Repík. Jeho liečivé vlastnosti a použitie

Repík lekársky, repeynichek, malá bur... Hoci malý, ale odstránené - kto z nás po prechádzke lúky, alebo letné piknik obrúsiť malé chlpaté tŕne s nohavice, Šatová sukne a tenisky? A pamätajte, koľko času ste strávili na letnej verande a česali zelené palice z vlny vašich domácich miláčikov! Nie je náhodou, že ľudia nazývali malinový jack jack. Ale nie len nadávky páčila našich predkov - repeynichek od nepamäti považovaný za najsilnejší liek na rôzne neduhy, porovnateľný s ľubovníkom a devyasilom...

Riečie pre stredovekých liečiteľov

Vzhľadu - skromný poľný kvetinu: zelené lístie, huňatý stopku, nenápadné žlté kvety... ale nie je to tak jednoduché repík lekársky - užitočné vlastnosti a kontraindikácie, že boli známe pred naším letopočtom.

Táto rastlina má mnoho tvárí, niektoré viac ako 20 tituly: sorokaneduzhnik, repeynichek, jahoda, grécky pečeňové tráva, GRUDNIK, suchý zips a tak ďalej... A ako vedecky? Repík lekársky - podľa legendy, meno Repík bol pomenovaný po starovekom kráľ Mithridates VI Eupator, ktorý žil pred naším letopočtom. Kráľ bol mrzutý - krásny veliteľ (podmanil takmer celé pobrežie tohto Čierneho mora) a witch doctor, skoro posadnutý s bylinkami. To sa stane nezraniteľní Monarch omietnuté telo smrtiace jedy a chorých pečene liečených obyčajný liek Repeshko.

Aj stredoveké lekári boli veľa vecí ošetrené kôrkou.

Pre pečeň a žalúdok

Univerzálny liek je nazývaný piatok - jeho liečivé vlastnosti a jeho kontraindikácie pomôžu pri najrôznejších ochoreniach, od bežnej chladu a hnačky až po hemoroidy a žltačku. Ruská medicína ešte nezaujala tento zázračný burín, ale európski lekári si pamätajú svoje stredoveké náprotivky a používajú lopúch aj na oficiálnej úrovni.

Od čias tajomného kráľa Mithridatesa je silou slepiek schopnosť liečiť pečeň a gastrointestinálne ochorenia. Rape pomáha vylučovať toxíny z pečene a šetrí v prípade otravy. A v jedinečnej schopnosti pomôcť bunkám zotaviť môže argumentovať s legendárnym bodliakom!

Grécka pečeňová bylina sa vyrovná s ochoreniami, ako je hepatitída, cholecystitída, cirhóza, piesok a malé kamene v pečeni. Znižuje zápal, rozpúšťa oblázky, odstraňuje škvary a pomáha znižovať hladinu škodlivého cholesterolu.

Pre žalúdočné problémy tiež nevyhnutné Repík: Liečivé vlastnosti bylín obnoviť tkaniva liečiť zápal, normalizovať žalúdok a črevá. Hnačka a rôzne poruchy žalúdka, zápal žalúdka a ďalších chorôb ušetrí Repeshko čaju a poplatkov založených na ňom. V Nemecku, ak zakapriznichal žalúdok repeshkovye pitie čaju, francúzsky odporúča odvar z listov, Bulhari vziať infúzie všetkých nadzemných častí - chlpaté stonky a listy, slnko kvety...

Liečivé vlastnosti "lopúch"

Východné Slovania - jednoduchí sedliaci ľudia - od dávnych čias uložili tresku v ich chatách. Bol napustený v umývadlách, aby utišil jeho unavené nohy, bol kúpaný deťmi s poruchami muskuloskeletálneho systému. Odvar z koreňov na suchý zips liečil jednu z najviac "nepohodlných" ochorení - spánok u detí. A čo ešte prekvapí študentka pevnosti?

  • Plátky oplotenia liečia bolesť hrdla, faryngitídu, stomatitídu, odvar, ktorý pomáha pri prechladnutí a sezónnej chrípke.
  • Vane a obklady s jahodou uzdravujú vredy a vredy, zmierňujú vyrážku s dermatitídou, pomáhajú s hemoroidmi.
  • Čaj a bujóny s okurkou znižujú tlak, zvyšujú elasticitu cievnych stien.
  • S atóniou močového mechúra, chronickou cystitídou, enuréziou a edémom pomôžu liečebné recepty s lopúškom.
  • Agrimonium dokonale upokojuje, zmierňuje zápal v kĺboch, pomáha zmierňovať bolesť. Ak máte migrénu, záchvat neuralgia, reumatizmus, bolesti kĺbov alebo bolesti dolnej časti chrbta, pomáhajú bylinné čaje, odvary a repeshkovoe olej.

Hoci silný liek a poškodenie zdravia neprinesie agrimoniu - prínosy a ublíženie už dávno boli skúmané európskymi lekármi. Neexistujú žiadne závažné kontraindikácie pre sádlo: fytoterapia by mala byť obmedzená iba hypotenziou, tendenciou k zápche a obštrukcii žlčových ciest. Ak chcete podstúpiť liečbu v tehotenstve počas tehotenstva alebo vodu, aby vaše dieťa odvary, mali by ste sa poradiť so svojím lekárom. To sú všetky zákazy!

Ako urobiť agrimoniu?

Spoločné penny rastie po celom Rusku a Európe, dokonca aj v Severnej Amerike sú voňavé pôdy. Je lepšie zbierať burinu v júni až júli, a ak chcete, môžete dokonca pestovať aj lopúch vo vašej záhrade. Ale ak ste sa nepodieľali na zberu liečivých plodín a hojenie štyridsiatky je naliehavo potrebné, môžete vždy vyhľadávať v lekárni.

Je to len peniaz z tejto polievky. Návod na použitie ponúka najjednoduchší recept. Nalejte polievkovú lyžicu farmaceutických bylín do pohára vriacej vody (200 ml!), Trvá 15 minút a prefiltrujte cez sito. Pite 2-3 týždne - pol šálky trikrát denne.

varenie

Agónia varí - univerzálny recept. Liečia sa chorobami žalúdka, pečene a pankreasu, reumatizmus a artritída. Tento vývar môže kloktať bolesť v krku na prechladnutie a vytvárať pleťové vody na problémy s kožou.

Kuchár takto: 3 lyžice s malým šmýkačkou naliať 0,5 litra vriacej vody, priveďte k varu a nechajte na nízkej teplote 5 minút. Počkajte, kým sa ochladí a napätie. Nápoj - ako farmaceutická infúzia.

Čaj z lopúcha - mäkký a efektívny nástroj. To je najjednoduchší spôsob, ako variť burinu: odporúča sa liečiť ochorenia žalúdka, ochorenia obličiek a pečene a opláchnuť. Slabý čaj sa zvyčajne podáva deťom: na otravu, bolesť v hrdle, chrípku, zápaly ústnej dutiny.

Pieskovanie čajok je potrebné, takmer ako tradičný indický ceylonový nápoj. Pre 2 čajové lyžice sušených jahôd - 250 ml vriacej vody, 5 minút na trvanie - a pripravený.

A čo hovoria ľudia o repte?

Na zdravotníckych fórach a webových stránkach sa znásilnenie už dlho a pevne usadilo: recenzie sú len najvýnosnejšie. Členovia hlasu hovoria: lieky sú bezpečnejšie a lacnejšie od gastritídy, ťažkosti žalúdka a banálne pálenie záhy jednoducho nie je možné nájsť.

"Moja matka žije s gastritídou viac ako 20 rokov. Informovala ma o lyžici, keď som trpel pálením záhy. Reklamné drogy nepomohli, ale z lacnej buriny sa cítil lepšie už prvý večer! Videl som samozrejme, teraz som vždy držal pil v mojej lekárni - nikdy nevieš. "

"Môj manžel je neustále sužovaný pálenie záhy: nočné smeny v práci, studená kuchyňa občerstvenie, raňajkách v zhone... Kolega má long drinky tento burinu, a odporučil nám. Po dni, keď mal môj manžel všetky príznaky. A agromenci dokonale odstraňujú nadúvanie a ťažkosti v žalúdku. "

O kontraindikáciách návštevníkov webových stránok s klinmi sa tiež veľa počulo, ale - to je zázrak! - Niektoré zákazy je možné obísť. Ak niekedy trpíte zápchou, len variť slabú infúziu bylín: čajovú lyžičku na pohár 250 ml. Taký liek uľahčí pálenie záhy, nadúvanie alebo záchvat gastritídy, ale neprinesie nepríjemné následky.

Anglický čaj z agrimonie: klasický recept

V Európe sa tradícia stala skutočnou tradíciou: liečivé vlastnosti a kontraindikácie sa používajú nielen v domácej medicíne, ale aj v každodennom živote. Ušľachtilý britskí znalci pravého čaju už dávno pripravovali čaj s mliekom a tradičné sušienky na obedy a faj-o-kúsky. A v niektorých penziónoch a elitných opatrovateľských domoch sú ranní rastlinné čajky nutnosťou.

Chcete urobiť skutočný anglický čaj z ruskej lúčnej trávy? Učme sa.

Vezmite si čajovú lyžičku so šupkou vášho obľúbeného čierneho čaju a sušeného sádla, premiešajte ho. My opláchnuť čajník s vriacou vodou, nalejeme do čaju, nalejeme cez ňu dve poháre vriacej vody. Trvajte 20-25 minút a nalejte do pohárov. Na chuť sme dali med a mlieko. Tento čaj dokonale tónuje a zbavuje blues. Na daždivé jeseň, chladnú zimu a dank pramen - perfektný nápoj!

LiveInternetLiveInternet

-hudba

-kategórie

  • Všetko pre počítač (30)
  • Pletenie (206)
  • ZDRAVIE (627)
  • bolesť kĺbov (19)
  • nabíjanie (15)
  • kŕčové žily (11)
  • tlak (7)
  • zdravie žien (1)
  • Gastrointestinálny trakt (6)
  • Zlaté recepty HLS (21)
  • vízia (8)
  • liečivá hudba (3)
  • liečivé byliny (13)
  • čistenie tela (60)
  • zdravé produkty, zelenina, ovocie (75)
  • Chudnutie (82)
  • Studený, kašľový nos, kašeľ (26)
  • Ševčenkovo ​​mix (2)
  • Osobná starostlivosť (183)
  • štítna žľaza (3)
  • Učenie cudzích jazykov (18)
  • INTERIÉR. OPRAVA (107)
  • ART (21)
  • Láska príbehy a osudy slávnych ľudí (11)
  • História (26)
  • Kvetinové kvety (40)
  • Obľúbená hudba (27)
  • Modlitba. Náboženstvo (46)
  • TIPY NA ŽIVOT (34)
  • Tipy a triky (65)
  • Rámy a iné diáre (49)
  • Recepty (1057)
  • Jedlá pre zdravie a krásu (69)
  • Recepty pre multicooker (7)
  • zeleninové pokrmy (146)
  • pečenie (328)
  • horúce nádoby (112)
  • varenie v mikrovlnnej rúre (15)
  • Dezerty (89)
  • Zimné polotovary (62)
  • kaše (12)
  • CHICKEN (87)
  • mliečne výrobky a jedlá z nich (51)
  • MÄSO (27)
  • Nápoje (38)
  • POŠTOVÉ JEDLÁ (39)
  • RYBY, morské plody (45)
  • Saláty, občerstvenie (230)
  • polievky (5)
  • CAKES (104)
  • Vyšívanie (55)
  • STYLE (10)
  • Chytré myšlienky, citáty, básne (71)
  • Učebnica na LyRu (18)
  • ŠIJKA (57)
  • Video dielne na šitie (13)
  • To je zaujímavé (19)
  • HUMOR (8)

-Vyhľadávanie podľa denníka

-Odoberať e-mailom

-štatistika

Bežné obyčajné - vlastnosti, liečba, recenzie

Iné mená: lekáreň okrúhla, rašelina tráva, lopúch, lopúch, štyridsať mužov, jahoda, láska kúzlo obyčajné, štuk.

REVIEWS o agrimonii

  • Používam túto burinu druhý mesiac, cítim zlepšenie mnohých parametrov zdravia.
  • Naša babička nás všetkých naučila na túto trávu, je už 87 rokov (ju už 40 rokov ju pili), bez neho nerobíme nič, zhromažďujeme každý rok.
  • opýtať sa v fitoaptekah, alebo objednať bylinky
  • Veľmi dobrá bylina pre pankreas, pre črevá.
  • Od Echinococcus vytvrdzuje vo väčšine prípadov chirurgicky, ale môžete skúsiť a bylín, je dobrý recept zbierky: paliny - 3 diely koreň púpavy - 2 hodiny (najmä liverworts a pásomnice), kvety Tansy - 1h, klinček (ten, ktorý korenie) - 3 hodiny (najmä schistosomatózy), stavikrv - 2 hodiny, tymián - 2 hodiny, mäty piepornej - 1 h 2 tabuľka.. l. zbierka varenie 1/2 liter vody, pokryté vekom, trvať 40 minút. V chladenej infúzii pripravený pridajte 2-3 čajové lyžičky čiernej orechovej tinktúry. Pite na konci dňa.
  • Pijte nádych infúzie každú hodinu od rána do noci (spať) po dobu 2 týždňov alebo dlhšie, až niekoľko mesiacov. Horká chuť infúzie po 3-4 dňoch prestáva byť škaredá.
  • Povedzte mi, ako robiť odvar v prípade cirhózy? Je napísané na varenie na 5 minút, na trvanie a pitie. A koľko trvať na tom? - Odpoveď: Obvykle bylinky trvali 20-30 minút, pred chladením, ak nie sú napísané, potom to nie je kritické.
  • S touto burinou neustále zaobchádzať s vredom alebo eróziou, najväčší vred bol 5 centimetrov a bez akéhokoľvek lieku to bolo iba agrimónia a po 15 minútach ľanu a po 15 minútach k jedlu. Na paru: dve polievkové lyžice trávy na paru až pol litra vriacej vody na pitie polovice pohára, ľanu rovnako hustého ako želé nápoj, tiež pol sklo.
  • Ako užívať repyashok s cholelitiázou - akékoľvek bylinky nemôžu byť odobraté o viac ako tri mesiace (aby nevznikli závislosť tela a neškodili) so zlomeninou 1-2 týždne každý mesiac, meniť ich na iné podobne v ich akcii
  • Kedysi prišla žena do našej dediny, hľadala repyashok. Aplikovala z proteínu v moči s pyelonefritídou. V živote som musel použiť repyashkom presne ten istý problém. Proteín v moči zmizol po 2 týždňoch.
  • Opil som repyashok počas tehotenstva. Bola pyelonefritída. Ditenochka 25 rokov skoro.
  • počas celého života pripravujeme varné kanvice a pijeme ako čaj.
  • Repeshek - najlepšia liečba pečene. Pili sme s celou rodinou. Ťa žehnaj!
  • Piť túto nádhernú pleť na opuchy. Tiež, keď edém nohy pomáha brezové listy. Teraz piť agrimoniu: 10 dní, infúzia čaju vo forme čaju, 10 dní - brezy listy, tiež infúzie s vodou. Pomáha to.
  • Mám drozd po pôrode. 2 roky uplynuli, rada a vymenovanie gynekológa trochu pomohli. A tu je napísané na opláchnutie s drozdom, možno ešte môžete niečo urobiť?, ale je tu niečo proti krčnej erózii?
  • Piť ju zo zápalu prídavných látok a môj strýko vyliečil zber drobkov a iných bylín - rakovinu. Magická tráva!
  • Kedy a ako je agát zvyčajne zozbieraný a je možné vyrobiť tinktúry z čerstvo odobratej rastliny? - Je lepšie zbierať repku počas obdobia kvitnutia.
  • s eróziou w. po dobu 10 dní v maternici, tampóny z jedného proteínu, t.j. čerstvé, práve položené domáce kuracie vajcia (nie sú zakúpené) a cez noc.
  • Vezmite listy, stonky, a môžete repyashkov bit. Zvyčajne je celá rastlina zamorená počas kvitnutia (horná časť), potom je najcennejšia.
  • mučené podráždenie v kanáli močového mechúra, prečítajte si, že srdečno ošetruje obličky a pokúša sa piť. Po dvoch dňoch zmizlo podráždenie, ďalej som piť agrimoniu ďalej a vyhnúť sa zápche, jesu dve sušené marhule na noc.
  • V prípade cirhózy by ste mali vypiť odvar okrúhlice HOT! a s lyžičkou medu! DOBRÁ LUCK A ZDRAVIE!
  • V tomto čase pijem kašu, mám Gelberov syndróm. Bola silne zvýšená bilirubínová nevoľnosť a zvracanie. Pýtal som sa 2 týždne, cítim sa oveľa lepšie.
  • Vrejeme dubletu na 0,5 l vriacej vody, trváme pred chladením, pite 3x denne 0,5 hodiny pred jedlom. Tiež odporúčali bylinkovi. Najlepším liečebným postupom pre Gilberta je pokoj a zdravý životný štýl, ale bohužiaľ nie vždy funguje, hlavne s pokojom. Buďte zdraví.
  • Zhoršil som sa. pankreatitída na jeseň. Teraz sa pomaly dostať von. Pri biochemických krvných testoch je zvýšený bilirubín bežný aj priamy. Teraz pijem agrimoniu a ľubovník bodkovaný. Kto má pankreatitídu - vie o kŕčoch pod rebrami a bolesti chrbta. Som objavil mincovňu pre seba. A pili som sa, keď nič neublížilo, ale až teraz som pochopil, ako mäta zmierňuje kŕče, ak si z neho nie je ihneď po jedle, ale po 30-60 minútach.
  • Chcem dodať, že repka je škodlivá - má trombózu a vysokú koaguláciu krvi. Napriek tomu, aby sa zabránilo zápche a hore bolo povedané, stále existuje cesta (mám na mysli ľanové semeno). Obťažuje sa pripraviť kúsok bylín. Ľan ľahko sušený v panvici - nemusíte smažiť, až po prvé kliknutie. Brúsim to v mlynčeku na kávu a ukladám ju do tesnej nádoby v chladničke. 1 čaj lyžica na noc: môžete len v ústach, môžete s akýmkoľvek produktom, ale nie je to potrebné - je to chutné, 1 krát denne, lepšie na noc. Žalúdok po prvýkrát môže mierne rastroitsya. Ale vôbec nie. 2 cesta: sušené zrná 1 lyžička. holé - jednoduché. Rýchlo a efektívne. Používať ľanové zrná pri pití maliny alebo každý druhý deň. Ostružina a ľan - dvojité benefity!
  • Nanešťastie, moja zápcha bola preč z repeshka.tk žlčovodov a oni hovoria opak
  • Tu je recept na liečbu maternicových fibroidov s agrimoniu, korene sa používajú: vezmeme 50 gramov suchých koreňov agrimonie (je lepšie ich brúsiť), nalejeme pol litra vodky, môže to byť alkohol, ale zriedený na 40-50 stupňov. Tesne blízko a nastaviť na tmavom mieste, trvať 1 mesiac. Potom napnite a napijte na 1 stôl. l. 3 krát denne. Dĺžka liečby je približne 1 mesiac. Zvyčajne je 1 kurz postačujúci, ale ak je to potrebné, kurz môžete zopakovať za 10 dní. Recept je vhodný pre akékoľvek fibroidy a tento recept môže byť použitý pre akúkoľvek neopláziu vrátane liečby adenómu prostaty. Po prvom kurze prejdeme ultrazvukom a tam bude jasné, či liečba by mala pokračovať, alebo nie. Ako bolo doteraz známe, raky sú ošetrené koreňom okrúhlice, ale ako sa ukázalo, že vyliečia a fibroidy, a navyše je účinná.
  • Môj manžel mal pankreatickú nekrózu, mal operáciu. Lekári povedali, že na život piť malina. Teraz píšeme pravidelne s celou rodinou, veľmi užitočnou bylinkou.
  • 1 polievková lyžica harmančeka a šupka z 0,7 l horúcej vody, asi 2 minúty trvá asi 30-40 minút. piť 100 g / teplo / môže byť s medom. Výsledok je dobrý pre gastrointestinálny trakt - skontrolovaný na seba a odporučil sa ostatným. Na pozemku vyrastám niekoľko bylín vrátane anízového lososa. Turecký čaj / lekárska pena / a iní. Nekupujem čaj v obchode. Používam moje bylinky. Želám vám všetko dobré zdravie.
  • Ražina je čarovná tráva, ktorá rastie v lese stredného jazdného pruhu. Vzal som tri kurzy nápoja s prestávkami za mesiac, takže som nerušil pankreatitídu-cholecystitídu po dobu 3 mesiacov vôbec. A potom jedla čokoládu na týždeň - a znova sa tingles. Opäť začnite piť. Všetko zdravie.
  • Všetko Zdravie. Mám problémy s pečeňou, biochémia je normálna, ale je zvýšená súbežná panikotida a celý tráviaci trakt. Alergické na chemické lieky. Pili som veľa bylín. Všetky bylinky sú veľmi užitočné a dobré, ale všetko musí byť strávené a začalo pomaly počúvať vaše telo. Napríklad skoro ráno som vstala a pila teplý vývar a ticho ležala 15 minút po vzostupe. REPESHOK je všeobecne varenie v malom ohni, má slabú farbu, ale ak je vyrobené, stáva sa tak krásnym pri pridávaní medu, vo všeobecnosti super čaj. A čo je najdôležitejšie, pomáha veľmi rýchlo. Tiež chcem povedať o tom, že LNA brúsiť mlynček na kávu, ktorý varíte 10-15 minút na nízkej teplote, ktorú obhajujete. To je pre celý gastrointestinálny trakt.Všetky bujóny by sa mali konzumovať v teple 15-20 minút pred jedlom Nezabudnite na gastrointestinálny trakt - po 18.00, "nejedzte príliš veľa

Liečivé byliny Evalar Repeshko - prehľad

Orechy - taníny a vitamíny! Jedna burina a toľko nástrojov. Liečba a prevencia chorôb! Altaj liečivé byliny.

AKO som sa s tým stala

V tomto prehľade vám chcem povedať o takejto liečivej rastline ako agrimónia. Viem o ňom už dlhšiu dobu, ale nejako sa moje ruky nedostali k napísaniu recenziu.

Stretla som ho pred desiatimi rokmi. Dôvodom datovania nebol najpriaznivejšie - problémy s črevom. Bolo to tak, že okrem iného mi pridelili škrabance. Účinok bol, hoci nie okamžitý, ale pôsobivý. Hlavná vec - pomohlo. Tí, ktorí mali podobné problémy, pochopia, ako som bol spokojný. A potom sa mi páčila chuť týchto kecy. A niekedy som dokonca začal piť namiesto čaju. Vyzerá to ako na prevenciu a chutné súčasne.

PREČO CHOOSE TENTO TO?

Kúpim taký šupok spoločnosti Evalar z "Altai Relic Herbs.

Je to docela vysoká kvalita. Páči sa mi to. Navyše sme v spoločnosti Ufa v lekárňach najčastejšie predávajú len také znásilnenie. Nie je to však tak lacné. 60 rubľov za približne box s hmotnosťou 50 gramov. Ale na druhej strane... teraz bežný čaj v obchodoch môže predávať za takú cenu. A potom to isté, nie čaj, ale liečivé bylinky.

Takže, táto raša sa mi páči vo všetkých ohľadoch. Myslím si však, že v zásade môžete používať okrúhlicu iných výrobcov.

Mimochodom, ja sa mi páči aj tento Evalarovský malín, pretože je dosť čistý a veľký. Odpadky alebo nečistoty iných bylín v ňom nikdy nedochádza. Pozrite, ako pekné to vyzerá.

REAL LIEČBA!

Po tom, ako som sa zaujímal o škrabance, som o ňom prirodzene čítal. Takže som bol prekvapený, že sa dozviem, že je to skutočná bylinná lekáreň! Zdá sa, že jedna burina a toľko živín v nej! Čo je moje črevo tam! Toto sú v porovnaní s iným zoznamom drobné. Orechy a tlak sa znižujú a toxíny odstraňujú a zabraňujú tvorbe nádorov a znižujú cholesterol a obnovujú sa tkanivá a srdce, pečeň normalizuje a v niektorých prípadoch pomáha oveľa viac. Nájdete to v knihách o liečivých bylinkách a na internete. Nebudem tu podrobne popísať.

V rube sú veľa rôznych druhov živín, minerálov a vitamínov. Tu a esenciálne oleje a kumaríny a mastné kyseliny a zinok a meď a železo a všetky druhy ďalších nástrojov. Ale hlavným trikom je, že on

obsahuje triesloviny a arbutín.

To je mimochodom najčastejšie indikované výrobcom. Zdroje tanínov nie sú toľko. Rieka je jedným z nich. A oni:

vytvára biologický film, ktorý chráni proti nepriaznivým účinkom na tkanivá organizmu a znižuje kapilárnu permeabilitu.

Všeobecne platí, že prospech agrimonie môže byť nepochybná.

AKO TO UROBIŤ?

Odporúčanie od výrobcu je nasledovné:

1 polievková lyžica nalejte 1 pohár vody. Infúzia 5 - 10 minút, napätie. Vezmite si 1 pohár denne s jedlom. Trvanie príjmu je 1 mesiac.

Riešenie sveta pripomína veľmi tenký čaj. To je asi.

Zo seba pridám, že tento pokyn nie je absolútny. Nemôžete piť raz, ale dvakrát denne. Nie v celom pohári, ale v polovici. A mesiac nemôže byť obmedzený. Stávam sa dva roky a tri mesiace ju vypijem. Najlepšie je začať práve teraz, v októbri, keď prichádza chladno, vyberú sa prvé vírusy z dymu. Pre seba som si všimol, koľkokrát: ak som vypil tresku z jesene na Nový rok, potom som celá rok nebola chorá. Koniec koncov tiež posilňuje imunitný systém.

Stručne povedané, rozhodne odporúčam!

Pre tých, ktorí sa starajú o svoje zdravie, chcem odporučiť niekoľko ďalších dobrých profylaktických a liekov.

Glukaferón (prevencia SARS a chrípky)

Ingavirín (protivírusový prostriedok)

Amoxicilín (antibiotikum, deti)

"Trigelm" - na čistenie parazitov (veľmi dobrá pomoc!)

Litovit (pomáha pri nedostatku jódu v tele)

Yodomarín (tiež s nedostatkom jódu)

Multiminerály 74 (unikátny komplex minerálov)

Diazolín (dobre pomáha s alergiami)

Bromhexín (kašeľ)

Amla extra (posilnenie imunitného systému a obnovenie pečene)

Bioparox (so studeným a tečúcim nosom)

Theraflu (pre angínu)

Agrimony obyčajné

Názov v latinke: Agrimonia eupatoria

Synonymá: jahoda, pevnosť človek, poľný muž, Jack vši, Hepatrafoil, grécka pečeň tráva, pigtail, láska kúzlo obyčajné, lopucha, lopucha, lepilator

Liečba chorôb

Ostružina sa používa na liečbu nasledujúcich ochorení:

kontraindikácie

Recepcia Repeshka je kontraindikovaná:

Recepty 1

Agrimony obyčajné - bežný recept

1 polievková lyžica nasekaných bylín nalejte 2,5 šálok vriacej vody, trvá 3 hodiny, napätie. Vezmite 1 / 3-1 / 2 šálku 3 krát denne, pred jedlom.

S maternicovým, pľúcnym krvácaním. Používa sa ako hemostatická látka.

15 gramov nasekaných bylín nalejte 200 ml. voda, odparí sa pri nízkej teplote na polovicu objemu, trvá 10 minút, odtok. Vezmite 1 polievkovú lyžicu každé 3 hodiny.

S cirhózou pečene

1 lyžica nakrájaných byliniek nalejte 200 ml. vriacej vode, trvať 2 hodiny, napätie. Vezmite 100 ml. 3 krát denne, pred jedlom.

S rakovinou žalúdka

20 g nasekaných bylín nalejte 200 ml. vriacej vode, trvať na chladení, vyčerpaní. Vezmite 1/3 pohára 3 krát denne.

S cholecystitídou, chronickou hepatitídou, cholangitídou

1 polievková lyžica nasekaných bylín nalejte 0,5 litra vriacej vody, trvá 3 hodiny v termose, napätie. Vezmite 1/2 pohár 3x denne pred jedlom.

zápal pankreasu

1 polievková lyžica nasekaných bylín naliať 1 šálka vriacej vody, trvať 1 hodinu, napätie. Vezmite 1/3 pohára 3 krát denne, 30 minút pred jedlom.

Pri osteochondróze

Ostružina - jedna z najlepších bylín, ktorá sa rozpúšťa a odstraňuje usadeniny soli z tela.

2 polievkové lyžice nakrájaných byliniek nalijeme 1 šálku vriacej vody, trváme 4 hodiny, napätie. Vezmite 1/4 šálky 3-4 krát denne, najlepšie s medom.

S angínou, dyspepsiou

50 gramov nasekaných bylín nalejte 500 ml. vriacej vode, varíme vývar nad nízkym teplom na 1/3 objemu, trváme 1 hodinu, napätie. Vezmite 1/2 šálku 4-6 krát denne a pridajte med.

S vegetatívnou dystóniou

2 lyžice nasekanej byliny nalejte 250 ml. vriacej vode v termose, trvať 2 hodiny, napätie. Vezmite 1/3 pohára 3 krát denne.

Choleretikum

3 lyžice nasekaných bylín nalejte 0,5 litra vriacej vody, nechajte 2 hodiny, napnite. Vezmite 1/2 šálku 3 krát denne, môžete pridať med podľa chuti.

Pri atónoch močového mechúra (inkontinencia moču)

20 g nasekaných bylín naliať 1 šálka vriacej vody, trvať na obale, 1 hodina. Vezmite 1/3 pohára 3 krát denne, 15 minút pred jedlom. Môžete pridať med podľa vkusu.

S vracaním, polypy v črevách hemoroidov, pomalé trávenie

2 polievkové lyžice nakrájaných byliniek naliať 2 šálky vriacej vody, variť na nízkej teplote po dobu 10 minút, trvať 30 minút, napätie, priveďte objem do pôvodného stavu. Vezmite 1/3 pohára 3 krát denne pred jedlom. S polypami v črevách, kolikou, hemoroidmi je efektívne robiť mikroklistery s rovnakým odvarom 60 ml.

prášok

S hnačkou, bolesťou brucha, vracaním, zápalom žlčníka, nefritídou, krvácaním obličiek, ascite

Trávu rozomlejte na prášok. Vezmite 0,5-1 g 3 krát denne. Prášok z trávy agrimónu je pokrytý ranami na zastavenie krvácania.

Umytie ústami

Pri zápche hrtana, stomatitíde, bolesti v krku, faryngitída

3 polievkové lyžice nasekanej byliny naliať 2 šálky vriacej vody, variť na nízkej teplote po dobu 5 minút, trvať 4 hodiny, napätie. Gargle 4-5 krát denne.

Opláchnite studenou vodou

10 gramov nasekaných bylín nalejte 1 šálku vriacej vody, trvá 15 minút, napätie. Teplej infúzie opláchnite nos 3-4 krát denne.

2 čajové lyžičky (s hornou) rozdrvenej trávy naliať 1 šálka vriacej vody, nechajte 10 minút, napätie. Vezmite 1 pohár 2-3 krát denne.

kúpeľ

Kúpeľ pomáha s kožnými problémami, dnou, uvoľňuje unavené nohy po dlhej prechádzke

200 gramov nasekaných bylín naliať 3 litre vriacej vody, trvať 2 hodiny, napätie. Nalijte do kúpeľa s teplotou vody, ktorá nie je vyššia ako 36-38 stupňov. Trvanie procedúry je 30 minút. Kurz 10-12 kúpeľov, každý druhý deň.

recenzia

03/27/18 Olga

Predpísali ste môjmu synovi kurzu so Šikšou, Licoricou, Burdockom, Sophorou, Repeshkom), aby ste znížili autoimunitný proces a normalizovali pankreas (ostrovček). Poviem, že je výsledok. Sahara začala opäť klesať, takže proces ide. Prijímame odvar na 15 dní.

Objednal som trávu na vašich stránkach.

02/01/17 Larisa

Julia, ahoj!

Teraz dostávam lekársku starostlivosť a už som dostala nejaké výsledky. Začala sa sínusitída - pravá strana tváre na boku nosa a poškodené oči, nosná kongescia, pravá strana začala ochorieť. Premyté písmenom fyziologického roztoku, fyziologickým roztokom, videli Kiprey "od sinusitídy", opláchol hrdlo Repeshkom. O deň neskôr sa začal objavovať nos. No, vo všeobecnosti je to zázrak. Na jeseň som mal takmer mesiac tečúci nos a potom som študoval svoju prácu a získal výsledok!

S nízkou úklonou za vašu neoceniteľnú prácu!

12/07/15 Tatyana

Dobrý deň, Julia Evgenievna!

Píšem vám prvýkrát nie o mojej matke. Vykonávame všetky vaše odporúčania. Dva roky ultrazvuku štítnej žľazy a testy sa nemenia. A to je dobré.

O mne Operácia nebola vykonaná. Píše dlho Nový ultrazvuk sa zlepšil.

Ďakujeme za vašu pomoc.

10/23/15 Tatyana

Drahá Julia Evgenievna!

Dovoľte mi vyjadriť svoju úprimnú vďaku a obdiv!

Urobil som druhý ultrazvuk brušných orgánov. A čo bolo moje prekvapenie, keď uzist povedal, že nevidí polypy v žlčníku. Je to všetko? Pri užívaní Repeshky a súčasnej zbierky som oveľa jednoduchšie.

Ďakujem vám toľko za vašu pozornosť, láskavý postoj a milé slová. Nemohol som si ani predstaviť, že by som mohol získať takúto podporu cez internet! Boh vám udelil!

15/15/15 Valentína

Dobré popoludnie, Julia Evgenievna!

Každý deň si na vás spomínam a zaujímam sa, koľko je dobré pre ľudí.

Byliny, ktoré ste mi odporučili, som znížil. Riečik strávil na pitie 1 mesiac. Celandínová tinktúra - 1 mesiac. Chagu - 1 mesiac.

Bol to dvojnásobný pocit prejedania a pocit začiatku bolesti v žalúdku: "Napil som agrimoniu a" bolesť "sa nerozptýlila, ale prešla.

Mal abdominálny ultrazvuk. V pečeni nie sú žiadne dilatované intrahepatálne kanáliky. Hoci skoršie dilatované intrahepatálne kanáliky až do 11 mm boli vždy detegované na CT a ultrazvuku. Stav samotnej pečene sa zlepšil, kameň sa zmenšil.

Všetko najlepšie pre vás.

06/22/15 Marina

Dobrý deň, Julia Evgenievna! Blahoželám vám srdečne k poslednej profesionálnej dovolenke!

Ďakujem za podrobnú radu na webe, čítal som mnoho listov a odpovedí, naučila som sa veľa užitočných vecí pre seba.

Pár dní bol v Novosibirsku, išiel do vášho obchodu na trhu, kúpil si červenú kefku, malinový list. Teraz ich pripravím v termose spolu s Yarrow, Mint, Repeshk a Rosehip, snažím sa každý deň. Cítite sa lepšie!

Želám vám zdravie a šťastie!

30. 30/15 Veronica

Dobré popoludnie, drahá Julia Evgenievna!

Pravdepodobne si pamätať na mňa a na moje pokusy bojovať s mojím ochorením - myómom, štítnou žľazou. V novembri 2014 som urobil ultrazvuk po fytoterapii fibroidov podľa vašich odporúčaní, na ktorých sa myóm znížil o 1 cm a stal sa 31x28x33 mm bez proliferácie, IL - 0.66, homogénne endometrium - 7 mm. Bola som rada, že uzol sa znížil a nevyrastal, štítna žľaza sa upokojila.

Po celú dobu bola ošetrená bylinkami: lopúň, Celandine, Durishnik, Sporysh, immortelle, Elderberry, Tsetrariya, kačica, meadowy. Vzala tinktúru borovíc. Vzala Euphorbia Pallas v tinktúre. Zavlažovala s Celandine s Badanom, Euphorbia, Calendula. Gadgets s Comfrey za pár dní, pili mrkvovú šťavu. Ultrazvukový skener ma presvedčil, že je možné vykonať ultrazvukový sken aspoň raz za šesť mesiacov a nie za mesiac alebo dva, ako som to urobil, podľa dynamiky.

Teraz sa s tebou zaobchádza. Ak chcete piť trávu: okrúhlice, kačica, nemorálne, meadowy, Tsetrariya, Aspen kôra, niekedy pridám koktaily. Zavlažovanie: Celandine, niekoľko kvapiek tinktúry mliečnej, niekedy pridať Badana. Od dnešného dňa robím gadgety z Komfrey.

Ďakujeme vám za pochopenie! Naozaj dúfam, že vašu podporu.

Poradenstvo lekára

08.22.18 Natalia

Vitajte!
Papa bol diagnostikovaný s rakovinou pankreasu štádia 4 s rozsiahlymi metastázami pečene. Biopsia nebola vykonaná. Hovorí sa, že neprežijú. Tramadolové tablety dávame 1 tabletu denne.
Bola tiež obštrukčná žltačka, podstúpila operácia, trubica bola odstránená z žlče, žlč teraz kvapká do fľaše. Nie je odrádzaný a chce sa zotaviť. Ako nám môžete pomôcť?
Aké bylinky začať užívať? Ďakujem vám.

Dobrý deň, Natalia!
Tramadol, je to len liečebný prostriedok proti bolesti a potom do určitej doby. Exit, s výnimkou rastlinných jedov, nevidím. Všetci z nich, ale zabraňujú rastu nádoru. Ale snažte sa nechať svojmu otcovi dávať choleretické byliny.
1. Tinktura kvety Hemlock spotty, 5%. Kupujte a pijte podľa schémy výrobcu.
2. Zber bylín.
Korene: Sabelnik močiar - 1, lopuch veľký - 1; Spoločný agróm - 2, islandský Tsetrariya - 1, bodliak mliečny - 1, kukurica - 2, veľký celandín - 1 des.l., Snegolovnik plochý list - 1.
Trávu a plody vyrovnajte rovnomerne až na 2-3 mm, korene až do 3-5 mm - na začiatku mechanicky na malé kúsky, potom na brúsku; rovnomerne premiešajte.
Byliny bez dávky by sa mali užívať v polievkovom lyžni.
- 1 polievková lyžica. zmiešajte 300,0 ml studenej pitnej vody na hodinu a potom priveďte k varu. Chovajte na nízkych teplotách alebo vriacom vodnom kúpeli, po dobu 15 minút.
Chladenie, napätie, stláčanie a doplnenie do 300,0 ml.
Pite 100,0 ml trikrát denne, 30 minút pred jedlom. Kurz - 2 mesiace.
2.1. Samostatný príjem, Chaga.
Umyte hubu, namočte ju vo vriacej vode, aby telo huby bolo ponorené vo vode, nechajte na 4-5 hodín, potom zomlete alebo nakrájajte na strúhadlo. Na prípravu vodného roztoku:
- 1/2 šálky nasekanej huby naliať 3 šálky horúcej vody (nie viac ako a nie menej ako 50 stupňov) a trvať na thermos na deň. Kmeň, stlačte. Infúzia sa môže uchovávať a používať počas 3-4 dní. Uvedená suma pre 2-dňový príjem.
Pite 100,0 ml trikrát denne, 30 minút pred jedlom. Interval s kolekciou - 30 minút.
Snažte sa ma informovať, ale miestny onkológ by mal byť narušený - len k dispozícii silné a moderné anestetiká!
DOBRÁ LUCK všetkým účastníkom, pred komunikáciou!

08.08.18 Vladimir Vasilyevich

Dodávam: Som 60 rokov, výška 180 cm, hmotnosť 116 kg. Výsledky nedávnych testov na fotografii v aplikácii, je zavedená základná diagnostika, liečba.

Neurologické a vaskulárne symptómy - necitlivosť a kŕče nôh a prstov, prsty zmrazené pri normálnej teplote. angíny, tachykardie, počiatočného štádia katarakty.

Okrem komplikácií z diabetu - kameň v žlči - 21 mm, oblázky 5-6 mm v obličkách.

Dobrý deň, Vladimir Vasilyevich!

Dobré, že som videl výsledky prieskumu!

Kolekciu trochu zmeníme - pečeň opúšťa oveľa viac, než je žiaduce, plavidlá tiež:

Ochutnajte a pijte to isté.

Čoskoro ste čítal hlavné dielo Zalmanova A.S. (Leninov osobný lekár) "Tajná múdrosť ľudského tela."

Tu opísal svoju teóriu kapilárneho krvného obehu, ktorý je stále základom; a jeho vlastný spôsob liečby ALL chorôb s reedukáciou kapilár pomocou terpentínových kúpeľov. Je to nezabudnuteľná kniha a mala by byť u každého praktického lekára.

Kúpte skladby tak blízko k autorovi, môžete.

Ak si knihu prečítate a schválím metódu, poskytnem podrobné odporúčania.

Nakoniec môžete začať s nožnými terpentínovými kúpeľmi.

- 20,0 gramov rozdrvených semien naliať 0,5 litra vodky, trvať 2 týždne na tmavom mieste, pravidelne triasť, napätie. Použite externe na brúsenie lýtkových svalov a prednej plochy nohy.

Pokúsme sa postaviť na improvizovanú masážnu rohož mladých borovicových kužeľov.

Dobre začnite, Vladimir Vasilievich!

08/02/18 Irina

Vitajte!
Nemôžem otehotnieť kvôli endometriálnej hyperplázii. Prešiel 4 hysteroskopiami. Čítal som vaše odporúčania ostatných odberateľov. Možno Lucerne pomôže, nejako udržať endokrinný systém?
Potrebujete svoju radu a odporúčanie. Zdravie je dobré. Ďakujem vám.

08/02/18 Marina

Naozaj potrebujem tvoju radu. V júni 2014 moja matka odstránila rakovinu s nízkym stupňom ochorenia prsníka. V etape 2 boli lymfatické uzliny čisté. Je nám veľmi ľúto, že nepoužili nič okrem hormonálnej terapie, samozrejme predpísanej onkológmi. Ale bolo to možné.

Ale lekári uistili, že sme sa obrátili v čase, že všetko bolo odstránené. Nikto nezobral do úvahy, že nádor bol na vnútornej strane prsníka a že axilárne lymfatické uzliny v našom prípade nie sú indikátorom. V januári sa moja matka ochorela, opuchnutý krk. Po vyšetrení sa metastázy nachádzali v parasternálnych a supraklavikulárnych lymfatických uzlinách zo strany operácie. Zmenená hormonálna terapia, nápoje.

Začali užívať homeopatické výrobky Conium a Lachesis, infúziu Chaga (viaczložkové s bylinkami, med), horké mandle, koreň burdock, kurkuma, zázvor, cesnak. To všetko bolo pridané postupne. O tri mesiace neskôr sa nádor v mediastíne na rovnakej úrovni nad klinovou kosťou znížil o 1 cm.

Ak teraz pijete druhý vrch Akonita, je dôležité, keď sa dostanete na vrchol a začnete klesať. Zvyčajne je vrchol druhého snímku vytvorený na 20 kvapkách, trikrát denne. Potom je tu 2-týždňová prestávka a prístup k tretiemu a poslednému vrchu Akonita.

Potom musíte vybrať ďalší jed - možno High Ridhill. Ale tvoja mama pravdepodobne pije Tamoxifen?

Je určite potrebné pridať lokálnu terapiu zameranú na zníženie lymfatických uzlín; Okamžite začnite a už prestanete užívať silné hepatoprotektory (Heptral, Essentiale Forte, Lohein, Blastophage atď.); porovnajte oba zbierky a vyberte možnosť kombinácie.

1. Tinktura koreňa Larkspur pre ďalší kopci po Aconite.

- 50,0 gramov nakrájaného koreňa nalejte 500,0 ml vodky alebo brandy a nechajte 14 dní na tmavom mieste, občas sa pretrepte. Strain. Pite 15 kvapiek 3 krát denne, 30 minút pred jedlom pod kontrolou tlaku. Kurz je 3 týždne, prerušenie 2 týždne a opakovanie.

2. Zber bylín teraz:

Trávu a plody vyrovnajte rovnomerne až na 2-3 mm, korene až do 3-5 mm - na začiatku mechanicky na malé kúsky, potom na brúsku; rovnomerne premiešajte.

Byliny bez dávky by sa mali užívať v polievkovom lyžni.

- 1 polievková lyžica. zmiešajte 300,0 ml studenej pitnej vody na hodinu a potom priveďte k varu. Chovajte na nízkych teplotách alebo vriacom vodnom kúpeli, po dobu 15 minút.

Chladenie, napätie, stláčanie a doplnenie do 300,0 ml.

Pite 100,0 ml trikrát denne, 30 minút pred jedlom. Kurz - 2 mesiace.

- 6,0 gramov dobre nakrájaného koreňa alebo bylinky z Larksberry, nalejte 110,0 ml vriacej vody, varíme 10 minút pri nízkej teplote pod vekom, pridáme 110,0 ml horúcej vody a napätie. Dort rozdelený na polovicu, vložte do 2 obrúskových obrúskov, navlhčený v bujóne a fixovaný na lymfatické uzliny a mediastinum (hrudník) tridsať až štyridsať minút, 2 krát denne. Kurz - 3 týždne; prestávka 2 týždne a opakujte.

4. V budúcnosti je možné aktívne používať rektálne čapíky - protinádorové alebo anestetické, dekongestanty atď.

Účinná zložka s rektálnym podaním vstupuje do krvi bez prechodu cez pečeň. To je dôležité!

Odporúčam sviečky Tiofan m.

5. Všetko ostatné stačí, ale potrebujem systém, ktorý by ste, dúfam, dodržiavali.

6. Potraviny - je potrebné obmedziť množstvo bielkovín.

Radi vás budeme vidieť vo značkových obchodoch Eco-Factory "Staroslav" vo vašom meste, ako aj v našom internetovom obchode.

Všetko najlepšie, pred komunikáciou!

08/01/18 Olga

Mám 37 rokov. Trpím 5 rokov s ťažkým mesačným. Gynekolog na ultrazvuku diagnostikoval endometriózu a veľkosť vaječníkov: 4 cm. Liečba bola predpísaná: hormóny a počas krvácania do menštruácie Tranexam.

Tiež pred 10 rokmi dali: fibrocystickú mastopatiu. Ale proti priebehu homeopatického lieku Mastogran sa hrudník neobťažuje.

Mám tiež problémy s pokožkou, od veku 15 psoriázy na pokožke hlavy a od veku 21 vitiligo. Po pôrode pred 12 rokmi došlo k spáleniu krčka maternice a na cervix bol odstránený polyp.

Pomôžte mi vyrovnať sa s bohatými obdobiami.

Olya, dobrý deň!

Ak ste súhlasili s hormonálnou korekciou, zbierka bylín a tinktúry nebude zasahovať; a ak nesúhlasíte, pomôžu vám ľahko robiť bez kuchára. Ale potom darujte krv pre TSH, progesterón a estradiol - je potrebné:

1. Tinktura bieleho výhonku imela.

- 100,0 g rozdrvených výhonkov imela bielej značky v miske a nalejte 500,0 ml 70% alkoholu alebo lekáreň Herboton. Trvať na 2 týždne, pravidelne sa triasť a napätie. Pijte 1 lyžičku. s vodou, trikrát denne, 30 minút pred jedlom. Kurz je minimálne 2 mesiace. Opakujte 2-3 krát za rok.

2. Zber bylín súčasne.

Trávu a plody vyrovnajte rovnomerne až na 2-3 mm, korene až do 3-5 mm - na začiatku mechanicky na malé kúsky, potom na brúsku; rovnomerne premiešajte.

Byliny bez dávky by sa mali užívať v polievkovom lyžni.

- 1 polievková lyžica. zmiešajte 300,0 ml studenej pitnej vody na hodinu a potom priveďte k varu. Chovajte na nízkych teplotách alebo vriacom vodnom kúpeli, po dobu 15 minút.

Chladenie, napätie, stláčanie a doplnenie do 300,0 ml.

Pite 100,0 ml trikrát denne, 30 minút pred jedlom. Kurz - 2 mesiace.

Po celú dobu menštruácie a o 3 dni neskôr pridajte do misky 2 lyžičky pred zmiešaním. Tráva Gadfly.

V hlave a zafarbené škvrny na koži rozotrite tinktúru koreňa Rhodiola Rosea:

- 50,0 gramov drvených koreňov nalejte 500 ml vodky, trvať na tmavom mieste po dobu 2 týždňov, pravidelne triasť, napätie.

Po tretení škvŕn na koži je potrebné mazat 'škvrny olejom z Hypericum perforatum a nechať slnenie po dobu 5-10 minút.

Táto metóda, ktorá zvyšuje fotosenzitivitu pokožky, prispieva k tmavnutiu škvŕn.

- 5,0 g suchej bylinky Hypericum nalejte 250,0 ml olivového alebo ľanového semienka, strčte vo vriacom vodnom kúpeli 1 hodinu a 2 hodiny, aby ste trpezlivo pevne zabalili. Nefiltrujte, neuchovávajte na tmavom chladnom mieste. Použite externe na vitiligo, popáleniny, vredy; so silnou bolesťou, žalúdočným vredom - vo vnútri, 1 lyžičkou.

- 25,0 gramov čerstvých nasekaných kvetov s prímesou listov naliať 250,0 ml oleja, trvať 2-3 týždne na teplom mieste, neustále miešať a napnúť cez dve alebo tri vrstvy gázy. Uchovávajte v tmavom obale.

Nezabudnite venovať krv vitamínu D a feritínu. S takou stratou krvi je anémia veľmi možná.

Radi vás budeme vidieť vo značkových obchodoch Eco-Factory "Staroslav" vo vašom meste, ako aj v našom internetovom obchode.

Všetko najlepšie, Olga, uvidíme sa čoskoro!

07.26.18 Larisa

Mám 50 rokov, výška 156 cm, váha 78 kg. Od detstva diagnostikovali gastritídu. Pred 10 rokmi - pankreatitída. Teraz, po jedle, je ťažké v žalúdku a po chvíli ťažkosti a nepohodlie v črevách. Pred 4 rokmi sa objavili žlčové kamene a polyp, intestinálna divertikulóza. Pred 3 rokmi je Crohnova choroba v rozpore. Otázka zostala. Dávka krvi ukázala analýza: vysoká hladina alergénov (viac ako 500 jednotiek) a vysoká hladina Helicobacter (4 krát vyššia ako norma).

Existuje tiež myóm, endometrióza a polycystický vaječník. Niekedy nárast tlaku. Teším sa na Vašu odpoveď. Ďakujem vám.

Dobré popoludnie, Larisa!

Zdá sa, že máte najväčšie obavy z trávenia? Potom začneme s ním, ale v zbierkach som zohľadnil nárast tlaku aj kameň:

- 100,0 gramov drvených koreňov alebo stoniek Sabelnik nalejte 0,5 litra 40% alkoholu alebo vodky, blízko tesne. Trvať 2 týždne na tmavom mieste, príležitostne sa triasť; kanalizácie.

Pijte 1 lyžičku. trikrát denne s vodou. Kurz - 2 mesiace.

Korene: Lekárska púpava - 1 dec., Lopúch - 1; Spoločná agrónia - 2, Chaga hubový prášok - 1 lyžička, Suspenits bog - 1, Rosehips - 2, floor - 1 des.l.

Trávu a plody vyrovnajte rovnomerne až na 2-3 mm, korene až do 3-5 mm - na začiatku mechanicky na malé kúsky, potom na brúsku; rovnomerne premiešajte.

Byliny bez dávky by sa mali užívať v polievkovom lyžni.

- 1 polievková lyžica. zmiešajte 300,0 ml studenej pitnej vody na hodinu a potom priveďte k varu. Chovajte na nízkych teplotách alebo vriacom vodnom kúpeli, po dobu 15 minút.

Chladenie, napätie, stláčanie a doplnenie do 300,0 ml.

Pite 100,0 ml trikrát denne, 30 minút pred jedlom. Kurz - 2 mesiace.

3. kapsuly Vitarinolu - biokorektor na kompenzáciu hormonálnej nerovnováhy a na odstránenie imunitných porúch.

Kapsuly Vitarinolu. Pijte 1 kapsulu 3-4 krát denne, pred jedlom. Priebeh 1,5-2 mesiacov.

4. endometrióza a myóm. Ak nie sú žiadne prejavy v podobe bolesti, krvácanie z anémie, môžete jednoducho liečiť endometrium miestnymi postupmi.

Faktom je, že ste v súčasnosti v období blízkej menopauze, keď tieto ochorenia prestanú postupovať a vyžadujú len sledovanie ultrazvuku a markerov nádoru.

Ak máte obavy z krvácania, vykonajte tieto zavlažovania:

Rozdrviť, rovnako, zmiešať a variť odvar:

- 1 polievková lyžica. zmes nalejte 350,0 ml vriacej vody v termose a nechajte stáť cez noc. Kmeň, stlačte.

Striekačka na všetky pravidlá, ležiace v kúpeľni, hodiť nohy na strane (v postave ženy), najmenej 10 minút. Po ukončení procedúry hojne namočte tampón s bavlnenou gázou s rovnakým zložením. Vložte tampón v noci od prvého suchého dňa cyklu, 10-krát; a opakujte v ďalšom cykle.

Počet bylín je implicitne uvedený v tabuľkových poliach.

4.1. Vitaroln sviečky. Vaginálne - 10 dní v prvej polovici cyklu (alebo z ktoréhokoľvek dňa v mesiaci) a zopakujte nasledujúce - 1 sviečku za noc.

Všetko najlepšie, Larissa, úspech vo všetkých svojich snahách!

07.23.18 Rinat

Pomôžte prosím. Po jedle okamžite pečie ľavú stranu, niekedy dopredu, niekedy na chrbte. Môže opasok späť a dopredu.

Skúšané testy na pankreas - všetko je normálne. Prehltlo črevo, povedala povrchná gastritída.

Všetko, čo je predpísané, nepomôže a stratí váhu. Existuje chuť do jedla, ale po jedení všetko stúpa, plieskanie, akoby bolo vnútri alebo v hrudi, nie je jasné. Niekedy to musíte nazvať sami, takže sa všetko ukáže a potom sa stáva častá záťaž a nadúvanie.

Ultrazvuk urobil všetko, aj krv. Bilirubín sa zvýšil - 32 a vysoký obsah mydla vo výkaloch. Nemôžem pochopiť, čo je a čo treba riešiť. Nemám jesť vyprážané, mastné, všetko je len varené a dusené a stále to bolí.

Teraz popisujete príznaky pankreatitídy, možno cholecystovej pankreatitídy. Možno vírusová hepatitída alebo jednoducho biliárna dyskinéza. Nemôžem vymyslieť toho istého lekára a novú chorobu)).

Ale je potrebné vylúčiť najhoršie. Pošlite mi svoje testy (ultrazvuk, AST, ALT, alkalická fosfatáza, GGT, bilirubín) a darujte krv na PCR pre vírusy hepatitídy B a C; a na CEA. Pripojte k označeným enzýmom (Pancreatin, Mezim, Omez atď.) Tieto HERBS:

- 2,0 g suché bylinky naliať 100,0 ml 60% alkoholu, infuse na 7 dní, kmeň a piť 10-12 kvapiek 3 krát denne, pred jedlom, v 1 polievkovej lyžice. voda. Kurz - 1 mesiac, prestávka 14 dní av prípade potreby opakujte. Celandín mierne jedovatý, neprekračujte dávku!

Trávu a plody vyrovnajte rovnomerne až na 2-3 mm, korene až do 3-5 mm - na začiatku mechanicky na malé kúsky, potom na brúsku; rovnomerne premiešajte.

Byliny bez dávky by sa mali užívať v polievkovom lyžni.

- 1 polievková lyžica. zmiešajte 300,0 ml studenej pitnej vody na hodinu a potom priveďte k varu. Chovajte na nízkych teplotách alebo vriacom vodnom kúpeli, po dobu 15 minút.

Chladenie, napätie, stláčanie a doplnenie do 300,0 ml.

Pite 100,0 ml trikrát denne, 30 minút pred jedlom. Kurz - 2 mesiace.

Nebojte sa, Rinat, konajte! Dôvod musí byť nájdený, potom je tu riešenie!

Radi vás budeme vidieť vo značkových obchodoch Eco-Factory "Staroslav" vo vašom meste, ako aj v našom internetovom obchode.

Úspechy a komunikácia!

07/19/18 Natalia

Prvý deň vidím vaše stránky, vaše odpovede a spätnú väzbu! Nech vám Boh udelí dobré zdravie!

Stále mám otázku pre vás, ak môžete samozrejme. Pape je 55 rokov. Uskutočnili sme operáciu - nádor na mozgu. Došlo k histológii - anaplastický meningióm. Na záver, nemocnice súbor: falksmeningioma.

Mozog je izolovaný, takže nádor nie je metastázovaný orgánom.

Ale aby ste preniesli všetko, čo bude pridelené vášmu otcovi, musíte byť istí!

Radiačná liečba je ľahšie tolerovaná ako chemoterapia, ale napriek tomu je potrebné podporovať tvorbu krvi a znižovať intoxikáciu.

Trávu a plody vyrovnajte rovnomerne až na 2-3 mm, korene až do 3-5 mm - na začiatku mechanicky na malé kúsky, potom na brúsku; rovnomerne premiešajte.

Byliny bez dávky by sa mali užívať v polievkovom lyžni.

- 1 polievková lyžica. zmiešajte 300,0 ml studenej pitnej vody na hodinu a potom priveďte k varu. Chovajte na nízkych teplotách alebo vriacom vodnom kúpeli, po dobu 15 minút.

Chladenie, napätie, stláčanie a doplnenie do 300,0 ml.

Pite 100,0 ml trikrát denne, 30 minút pred jedlom.

2. Po ukončení celého kurzu odporúčam pokračovať v prevencii recidívy nádoru.

Princ sibírskej tinktúry sa tradične používa:

- 100,0 g drvenej suché trávy nalijeme 0,5 litra 70% alkoholu, trváme 2 týždne na tmavom mieste, príležitostne trasieme, napätie. Pite 15-20 kvapiek v 30,0 ml vody trikrát denne po jedle. Kurz je 1,5 mesiaca, prerušenie 2 týždne a opakovanie.

Všetko najlepšie a DOBRÉ LUCK! Kontaktujte nás!

07/19/18 Natalia

Odporučte, prosím, ako sa nachádzate v situácii. Môj manžel, 34, našiel polyp v žlčníku. Povedali, že pozorujú, že kanály sa nezatvárajú, alebo neviem, ako to správne vyjadriť.

Môžete dať nejaké odporúčania? Ďakujeme vopred!

Odporúča sa sledovať rýchlosť rastu polyp pomocou ultrazvukového vyšetrenia. Polyp je mikrotumor. Aby nedošlo k rastu, je potrebné najprv zbaviť sa zlých návykov a užitočnosti - vždy je vždy piť dostatok čistej vody, aby sa zabránilo stagnácii žlče; odstrániť nezdravé potraviny a stimulovať protinádorovú imunitu bylinami. Napríklad:

Trávu a plody vyrovnajte rovnomerne až na 2-3 mm, korene až do 3-5 mm - na začiatku mechanicky na malé kúsky, potom na brúsku; rovnomerne premiešajte.

Byliny bez dávky by sa mali užívať v polievkovom lyžni.

- 1 polievková lyžica. zmiešajte 300,0 ml studenej pitnej vody na hodinu a potom priveďte k varu. Chovajte na nízkych teplotách alebo vriacom vodnom kúpeli, po dobu 15 minút.

Chladenie, napätie, stláčanie a doplnenie do 300,0 ml.

Pite 100,0 ml trikrát denne, 30 minút pred jedlom. Kurz - 2 mesiace.

Po ukončení kurzu bylín opakujte ultrazvuk.

Úspechy a to najlepšie!

07.14.18 Dmitrij Ivanovič

Dobrý večer, drahí poradcovia!

Prosím objasnite moju situáciu v súvislosti s ochorením, ktoré som chorý 5 rokov! A postupne sa stav zhoršuje. Znevýhodnená skupina 2 kvôli chorobe, nižšie budem opisovať výpis z nemocnice (gastroenterologická nemocnica).

Chronická rekurentná pankreatitída, exacerbácia. viac kalcifikácií pankreasu. Nedostatok funkcie vonkajšej sekrécie miernej závažnosti. PHES. hemangióm pečene - 8 mm. lepiace ochorenie brušných orgánov.

Krvný test: L - 6,7, Er - 4,36, Hb - 153, krvné doštičky - 223, n - 3, s - 62, l - 28, m - 6, e - 1, b - 1.

Biochémia: celkový proteín - 75,9, ALT - 18,4, AST - 22,8, celkový bilirubín - 15,4, močovina - 4,0, cukor - 6,9, CRP - 1,6, amyláza - 6. Analýza moču: žiadna patológia; amyláza (pri prijatí - 692, pri vypúšťaní - 151).

Coprogram: nezdobená, mäkká, hnedá, negatívna reakcia na krv; spojovacie tkanivo - nezistené; neutrálny tuk 0-1; mastné kyseliny 2-3; mydlo 1-2; Celulóza 1-2 nie je štiepená; stráviteľné 0-1; detritus - veľké množstvo; leukocyty, erytrocyty, epitel, protozoa, vajíčka, červ - neboli detegované.

EKG: mierna sínusová tachykardia, 100 úderov za minútu; časté komorové predčasné údery; neúplná blokáda pravého ramena PG.

Počet hospitalizácií pre rok 2017 je 12!

V poslednej dobe je veľmi ťažké sa zobudiť ráno, aj keď som normálne zaspal. Slabosť, letargia. Jedenie na strave stôl 5P, ale porcie sú malé, a žalúdok rastie, ako keby som jesť veľmi husto.

Prijatie enzýmov 25000 - 50000 kusov na hlavnom jedle! Bez nich je ťažké. Lekári pokrčia ramenami, nemôžu nič robiť. Niektorí ľudia kývajú na ostatných a hovoria, že som ich pacientom. A žijem ďalej.

Dúfam, že vaše pochopenie situácie, profesionality, pomoci! Ďakujeme vopred!

Dobrý deň, drahý Dmitrij Ivanovič!

Samozrejme, chápete váš slabý zdravotný stav a náladu, slabosť a apatiu - hlavná tráviaca žľaza funguje s veľmi nízkou účinnosťou - kalkinácia zasahuje. Všetka energia, ktorú odoberáme z potravy, odkiaľ pochádza s takouto výživou? Zrejme ste raz utrpeli ťažkú ​​akútnu pankreatitídu a potom opakované útoky. Každý zápal končí buď úplnou absorpciou lézie, alebo zdravé tkanivo vytláča spojivové tkanivo.

Zhruba povedané, jazva. hroty - z tej istej "opery". Vápnik v zdravých tkanivách nie je oneskorený, ale v spojivovom tkanive sa hromadí, tvorí "kameň" - kalcinuje. Vápnik podlieha resorpcii, ale extrémne pomaly a neochotne.

K tomu prispievajú aj niektoré sorbenty, z ktorých najlepšie je biela hlina, kaolín; citrónovú šťavu, ktorá tvorí rozpustnú zlúčeninu s citrátom vápenato-vápenatým; niektoré byliny sú Sporysh, prespes, Pyrey atď.).

To všetko a malo by sa použiť.

Okrem toho máte vysoký cukor v krvi. Je možné, že zápal sa dotkol ostrovov na syntézu inzulínu, preto je potrebné darovať krv na GG - glykovaný hemoglobín, ktorý odráža priemerný cukor za posledné 3 mesiace.

Srdce je taký častý pulz v pokoji, je to znak srdcového zlyhania.

Nepoznám tvoje prípravky, ale viem, že by sa im mali pridávať bylinky:

1. Spoločné agrimoniu.

Rozomlejte na prášok, uskladnite hermeticky. Jedzte na prázdny žalúdok na 1 lyžičku. 20 minút pred jedlom, s dúškom teplej vody. Kurz - 2 mesiace.

- 2,0 g suché byliny naliať 100,0 ml 60% alkoholu, infúzie po dobu 7 dní, kmeň a piť 10 kvapiek 3 krát denne, pred jedlom, na 1 polievkovú lyžičku. voda. Kurz - 1 mesiac, prestávka 14 dní av prípade potreby opakujte. Celandín mierne jedovatý, neprekračujte dávku!

Korene: Licorice - 1 lyžička. s postupným zvyšovaním až na 1 desl. - IBA s hmotnosťou väčšou ako 80 kg; Pyreya plazivý - 2; Chaga hubový prášok - 1 lyžička, harmančeka - 3, Hawthorn krvavé červené - 2, Golden Volodushka - 1.

Trávu a plody vyrovnajte rovnomerne až na 2-3 mm, korene až do 3-5 mm - na začiatku mechanicky na malé kúsky, potom na brúsku; rovnomerne premiešajte.

Byliny bez dávky by sa mali užívať v polievkovom lyžni.

- 1 polievková lyžica. zmes nalejte 200,0 ml studenej pitnej vody na hodinu a potom priveďte do varu. Chovajte na nízkych teplotách alebo vriacom vodnom kúpeli, po dobu 15 minút.

Chladenie, napätie, stláčanie a doplnenie do 200,0 ml.

Pite 50,0 ml 4 krát denne, 30 minút pred jedlom. Kurz - 2 mesiace.

Pokúsme sa zlepšiť trávenie pomocou korenia - 1 lyžička. kurkuma prášok, pridajte do horúcej pôdy; Počas stravovania žuť ovocie, pokúste sa do kolekcie pridať 1 lyžičku. Osiva kôprových semien a informujte ma o účinkoch.

4. Kamenný olej. Začal by som ho aplikovať v krémoch, na celom "hornom poschodí" brucha - pod rebrami, cez celé brucho. Požitie je možné. Stretnite sa, Dmitrij Ivanovič, s týmto vzácnym produktom na našej webovej stránke v článku Kamenný olej. Soľ zeme. "

Roztok 2,0 g / 1 liter vody. Aplikujte druhý deň, keď nie je pridané zrazenina.

Navlhčite bandáž s 3-4 vrstvami a voľne ho zaistite, ako je uvedené. Doba procedúry je 1,5 - 2 hodiny. Zabráňte vysychaniu občasným navlhčením obväzu.

V budúcnosti budeme zvyšovať čas konania a meniť koncentráciu. Kurz začína 3-4 týždne.

Dmitrij Ivanovič, úmyselne nedávajú veľa bylín. "Lepšie menej, áno lepšie"!))

Veľa šťastia pre nás a komunikovať s vašimi pripomienkami!

07/10/18 Anna

Mám 25 rokov. V tomto roku sme na ultrazvuku náhodou zistili, že žlčník bol zabalený do oka cholesterolovými kameňmi: 7-12 mm. Pred tým, pred pár rokmi, došlo k cholecystitíde a stolicu žlče. Nepohodlie, zriedka bolesť na strane po jedle alebo ťažkosti (zriedka, pretože som nejedla mäso, vyprážané, tuk atď.) Tri roky. Napriek tomu vznikol takýto problém, možno kvôli prudkému poklesu hmotnosti (raz som sa zotavil a stratil 8 kg za šesť mesiacov) a dedičnosť, moja stará mama a matka trpeli lcc.

Lekári trvajú na operácii, hovoria, bez čakania na útok - žlčový kameň by sa mal odstrániť. Ale funkcie orgánu nie sú úplne stratené, žlč, vo forme medzery, je stále uložený tam. A naozaj dúfam, že na trávu pijem Ursofalk.

Predtým videl čas od času choleretik a Repeshk, ale hodil kurz. Je možné pokračovať v liečbe rastlinnej medicíny teraz, možno znížením koncentrácie niekoľkokrát? Čítal som, že takéto kamene môžu byť rozpustené, aj keď pomaly. Som pripravený na dlhodobé zaobchádzanie a pokúsim sa zachrániť orgán.

Moje krvné testy sú viac-menej normálne, nízke hladiny hemoglobínu. Jeden desatina zvýšeného cholesterolu, monocyty mierne nad normálnou, často nízkej horúčky. Existujú osteochondróza, výčnelky. Od adolescencie akné. Taký je obraz môjho "zdravia".

Možno budete môcť niečo navrhnúť a budem sa môcť vyhnúť operácii. Ďakujeme vopred za Vašu odpoveď!

Operácia môže byť skutočne nevyhnutná, ale nie pred tesným zablokovaním bežného žlčovodu a pretrvávajúcou obštrukčnou žltačkou. V takýchto prípadoch zostáva bezpochyby.

Bylinky by sa mali používať až do posledného!

Trávu a plody vyrovnajte rovnomerne až na 2-3 mm, korene až do 3-5 mm - na začiatku mechanicky na malé kúsky, potom na brúsku; rovnomerne premiešajte.

Byliny bez dávky by sa mali užívať v polievkovom lyžni.

- 1 polievková lyžica. zmiešajte 300,0 ml studenej pitnej vody na hodinu a potom priveďte k varu. Chovajte na nízkych teplotách alebo vriacom vodnom kúpeli, po dobu 15 minút.

Chladenie, napätie, stláčanie a doplnenie do 300,0 ml.

Pite 100,0 ml trikrát denne, 30 minút pred jedlom. Kurz - 2 mesiace.

2. BAA malta. Obsahuje kuracie žlč, schopný rozpustiť malé kamienky, ktoré posilňujú vaječný škrup.

Pite podľa návodu na 2-3 mesiace.

3. Pite veľa čistej vody - najmenej 30,0 ml / 1 kg hmotnosti.

4. Pokračujte v užívaní Ursofalku.

Je tu možnosť začať s veľmi efektívnym odvarom koreňov Rosehip - je schopný zmierniť príznaky chondrózy a súčasne vypájať kamene:

- 1 šálka rozdrvených koreňov nalejte 3,0 litra vody, rýchlo priveďte k varu a varíme bez varu po dobu piatich minút. Kmeň, neodstraňujte suroviny. Pijte počas dňa 1,0 litra, ale v malých porciách, na prázdny žalúdok s plátkom citróna.

O dva dni neskôr nalejte rovnakú surovinu s 3,0 litrom vriacej vody, ale varíme 10 minút. Píšte rovnakým spôsobom - za dva dni. Po tretíkrát nalejte primárnu surovinu a varíme 15 minút. Ak to nestačí, postup sa presne opakuje s novou surovinou.

Spravidla, 5-6 týždňov stačí na zníženie veľkosti kameňov.

Ale použite buď tento recept alebo zber bylín a malty.

akné. Možno táto schéma pomôže znížiť ich vďaka zlepšenému tráveniu a čisteniu.

ÚSPECHY pred komunikáciou!

07.10.18 Svetlana

Mám 46 rokov. Do 2 rokov sa mesačne mení. Môže byť veľmi hojný. Tam boli prestávky 2-3 mesiace. Pred menštruáciou a po - "škvrny" až 5-7 dní. Ultrazvuk ukázal: endometriózu a myóm - 24 mm.

Začal piť Borovoy uterus a červená kefa. Urobil som si tinktúry sám, našiel som recepty na internete, ale nie som si istý, či by sa používali bylinky.

Povedzte mi, prosím, ako si vziať a čo bylinky? Naozaj dúfam pre vašu pomoc!

Všetky tinktúry sú spravidla rovnaké. Rozdrvená surovina je naplnená extrakčným činidlom - vodka, brandy, alkohol; alebo kvapaliny obsahujúce alkohol v pomere 1:10 alebo 1: 5.

- 50,0 gramov listov Borovoy uterus, bez sekania, naliať 500,0 ml vodky, trvať 3 týždne na tmavom mieste, príležitostne sa triasť. Kmeň, stlačte. Pite 25 kvapiek trikrát denne, pred jedlom.

- 50,0 g rozdrvených koreňov nalejte 500,0 ml vodky alebo brandy a nechajte 14 dní na tmavom mieste, príležitostne sa pretrepávajte. Strain. Pite 25 - 30 kvapiek dvakrát denne, 30 minút pred jedlom (ráno a na obed).

Keď alkoholovej neznášanlivosti odstrániť jednu dávku tinktúry kvapkať v 15,0 ml mierne ochladenej vriacej vode (asi 70 stupňov) a piť po 15 minútach. Kurz - 2 mesiace; prestávka 2 týždne a opakujte.

Predpokladá sa, že maternica Borovoy môže znížiť hladinu pohlavných hormónov a Červená kefa - zvýšiť; a všeobecne regulovať. Preto je potrebné túto úroveň poznať.

Zvlášť pri endometrióze. Darujte krv estradiolu a progesterónu, ale zatiaľ pijte, keď pijete.

Pridajte antitumor do týchto byliniek, najlepšie s hemostatickými účinkami a bylinami na zníženie straty krvi:

- 20,0 g nasekaného koreňa nalejte 400,0 ml 40% alkoholu počas 2 týždňov. Striekajte ho raz za dva dni. Kmeň a piť 10 kvapiek 3 krát denne. Celý kurz - 2 mesiace.

Trávu a plody vyrovnajte rovnomerne až na 2-3 mm, korene až do 3-5 mm - na začiatku mechanicky na malé kúsky, potom na brúsku; rovnomerne premiešajte.

Byliny bez dávky by sa mali užívať v polievkovom lyžni.

- 1 polievková lyžica. zmes nalejte 200,0 ml studenej pitnej vody na hodinu a potom priveďte do varu. Chovajte na nízkych teplotách alebo vriacom vodnom kúpeli, po dobu 15 minút.

Chladenie, napätie, stláčanie a doplnenie do 200,0 ml.

Pite 70,0 ml trikrát denne, 30 minút pred jedlom. Kurz - 2 mesiace.

Krv pre estradiol sa odoberá z 2-5 dní, progesterón - od 21 do 23 d.

Ak sa zistí nerovnováha, urobíme úpravy kolekcie.

Úspechy a to najlepšie!

07/01/18 Oksana

Dobrý deň, drahá Julia Evgenievna!

Cítiť sa dobre. Urobím prestávku 10 dní a opäť pitie znova.

Chcem pomôcť priateľovi. Poškriabala sa po kliete. Diagnóza na Ukrajine nie je nastavená. Šla do Rakúska. Diagnóza: Lyme choroba. Chcú byť liečení antibiotikami. Skontrolovali pečeň a odmietli. povedal slabý pečeň.

56 rokov, výška 1 meter 65 cm, hmotnosť 72 kg. tlak 150/90.

Myslím si, že váš protekt by mal podporovať pečeň a používať antivírusové bylinky:

- Nalejte 100 g rozdrvenej trávy do pohára, naliať 1 šálka vodky alebo 70% alkoholu, kryt, trvať na tmavom chladnom mieste po dobu 10 dní, odtok. Pite jednu čajovú lyžičku, zriedenú v 30,0 ml teplej vody, dvakrát denne.

Keď dokončíte túto tinktúru, prejdite na princ sibírskej tinktúry:

- 100 g suchých tráv sa naleje do 500,0 ml 70% alkoholu a trvá 2 týždne v tme a občas sa mieša.

Piť 20 kvapiek 2-3 krát denne, v 1 polievkovej lyžice. voda. Kurz 1,5-2 mesiacov.

- 1 polievková lyžica. zmiešajte 300,0 ml studenej pitnej vody na hodinu a potom priveďte k varu. Chovajte na nízkych teplotách alebo vriacom vodnom kúpeli, po dobu 15 minút.

Chladenie, napätie, stláčanie a doplnenie do 300,0 ml.

Pite 100,0 ml trikrát denne, 30 minút pred jedlom. Kurz - 2 mesiace.

3. Tanakan, nápoj podľa návodu na 2-3 mesiace.

S pozdravom, komunikáciou!

06/18/18 Alexander

Dobré popoludnie, Julia Evgenievna!

Moja dcéra, po 6 rokoch trvania ochorenia, bola nakoniec diagnostikovaná mastocytózou. Dcéry sú staré 23 rokov, ochorenie sprevádza vyrážky na koži (okrem tváre) pigmentových škvŕn rôznej intenzity, farby - od červenej až po svetlohnedú.

Možno existujú metódy liečby zberu bylín, povedzte mi? Dúfame veľmi veľa pre vaše bohaté skúsenosti a široké znalosti v oblasti bylinnej medicíny.

Chápem! Verím, že ani genetická choroba nie je trest. Ak nemožno reagovať na príčinu, je možné pracovať s príznakmi. Skúsme to?

- 2,0 g suché bylinky naliať 100,0 ml 60% alkoholu, infuse na 7 dní, kmeň a piť 10-12 kvapiek 3 krát denne, pred jedlom, v 1 polievkovej lyžice. voda. Kurz - 1 mesiac, prestávka 14 dní av prípade potreby opakujte. Celandín mierne jedovatý, neprekračujte dávku!

Trávu a plody vyrovnajte rovnomerne až na 2-3 mm, korene až do 3-5 mm - na začiatku mechanicky na malé kúsky, potom na brúsku; rovnomerne premiešajte.

Byliny bez dávky by sa mali užívať v polievkovom lyžni.

- 1 polievková lyžica. zmiešajte 300,0 ml studenej pitnej vody na hodinu a potom priveďte k varu. Chovajte na nízkych teplotách alebo vriacom vodnom kúpeli, po dobu 15 minút.

Chladenie, napätie, stláčanie a doplnenie do 300,0 ml.

Pite 100,0 ml trikrát denne, 30 minút pred jedlom. Kurz - 2 mesiace, výmena bylín.

3. Hypoalergénna strava.

Vylúčte vyprážané a všetky nie zdravé potraviny - biely cukor, výrobky s kvasinkami, vrátane akéhokoľvek pečiva. Vylúčte priemyselné mäso, požívajte morčacie mäso moriek, kuracie, jahňacie. Ale je lepšie uprednostňovať morské ryby. Šedé obilniny, ovocné sezónne ovocie a zelenina, piť veľa čistej vody (najmenej 30,0 ml / 1 kg telesnej hmotnosti za deň).

Zvážte radikálnu možnosť vegetariánstva alebo pískového veganizmu.

Množstvo kyslých mliečnych výrobkov (vlastné jogurty, jogurt atď.).

Musíte venovať zvláštnu pozornosť spôsobu výživy a to prinesie výsledky za 2-3 týždne!

3.1. Sorbenty prírodných sérií - Polyphepan, Rekitsen-RD, Litovit-M, Carboeit, Hitovit podľa vášho výberu.

Aplikujte dlhú dobu s periodickou zmenou sorbentu.

4. Lokálne. Masti, gély, krémy.

Začnime s Durishnikom bežné. Rozdrviť suchú trávu a ovocie na prášok (menšie, tým lepšie) a miešať 1: 1 s detským krémom.

Aplikujte na vyrážku 2-3 krát denne.

Dúfam, že sa zmeny na lepšie a prajem šťastie!

Pred komunikáciou, Alexander!

06/07/18 Victoria Alekseevna

Otec je osemdesiat rokov. Včera som dostal správu s diagnózou rakoviny z príušnej slinnej žľazy štvrtého stupňa.. Metastázy v lymfatických uzlín na krku a supraklavikulární oblasti "Pred tým, držal dvojaký priebeh rádioterapie, chirurgia a chemoterapia nie sú zobrazené komorbidít -.. Diabetes 2. typu, CHD, stabilný angína, hypertenzia, nodulárna struma, osteochondrosis poslaný domov..

Začal sa sťažovať na hojné potenie, ťažkosti a bolesti v ľavej a pravej hypochondrii vpredu.

Povedz mi, prosím, ak by sme urobili zmeny v liečebnom režime, zmenili bylinky, urobili by sme prestávku? Chcem začať podávať tinktúru Aconite Jungar, ale neviem, ako si vybrať dávku pre ňu a aké riedenie na 10% tinktúry použiť.

Naozaj sa teším na vypočutie a vďaky vopred.

Dobrý deň, Victoria Alekseevna!

Myslím, že musíte kontaktovať autora tejto schémy, urobí zmeny.

Z môjho pohľadu môžem predpokladať, že pankreas reaguje týmto spôsobom.

Dajte pápežovi Hofitolovi podľa pokynov na 3 týždne alebo pridajte bežné zemiaky:

Trávu rozomlejte na prášok, podajte 1 lyžičku. 3-4 krát denne s džúsom vody, otáčaním prášku v ústach do úst.

Ak sa rozhodnete pre Aconite, neriaďte tinktúru, ale do očnej kvapky ju pusťte do vody.

Schéma posúvania začína 1 kvapkou, 2 alebo 3 krát denne, s denným zvýšením dávky 1 kvapku na dávku.

Špička sa pohybuje na 20 kvapkách, 2 alebo 3 krát denne.

Voda. Od 1-12 kvapiek kvapkajte do pohára so 70,0 ml vody; z 13 kvapiek a ďalej v 100,0 ml vody.

- 50 gramov koreňov, rozdrvených na ryžovú obilninu nalejte 500,0 ml 60% alkoholu po dobu 14 dní, príležitostne pretrepte. Kmeň piť 15 kvapiek v 70,0 ml vody. Kurz je 1 mesiac, prestávka 10-14 dní a podľa potreby sa opakuje.

Roztaví sa vo vodnom kúpeli alebo peci ohriatej na 70 stupňov 250,0 gr. bravčové mäso (alebo kuracie tuky), pridajte 50,0 g. drvený prášok koreňa a tomit - v rúre 6 hodín, vo vani - 2 hodiny, miešanie.

Ochlaďte a ukladajte masť v chladničke. Pred použitím extrahujte požadované množstvo vopred, aby ste ho zohriali pri izbovej teplote.

Aplikujte na submandibulárne, krčné, lýtkové lymfatické uzliny 2-3 krát denne.

Dúfam, že tieto jednoduché tipy vám pomôžu! Dobrá šťastie a všetko najlepšie!

02.06.18 Elena

Mám 38 rokov. Žiadam vás, aby ste navrhli režim liečby s nasledujúcimi údajmi:

1. Po ukončení 6-mesačného novorodenia (hormónov) sa zdravie otriaslo. Skúšané testy: AT-TPO - menej ako 3, estradiol - 723, testosterón - 1,0, prolaktín - 183, voľný testosterón - 0,6, anti - Muller hormón - 0,6.

2. Podľa výsledkov ultrazvuku sa v štítnej žľaze našlo dve malé cysty a niečo v ľavej prsníku (lekár povedal, že žiadne nádory ako uzlík, presne nepamätám). Lekár odišiel bez stretnutí.

Urobil som nasledovné: dala som morušku do mojich denných kŕmnych dávok a vezme Borovojovu uterus (Staroslav) trikrát denne s jedlom. Za pár týždňov dozrieť infúziu Potentilly, plánujem ju tiež vziať.

3. Už viac ako 2 roky trpím folikulárnymi cystami - každé dva mesiace. Iba posledné dva cykly ustúpili v súvislosti s prijatím maternice Borovoy, myslím.

4. V priebehu mesiaca, v ktorom ste dostali maternicu Borovoy a zrejme plus jód z morských rias, zdravie sa výrazne zlepšilo - neexistujú žiadne cysty, silný príliv ženskej energie atď.

Otázka: Čo je nutné zmeniť svoj režim, pri riešení problému cýst v štítnej žľaze a zlepšenie hormonálnu rovnováhu (je dôležité zvýšiť AMG, ako bude rád, že má druhé dieťa).

Ďakujeme vám vopred!

Zmena schémy nie je ťažká - je ťažké pochopiť, čo máte s hormónmi.

Neexistujú žiadne pravidlá pre túto fázu cyklu, kedy by ste darovať krv (folikulárna fáza - s 1-11 d.ts ;. ovulácie s 12-15 d.ts., luteálnej - s d.ts. 15-28). Nie je jasné, čo vám AMG nevyhovuje a čo TTG a T4 St? Aké sú obdobia? Spoliehame sa na fakty, aj keď môžeme ovplyvňovať emócie)).

AMG pre koncepciu nie je tak dôležitá ako FSH, LH a prolaktín. Chcel by som ich vidieť.

Ak plánujete tehotenstvo, musíte najskôr odstrániť hormonálnu nerovnováhu a priviesť TSH na 2-2,5 medu.

1. Začnite infúziou posvätného ovocia Vitex:

- Nalejte 50 gramov drveného ovocia Vitex a 50,0 gramov sušenej bylinky Echinacea purpure s 1 litrom vodky a nechajte tri týždne na tmavom mieste a príležitostne sa pretrepávajte. Kmeň a piť 1 lyžička. dvakrát až trikrát denne, pol hodiny pred jedlom. Kurz je 30 dní a týždeň prestávka, potom ďalšie dve kurzy.

Trávu a plody vyrovnajte rovnomerne až na 2-3 mm, korene až do 3-5 mm - na začiatku mechanicky na malé kúsky, potom na brúsku; rovnomerne premiešajte.

Byliny bez dávky by sa mali užívať v polievkovom lyžni.

- 1 polievková lyžica. zmiešajte 300,0 ml studenej pitnej vody na hodinu a potom priveďte k varu. Chovajte na nízkych teplotách alebo vriacom vodnom kúpeli, po dobu 15 minút. Chladenie, napätie, stláčanie a doplnenie do 300,0 ml.

Pite 100,0 ml trikrát denne 30 minút pred jedlom. Kurz je 1,5 mesiaca. Borovaya uterus - je schopná znížiť hladinu estradiolu a progesterónu, takže dlhodobé užívanie sa uskutočňuje pod kontrolou hormonálnych hladín.

Pred komunikáciou, všetko najlepšie!

06/02/18 Eugene

Mám 41 rokov. Trval som na LCD už toľko rokov. Zobudím sa skoro ráno, keď sa žalúdok otočí, a na toaletu. voľné stolice počas dňa, nadúvanie po jedle. Mnohé vyšetrenia prešli, diagnostikujú: syndróm dráždivého čreva, predpisujú antidepresíva a diétu.

Povedz mi, ako sa môžem zbaviť? Z osobnej skúsenosti: pomáha malý cesnak, sladké jablká, citrón.

Začnime s niektorými dôležitými podrobnosťami. Dĺžka zažívacieho traktu je asi 10 metrov a začína so zubami. Ak nie sú v poriadku, človek nemôže dôkladne žuť jedlo. A enzýmy sú rozmarné a trápi len úplne rozdrvené jedlo! plynatosť je priamym dôsledkom nedostatočne stráviteľného jedla. Problémy zhoršujú ťažkosti pri dodržiavaní správnej stravy. A to je terapeutický faktor číslo jedna!

Nastavte si úlohu: na chvíľu sa nechajte svoje obľúbené jedlá, jesť správne - objem potravín by nemal prekročiť objem hrsti (to je asi 180,0 ml alebo gramov); potraviny by nemali byť horúce ani studené. Správna, nedráždivá teplota je asi 37 stupňov a receptory ju vnímajú ako teplé. A konečne jesť 5 krát denne a vždy podľa plánu! Zvyšok urobí trávu.

Trávu a plody vyrovnajte rovnomerne až na 2-3 mm, korene až do 3-5 mm - na začiatku mechanicky na malé kúsky, potom na brúsku; rovnomerne premiešajte.

Byliny bez dávky by sa mali užívať v polievkovom lyžni.

- 1 polievková lyžica. zmiešajte 300,0 ml studenej pitnej vody na hodinu a potom priveďte k varu. Chovajte na nízkych teplotách alebo vriacom vodnom kúpeli, po dobu 15 minút.

Chladenie, napätie, stláčanie a doplnenie do 300,0 ml.

Pite 100,0 ml trikrát denne 30 minút pred jedlom. Kurz - od 1 mesiaca. Strave.

2. Sorbenty - absorbéry plynov - Palfan, Carbohyte a iné.

3. Pri posudzovaní citrónov a cesnaku sa zníži sekrécia kyseliny chlorovodíkovej. Ak áno, dlho a pozorne žuť jedlo - tento proces stimuluje sekréciu!

Ale so zvýšenou kyslosťou, potraviny by mali byť rozstrihnuté trochu vopred s mixér, skôr než žuvanie 33 krát. A v zbierke, pridajte Marsh kačica - 1 polievková lyžica.

06/01/18 Bogdan

Mám 22 rokov a mám diagnózu: chronickú glomerulonefritídu. Diagnóza bola vykonaná vo februári. Beriem hormóny (metprednazolón), strava atď. Analýzy sa pomaly vracajú k normálu, ale veľmi, veľmi pomaly, k dnešku, proteín v moči je 2,3.

Milujem hrať šport, nemôžem si predstaviť bez seba. Čo vám odporúča robiť a čo robiť?

Ak budete dodržiavať stravu a všetky odporúčania, rád by som vám podporil bylinky:

Trávu a plody vyrovnajte rovnomerne až na 2-3 mm, korene až do 3-5 mm - na začiatku mechanicky na malé kúsky, potom na brúsku; rovnomerne premiešajte.

Byliny bez dávky by sa mali užívať v polievkovom lyžni.

- 1 polievková lyžica. zmiešajte 300,0 ml studenej pitnej vody na hodinu a potom priveďte k varu. Chovajte na nízkych teplotách alebo vriacom vodnom kúpeli, po dobu 15 minút.

Chladenie, napätie, stláčanie a doplnenie do 300,0 ml.

Pite 100,0 ml trikrát denne, 30 minút pred jedlom. Kurz - od 1 mesiaca.

Kontrola moču - 10 dní od začiatku užívania bylín.

DOBRÁ LUCKA a uvidíme sa čoskoro s dobrými analýzami!

06/01/18 Nina

Dobrý deň, Julia Evgenievna!

Veľmi vďačný vám za schôdzku! Problémy môjho manžela boli vyriešené, keď odvar z koreňov Cinnamon Rose šiel bolesti hlavy (pili 1 kurz). Najzaujímavejšou vecou je, že malý biely wen (?) Zmizol a zmizol po stáročia. Propylová tinktúra arnica kvety z hemangiómu 1 kurzu. Je to skvelé. Ale bojím sa, možno by som mal vypiť viac Arnika a Rosehip?

A kedy sa opakujú štúdie na sledovanie dynamiky procesov? Len v prípade, že budem písať to, čo sa odhalilo počas vyšetrení pred 5 mesiacmi, na vyšetrení MRI krčnej chrbtice:

- Na susedných plochách stavcov c5-c6 dochádza k okrajovým výbežkom kostí vyčnievajúcim 4 mm do lúmenu miechového kanála. Hemangiómy sú vizualizované v c4 a t6 vertebrálnych telieskach s priemerom 9 mm. Intervertebrálne disky so známkami dehydratácie. Disk c5-c6 bude stáť v lúmeni miechového kanála centrálne paramediálne, viac doľava až do 3 mm, deformuje predný contudurálny p vak. Radikulárne kanály (viac vľavo) na úrovni c5-c6 sa zúžia v dôsledku osteofytných komplexov.

A tiež sa chcem opýtať na naliehavý problém. Môj syn (13 rokov), ako komplikácia po jarnej chrípke, odhalil problém s obličkami. Analýza moču ukázala malé množstvo hlienu je aj napriek skutočnosti, že zostávajúce indikátory sú normálne a lekár povedal, že ultrazvuk, že dochádza k zápalu v ľavej obličky, v dôsledku tohto koncentrované tkaniva v ňom, a preto, hlien z moču. Nemohla ochladiť, nedávno sa sťažovala na ťahanie bolestí a okamžite prešla.

Označte, ktoré bylinky piť, aby ste zmiernili zápal.

Srdečne ďakujeme za vašu pomoc a podporu!

Nina, milý deň!

Som veľmi šťastný pre svojho manžela. Osteophytes je ťažké odísť, takže odvar z koreňov šípky sa musí opakovať aspoň raz, po 3-mesačnej prestávke.

Medzitým môžete túto kolekciu piť:

Korene: Pyreya creeping - 2, Madder farbenie - 1 des.l. (keď sa moč sa zmení na červenú, znížte dávku na 1 lyžičku); Spoločný plášť - 1, prasliaka - 2, kukurica hodvábna.

Trávu a plody vyrovnajte rovnomerne až na 2-3 mm, korene až do 3-5 mm - na začiatku mechanicky na malé kúsky, potom na brúsku; rovnomerne premiešajte. Byliny bez dávky by sa mali užívať v polievkovom lyžni.

- 1 polievková lyžica. zmiešajte 300,0 ml studenej pitnej vody na hodinu a potom priveďte k varu. Chovajte na nízkych teplotách alebo vriacom vodnom kúpeli, po dobu 15 minút.

Chladenie, napätie, stláčanie a doplnenie do 300,0 ml.

Pite 100,0 ml trikrát denne, 30 minút pred jedlom. Kurz - 2 mesiace.

Verte mi, hlien je najnebezpečnejšia vec v moči a hovorí o zmiernení zápalového procesu.

Bielkoviny, leukocyty a červené krvinky v moči sú dôležité.

Je potrebné močiť podľa Nechiporenka a potom už vyvodiť závery o patológii.

Začneme piť bylinky, ak je v moči aspoň jeden extra leukocyt)))

31.3.18 Tatyana

Dobrý deň, mám 21 rokov, žijem na Ukrajine a neustále sa obávam

pankreasu, bolesti, teploty, ktoré jeme v čase obeda, hnačka v noci, lekári nepomáhajú, pod rebrami je ako keby niečo ležalo,

Ďakujem za odpoveď, žiadam o pomoc! Počul dobre pomáha propolis

Je potrebné vylúčiť intestinálnu infekciu (výkalové výplne); počas týždňa jesť čo najmenšie.

Je len teplý, hodinu, 4-5 krát denne. Objem dávky by nemal presiahnuť 150-180 ml alebo gramy.

Ovsené vločky na vode, zeleninová polievka s obilninami, bulgur, pohánka, prosa; vajcia vermicelli, môžete pridať sušienky, mäkké varené vajce, strúhané varené mäso; zeleninové pyré, zelený čaj bez cukru, plátky.

Všetky omáčky, maslo, všetko pečivo vrátane kvasného chleba; mäsové a rybie delikatesy, čerstvé ovocie a zelenina, nápoje sýtené oxidom uhličitým.

1. Spoločné agrómie

Trávu rovnomerne rozrežte.

1 lyžička Naliate 250,0 ml horúcej vody a priveďte do varu. Kuchajte 2 minúty. Odstráňte, namáčajte horúci, vychladzujte. Pite iba teplo, 50,0 ml 5 krát denne. Kurz je 2 týždne.

2. Dubová kôra v bujóne

-1 des.l. Nalijte 200,0 ml vriacej vody a varte 5 minút. Kmeň a pite teplé.

3. Enzýmové prípravky, ako je pankreatín (nepoznám ukrajinský trh).