Intenzívna bolesť vyplývajúca zo zvýšeného tlaku v žlčových cestách. Sú dosť špecifické miesta, ale môžu byť rozmazané, niekde vnútri vzrastajú cez pažerák v dôsledku refluxu.
  • Časté uvoľnené stolice. Potrava letí tým, že nemá čas prejsť všetkými fázami trávenia.

Mimochodom, napriek tomu som apeloval na iných chirurgov a povedali mi, že väčšina pacientov s týmto syndrómom je liečená praktickým lekárom, lebo príčinou je spazmus oddiového zvierača, ktorý sa nachádza pri výstupe z žlčových ciest. Antispazmodiká a lieky proti bolesti pozitívne vyriešili tento problém.

Liečba a prevencia pooperačných komplikácií

Všetko bude závisieť od toho, čo spôsobilo utrpenie. Ak je to spinkový kŕč, potom, ako som povedal, sú predpísané spazmolytiká, lieky proti bolestiam. Ak je to kameň, zúženie, nádor, dlhý pahýľ žlčníka, potom, bohužiaľ, budete musieť opäť prejsť pod nožom.

Znova, viem, že naši ľudia vždy trpia naposledy, idú na operatívny stôl, keď kameň chystá vypadnúť do brušnej dutiny. A zatiaľ čo majú veľa súvisiacich patológií v podobe nespracovanej pankreatitídy, gastritídy, kolitídy a všetkých druhov hromád. Medzitým sa zápalové zmeny týchto orgánov zhoršujú v pooperačnom období, čo spôsobuje adhéziu v brušnej dutine. Gastritída, enteritida vedie k edému vylučovacieho kanála žlčových ciest.

Preto musíte pripraviť: pred zákrokom liečiť všetky vaše chronické rany, vzdať sa zlých návykov a samozrejme vybrať dobrého odborníka. To všetko zaručuje 90%, že po operácii bude život jednoduchší.

Odstránenie žlčníka.

narodil sa divoký

07/15/10 11:45 Odpovedať na správu Gallbladder removal. Siberyak

Varovanie. Záhady sú bližšie, keď sa objavia.

07/15/10 11:53 Odpovedať na správu Gallbladder removal. Siberyak

07/15/10 12:11 Odpovedať na správu Re: Odstránenie žlčníka. Používateľ 2920

Elena Anatolyevna
Neodporúčam osobne!

07/16/10 11:53 Odpovedať na správu Re: Odstránenie žlčníka. user docsima

04/16/11 12:12 Odpovedať na správu Odstránenie žlčníka. Siberyak

04/16/11 21:43 Odpovedať na správu Re: Odstránenie žlčníka. Dushechka

04/16/11 21:46 Odpovedať na správu Re: Odstránenie žlčníka. Dushechka

04/16/11 23:54 Odpovedať na správu Re: Odstránenie žlčníka. Siberyak

04/17/11 12:03 Odpovedať na správu Re: Odstránenie žlčníka. Helen Butler

04.17.11 00:15 Odpovedať na správu Re: Odstránenie žlčníka. Siberyak

04/17/11 12:25 AM Odpovedať na správu Odstránenie žlčníka. Siberyak

Aforizmus jasne odrážal zmätok autorových myšlienok.

04/17/11 5:59 PM Odpovedať na správu Re: Odstránenie žlčníka. Siberyak

04/17/11 7:36 PM Odpovedať na správu Re: Odstránenie žlčníka. user docsima

04/17/11 21:42 Odpovedať na správu Re: Odstránenie žlčníka. Helenochka

04/17/11 23:59 Odpovedať na správu Re: Odstránenie žlčníka. Siberyak

04/18/11 08:56 AM Odpovedať na správu Re: Odstránenie žlčníka. Helen Butler

Elena Anatolyevna
Neodporúčam osobne!

04/18/11 10:12 AM Odpovedať na správu Re: Odstránenie žlčníka. user docsima

04/18/11 10:12 AM Odpovedať na správu Re: Odstránenie žlčníka. user docsima

04/18/11 10:16 Odpovedať na správu Re: Odstránenie žlčníka. Helenochka

04/18/11 10:18 Odpovedať na správu Re: Odstránenie žlčníka. používateľ olga7297

Elena Anatolyevna
Neodporúčam osobne!

04/18/11 10:23 Odpovedať na správu Re: Odstránenie žlčníka. Helenochka

Elena Anatolyevna
Neodporúčam osobne!

04/18/11 10:24 Odpovedať na správu Re: Odstránenie žlčníka. user docsima

04/18/11 10:24 Odpovedať na správu Re: Odstránenie žlčníka. Helen Butler

04/18/11 10:27 Odpovedať na správu Re: Odstránenie žlčníka. Helenochka

04/18/11 10:59 AM Odpovedať na správu Re: Odstránenie žlčníka. Siberyak

04/18/11 11:06 AM Odpovedať na správu Re: Odstránenie žlčníka. používateľ olga7297

04/18/11 11:37 AM Odpovedať na správu Re: Odstránenie žlčníka. Helenochka

04/18/11 4:13 Odpovedať na správu Re: Odstránenie žlčníka. Helenochka

04.20.11 14:47 Odpovedať na správu Re: Odstránenie žlčníka. Helenochka

04.20.11 20:32 Odpovedať na správu Re: Odstránenie žlčníka. Užívateľ Darka-iek

04/21/11 9:59 Odpovedať na správu Re: Odstránenie žlčníka. Užívateľ Darka-iek

04/21/11 12:45 Odpovedať na správu Re: Odstránenie žlčníka. Helenochka

04/21/11 12:54 Odpovedať na správu Gallbladder removal. Siberyak

04.21.11 18:57 Odpovedať na správu Re: Odstránenie žlčníka. podľa MarinaTr

04/23/11 6:01 Odpovedať na správu Re: Odstránenie žlčníka. používateľ Pinkola

Život je ako fotografia: ukazuje sa lepšie, keď sa usmejete.

04/23/11 21:42 Odpovedať na správu Re: Odstránenie žlčníka. Helenochka

04/24/11 02:09 AM Odpovedať na správu Re: Odstránenie žlčníka. Helenochka

04/24/11 11:13 Odpovedať na správu Re: Odstránenie žlčníka. užívateľ TezirA

04/25/11 9:12 PM Odpovedať na správu Re: Odstránenie žlčníka. podľa Visna

07/15/11 12:15 Odpovedať na správu Gallbladder removal. Siberyak

Slnko nepozná správne. Slnko nepozná zlé. Slnko svieti bez úmyslu niekoho zahriať. Bol nájdený ako slnko.

07/21/11 21:02 Odpovedať na správu Re: Odstránenie žlčníka. používateľ Angelina12

07/22/11 9:37 AM Odpovedať na správu Re: Odstránenie žlčníka. užívateľ cheese77

Slnko nepozná správne. Slnko nepozná zlé. Slnko svieti bez úmyslu niekoho zahriať. Bol nájdený ako slnko.

07/22/11 11:10 AM Odpovedať na správu Re: Odstránenie žlčníka. používateľ Angelina12

Elena Anatolyevna
Neodporúčam osobne!

07/23/11 10:11 Odpovedať na správu Re: Odstránenie žlčníka. Siberyak

07/23/11 10:14 Odpovedať na správu Re: Odstránenie žlčníka. Helenochka

07.24.11 02:23 Odpovedať na správu Re: Odstránenie žlčníka. Helenochka