Nutrient Standard s jahodovou príchuťou sterilizovanou na klinickú výživu v vakoch Tetra Pak 200 ml.

Nutrient Standard sterilizovaný kvapalina špecializovaná na výživovú terapeutickú výživu s jahodovou príchuťou.

Odporúča sa používať vo forme nápoja ako hlavnú alebo doplnkovú výživu vrátane enterálnej (sondy) výživy dospelých a detí starších ako 3 roky pri rôznych chorobách, keď je normálny príjem potravy nemožný, obmedzený alebo nedostatočný, a tiež na prevenciu a elimináciu nedostatkov hlavné živiny a korekcia stravy

  • Nutričná nedostatočnosť, kachexia.
  • Doba prechodu od parenterálnej výživy po enterálnu, v kombinácii s parenterálnou.
  • Enterálna výživa pacientov v kritických podmienkach v oddeleniach intenzívnej starostlivosti.
  • Jedlo v pred a po operácii.
  • Poškodenie maxilofaciálnej oblasti (trauma, chirurgia), porušenie zákona o prehĺtaní.
  • Choroby nervového systému: poruchy mozgovej cirkulácie, mŕtvica, poruchy vedomia, neurochirurgické zákroky.
  • Komplikácie pooperačného obdobia, hojenie rán, fistule gastrointestinálneho traktu.
  • Hnisavé septické stavy (sepsa, peritonitída).
  • Poranenie: kraniocerebrálne, spálené, kombinované.
  • Podvýživa pri onkologických ochoreniach, počas chemoterapie a rádioterapie.
  • Poruchy príjmu potravy pri chronických ochoreniach gastrointestinálneho traktu: dvanástnikový vred, zápalové ochorenia hrubého čreva, gastritída.
  • Obmedzená absorpcia tuku.
  • Neschopnosť alebo odmietnutie jedenia (vrátane geriatrie, psychiatrie).
  • Fyzické a emocionálne preťaženie, poškodenie žiarením, extrémne podmienky.
  • Akútne exogénne otravy, infekčné choroby.
  • AIDS.

kontraindikácie

  • Neznášanlivosť na ľubovoľnú zložku, ktorá je súčasťou zmesi.
  • Podmienky, pri ktorých nie je povolené enterálne podanie, ako aj podávanie sond (intestinálna obštrukcia, nepretržité vracanie, akútna pankreatitída).

zloženie:

voda, maltodextrín, koncentrát mliečnej bielkoviny, triglyceridy so stredne dlhým reťazcom, rastlinné oleje (sójové bôby, nízkolepé repky), minerály (chlorid horečnatý, citrát draselný, fosforečnan draselný, uhličitan vápenatý, chlorid sodný, chlorid manganatý, jodid draselný, chlorid chrómu, seleničitan sodný, molybdén amónny), cukor, prírodná aróma, vitamín (kyselina askorbová, nikotínamid, tokoferol acetát, pantotenát vápenatý, pyridoxín hydrochlorid, oflavin, retinol acetát, kyselina listová, d-biotín, fylochinón, kyanokobalamín, cholekalciferol), cholín bitartrát, inositol, L-karnitín, taurín, emulgátor (lecitín), antioxidant (skorbylpalmitát).

Štandardná výživa

Jednoduché pitie, rýchle trávenie, pikantná, atraktívna cena!

Keď telo dostane všetko, čo potrebujete - normálny metabolizmus, energiu, chuť do jedla a schopnosť zotaviť sa. Toto je prvý účinok terapeutickej výživy.

2. Zdravotná výživa neobsahuje nič zvláštneho. Zloženie je vyvážené s matematickou presnosťou, takže telo nevyčerpáva drahocennú energiu pri vývoji a akumulácii prebytku.

Navyše iba pohár zdravotníckej zmesi je ekvivalentný celej tanieri s plnou večerou! Jedná sa o neoceniteľnú vlastnosť terapeutickej výživy pre tých, ktorí ťažko jesť (nedostatok chuti do jedla, stres, fyzické zranenia atď.),

Odporúčania a spätná väzba na Nutrien Standard

Skúsenosti s použitím produktu:

SRI JV je. NV Sklifosovsky, Moskva - od roku 2003

GVKG je. Acad. NN Burdenko, Moskva - od roku 2003

GKB č. 62, Moskva - od roku 2003

GKB № 64, Moskva - od roku 2003

A tiež v Moskve:
GKB č. 1, GKB č. 4, GKB č. 15, GKB č. 7, mestská nemocnica z nich. Botkinský chirurgický inšpektor. Vishnevsky

V Petrohrade: Ústav núdzovej starostlivosti. Dzhanelidze

V Jekaterinburgu: OKB č. 1

Osvedčenie o štátnej registrácii

RU.77.99.19.004.E.011603.12.14 z 12/03/2014

Sterilizovaný produkt špecializovaný na výživovú (terapeutickú) výživu "Nutrient Standard". Vyrobené v súlade s dokumentmi: TU 9229-042-037552800-2012 so zmenou č. 1. Výrobca (výrobca): CJSC Infaprim, 143500, Moskva, Istra, Moskva, 52, Ruská federácia. Príjemca: Infaprim CJSC, 143500, Moskovský región, Istra, Moskovskaya St., 52, Ruská federácia.

Zodpovedá technickým predpisom colnej únie: ТР ТС 027/2012, ТР ТС 021/2011, ТР ТС 022/2011

Prešiel štátnou registráciou, zapísaný do registra osvedčení o štátnej registrácii a je povolený na výrobu, predaj a používanie. Na používanie vo forme nápoja ako hlavnej alebo doplnkovej výživy vrátane výživy dospelých a detí starších ako 3 roky pre rôzne choroby, ak je normálny príjem potravy nemožný, obmedzený alebo nedostatočný, a tiež na prevenciu a elimináciu nedostatky základných živín a úprava zloženia stravy.

Osvedčenie o registrácii (suchá zmes)

RU.77.99.19.005.E.004028.05.14 zo dňa 05.28.2014

suchý produkt špecializovaný na výživovú (terapeutickú) výživu "Nutrient Standard". Vyrobené v súlade s dokumentmi: TU 9223-024-37552800-2012 so zmenou č. 1. Výrobca (výrobca): CJSC Infaprim, 143500, Moskva, Istra, Moskva, 52, Ruská federácia. Príjemca: Infaprim CJSC, 143500, Moskovský región, Istra, Moskovskaya St., 52, Ruská federácia.

Zodpovedá technickým predpisom colnej únie: ТР ТС 027/2012, ТР ТС 021/2011, ТР ТС 022/2011

Prešiel štátnou registráciou zapísanou do registra osvedčení o štátnej registrácii a je povolený na výrobu, predaj a použitie na spotrebu vo forme nápoja ako hlavnej alebo dodatočnej potraviny, vrátane pre enterálnu (sondovú) výživu dospelých a detí starších ako 3 roky pri rôznych chorobách, ak je normálny príjem potravy nemožný, obmedzený alebo nedostatočný

Produkt je sterilizovaný pre výživovú (terapeutickú) výživu FSBE "Vedecké centrum pre zdravie detí" Ruskej akadémie lekárskych vied, Infarim Inc. Nutrient Standard - recenzia

Nutrient Standard - nápoj v lekárskych zariadeniach. Pomohla "vstať" po pôrode v doslovnom zmysle. Bude tiež užitočné pre športové, omladzujúce a nie tak škaredé ako športová výživa.

Dobré popoludnie, drahí čitatelia!

Tento produkt je vyskúšaný v nemocnici. Po narodení sa ďalší deň cítil unavený, slabý. Keď to povedala zdravotnej sestre, priniesla tento produkt. Vonkajšie to vyzerá ako malá škrupina šťavy. Objem je 200 ml. Pekný farebný zelený box. Jeden sused na oddelení povedal, že dostali toto v intenzívnej starostlivosti po "cisárskom", keď sa všetky výrobky nemohli spotrebovať a telo potrebovalo silu na zotavenie.

Chutí ako sladké mlieko. Po opití jedného balenia chcem viac. Dôvera spôsobuje to, čo je výrobok podaný v lekárskej inštitúcii, najmä v materskej nemocnici. Dnes je dieťa staršie ako 2 roky, chodím na šport a nedávno som si spomenul tento výrobok, a potom sa snažím, že športová výživa sa strašne prejaví, a to aj vtedy, keď prichádza s najrôznejšími príchuťami.

Na obale je napísané, že produkt môže byť použitý ako "enterálna výživa pre dospelých a deti od 3 rokov." Ako primárna a sekundárna výživa.

Akonáhle bude možné kúpiť v lekárni alebo špecializovanej inštitúcii, určite ju kúpi. Nedávno som sa pokúsil vyhľadávať v lekárňach - kým sa mi to nepodarilo, ale videl som online obchody z rohu oka, kde by som mohol kúpiť tento produkt.

Balíček obsahuje podrobný opis zloženia, nutričnej hodnoty, prítomnosti vitamínov atď. (Viď foto). Ospravedlňujem sa za kvalitu fotografie, to je jediná vec, ktorá bola vykonaná v nemocnici "pre pamäť".

Po prvé, chuť je podmanivá, a potom myšlienky o výhodách. Sily sa objavili už 10-15 minút..

Dala som silnú "4" len preto, že na voľnom trhu nebolo také ľahké. Bohužiaľ, na zvyšok určite odporúčam! Ďakujeme za prečítanie recenzie.

Vo všeobecnosti tu je samotná výživa a -12 kg po dobu 3 týždňov

Komentáre

veľmi cool diéta. pravdepodobne keď nemôžete dojčiť? čo?

Môžem sa učiť, ale myslím si, že navryatli preto proteín a preháňadlo.

A stále je potrebné neustále piť vodu z topenia - čistiť

potom budeme čakať))) a potom ako vyčistiť))))

Už nie som fanúšikom soli))) a aké iné diéty ste vyskúšali?

Ó, a mám rád slané. Ó, áno, držal som sa v rukách pred Tehotenstvom. Áno, neexistovala strava, jednoducho nebol spôsob, ako jesť lyžicu polievky a to je to, zvyšok času som pil vodu.

A tak jednoducho nejedol všetko ako Tipo sladké, múka.

A tak mám taký životný štýl, že mi neumožňujú sedieť na mieste a vždy som bol v pohybe. Preto aj keď sa v reštaurácii alebo v bare, vy všetko rýchlo vyčerpáte a spálite do energie =)))

A teraz sa dostávam do ruky, dnes alebo zajtra mi prinesú nutrian-gepa, pretože Nemám túžbu ísť na druhý koniec mesta. V rovnakej dobe kúpiť všetko, čo potrebujete a všetko na zdravie, sedieť na strave))) Uhhhh.. moje vôľa moc.

Mimochodom, chcem sa opýtať, pretože bez sladkého, nemôžem. je to možné chlieb Korner ako bez kvasnice, na fruktózu a to je obilniny a všetko.

jedlo

Registrácia: 05/25/2007 Správy: 6

Členom od: 07.03.2009 Príspevky: 7

Zmesi na jedlo.

EkaterinaK, to znamená pre enterálnu výživu.

  • Online teraz
  • Súčasnosť: 6 používateľov a 282 hostí
  • Záznam o súčasnom pobyte je 2,208, to bolo 21.09.2017 v 08:01.
  • Dmitriy1937, GalaKKK, RITCHI, April, V.G. Potapenko, Elena8819
  • štatistika
  • Témy: 21,665 I Správy: 189,284 I Užívatelia: 54,257 I Najlepší autor: A.V. Filiptsov (7 756)
  • Vitajte nový používateľ, Elena8819

Oncoforum.ru - informačná platforma "Všetko o rakovine"

Stránka obsahuje rozsiahlu zbierku materiálov o rakovine, ich diagnostike, liečbe a prevencii, ktorá je prezentovaná vo forme prístupnej pre čitateľov. Najdôležitejšie a overené informácie sú svetové onkologické správy o nových liekoch, metódach liečby a včasnej detekcii rakoviny.

Nutrian štandardné recenzie

Nutrient Osteo je úplne vyvážená zmes s vysokým obsahom bielkovín, vápnika a fosforu, obsahujúca triglyceridy so stredne dlhým reťazcom (MCT) pre dospelých a deti staršie ako 3 roky, ktoré potrebujú vysoko bielkovinové diéty na rôzne ochorenia, ak je normálny príjem potravy nemožný, nedostatočná.

NUTRIEN FTIZIO

Nutrien Phtisio je špecializovaná kompletná zmes s vysokým obsahom bielkovín a tukov, obohatená o antioxidanty a mikroelementy, na diétnu terapeutickú výživu detí starších ako 3 roky a dospelých s rôznymi formami tuberkulózy. Používa sa vo forme nápoja ako hlavná alebo doplnková výživa alebo pre enterálnu (sondovú) výživu. Optimálne zloženie zmesi poskytuje zvýšené denné potreby tela pacientov v oblasti základných živín, energie, vitamínov, makro a mikronutrientov. Zmes je obohatená komplexom patogénne orientovaných biologicky aktívnych živín vrátane polynenasýtených omega-3 mastných kyselín, β-karoténu, kyseliny askorbovej, zinku v biologicky dostupnej organickej väzbe, L-karnitínu, taurínu. Dlhý čas môže byť použitý ako jediný zdroj energie. Ľahko rozpustný v pitnej vode. Tekutá pripravená zmes má dobrý vkus. Reologické vlastnosti umožňujú vstup do zmesi pomocou sond s akýmkoľvek priemerom, vrátane bradavky, na použitie kvapkadla, striekačky a čerpadiel. K dispozícii v príchuti broskýň.

Nutrien Standard sterilizované 1 l

Vyvážená plnohodnotná zmes pre terapeutickú výživu detí starších ako 3 roky a dospelých v prípade podvýživy, podmienky, pri ktorých je indikované užívanie diétneho vlákna, dlhodobá enterálna výživa a narušené funkcie gastrointestinálneho traktu.

Enterálna klinická výživa

Obchod

  • NUTRICIA (9)
  • BBRAUN (3)
  • FRESENIUS KABI (6)
  • ABBOTT (1)
  • NESTLE (9)
  • NUTRITEK (10)
  • Dopravné prostriedky (2)

správy

Med-Pete v sociálnych sieťach

Nutrien štandard s PV, tutu, 350 gr.

Nutrien štandard s diétne vlákno, zmes suché, balenie 350 gramov. - úplnú vyváženú výživu na podporu výživy detí starších ako 3 roky a dospelých s obmedzenou chuťou do jedla na prevenciu a nápravu podvýživy v pred a po operácii s anémiou.

Používa sa vo forme nápoja, enterálnej výživy alebo doplnkovej výživy. Môže byť použitý ako jediný alebo dodatočný zdroj energie.

Ľahko rozpustný v pitnej vode. Tekutá pripravená zmes má dobrý vkus. Reologické vlastnosti umožňujú vstup do zmesi pomocou sond s akýmkoľvek priemerom, vrátane bradavky, na použitie kvapkadla, striekačky a čerpadiel.

Proteínová zložka je reprezentovaná ľahko stráviteľným mliečnym proteínom získaným použitím moderných membránových technológií. Pomer kazeínu a srvátkových proteínov je 50:50.

Tukovú zložku tvorí zmes triglyceridov so stredným reťazcom (50%) a prírodných rastlinných olejov: sójový (25%) a repkového semena s nízkym obsahom erukózy (25%).

Sacharidová zložka je zmes maltodextrínov.

Výrobok je podobný ako sušená zmes Nutrien Standard, ale jeho zloženie zahŕňa vlákninu z potravy.

Užitočnosť vlákniny:

  1. Prítomnosť diétnych vlákien v strave má priaznivý účinok na kardiovaskulárny systém, pomáha znižovať hladinu cholesterolu v krvi.
  2. Diétne vlákno spomaľuje prechod potravy žalúdkom, zvyšuje jeho stráviteľnosť a predlžuje pocit sýtosti.
  3. Diétne vlákno urýchľuje prechod nezdravých zvyškov potravín cez črevá trikrát, čím sa znižujú procesy rozpadu a znižuje sa riziko intoxikácie organizmu.
  4. Diétne vlákna obnovujú črevnú mikroflóru a poskytujú energiu (výživu) prospešné baktérie.
  5. Diétne vlákno pomáha predchádzať problémom s stolicou (zápcha, hnačka) av niektorých prípadoch zabraňuje výskytu závažných ochorení čriev, ako je rakovina hrubého čreva.

Správna výživa so zaradením dostatočného množstva vlákniny umožňuje zvýšiť a obnoviť poškodenú prospešnú črevnú flóru.

INDIKÁCIE NA POUŽITIE:

  1. Choroby gastrointestinálneho traktu;
  2. Doba prechodu od parenterálnej výživy po enterálnu, v kombinácii s parenterálnou;
  3. Podporujte telo proti rakovine;
  4. Anorexia rôznych etiológií;
  5. Neurologické ochorenia, duševné poruchy, ochorenia pečene, kardiopulmonálna insuficiencia; poruchy mozgovej cirkulácie, mŕtvica, poruchy vedomia, neurochirurgické zákroky;
  6. Príprava na operácie a pooperačné obdobie;
  7. Zranenia, popáleniny, chirurgické zákroky;
  8. Strata hmotnosti, nedostatok výživy, kachexia;
  9. Zhoršené prehĺtanie a žuvanie;
  10. Obmedzená absorpcia tuku;
  11. Podmienky spojené so stratou chuti do jedla a / alebo odmietnutím jedenia;
  12. Čiastočné mechanické prekážky prechodu potravy: nádory a poranenia hlavy a krku, obštrukcia rôznych častí tráviaceho traktu;
  13. podvýživa;
  14. Akútne exogénne otravy, infekčné choroby, masívna a dlhodobá antibiotická liečba;
  15. Pomôcky a iné

Kontraindikácie:

  1. Netolerancia ktorejkoľvek zložky, ktorá je súčasťou zmesi;
  2. Podmienky, pri ktorých nie je povolené enterálne podanie - obštrukcia čriev, neustále vracanie, akútna pankreatitída.

zloženie:

maltodextrín, mliečne bielkoviny, srvátkový proteín, triglyceridy so stredne dlhým reťazcom, rastlinné oleje (sója, nizkoerukovoe repka), kukuričný škrob, potravinová vláknina (rezistentný škrob, arabská guma, inulín, pektín, mikrokryštalická celulóza), glukózový sirup, minerálne látky (fosforečnan vápenatý, chlorid horečnatý, fosforečnan draselný, citrát draselný, chlorid sodný, citrát sodný, uhličitan vápenatý, síran železnatý, síran zinočnatý, síran meďnatý, chlorid manganatý, jodid draselný, chlorid chromitý, seleničitan sodný, molybdénan amónny), vitamíny (al korbinovaya kyselinu, nikotínamid, tokoferol acetát, pantothenát vápenatý, pyridoxín hydrochlorid, tiamín hydrochlorid, riboflavín, retinol acetát, kyselina listová, d-biotín, fylochinón, kyanokobalamín, cholekalciferol), cholín bitartrát, emulgátor (lecitín), antioxidant (skorbylpalmitát).

Nutritek Group

Skupina Nutritek je jedným z najväčších výrobcov detskej výživy v Rusku. Skupina je jediným ruským výrobcom náhrad materského mlieka a lekárskej výživy so širokým sortimentným portfóliom.

Skupina bola založená v roku 1990 a v súčasnosti spája 6 výrobných závodov v Rusku, na Ukrajine, v Estónsku a na Novom Zélande.

Obchodná geografia spoločnosti Nutritek Group zahŕňa Rusko a krajiny SNŠ, krajiny juhovýchodnej Ázie, Afriku a Blízky východ.

Vidíme naše poslanie v tom, aby životy ľudí boli zdravšie a poskytovali im kvalitné jedlo.

Sľubujeme, že neustále zlepšujeme naše produkty prostredníctvom inovácií, výskumu a vývoja.

Snažíme sa zvýšiť hodnotu akcionárov na základe stabilného rastu, silných finančných výsledkov, produktívnej spolupráce a inovácií.

: Mliečna ryžová kukurica s banánom as prebiotikami 220 g WINNIE

: Mliečna formule Winnie 0-12 mesiacov 350 g

: Pšeničná kaša s tekvicou a prebiotikou 220 g WINNI

: Múka kaša 5 obilnín s prebiotikom 220 g VINNI

: Obilniny bez mliečnych výrobkov s jablkami a prebiotikami 220 g VINNI

: Mliečna kaša s prebiotikom 220 g WINNIE

: Múka z mlieka z medvede 5 cereálií s jablkami a malinami 6 mesiacov 200 g

: Múka ryžová kaša s prebiotikom 220 g WINNIE

: Nízka alergénna pohánková kaša bez mliečnych výrobkov s prebiotikami 220 g WINNIE

: Pohánková kaša s prebiotikom 220 g WINNIE

: Ovsená kaša s lesnými plodmi a prebiotikami 220 g VINNI

: Obilniny bez mliečnych výrobkov 7 obilnín s prebiotikami 220 g VINNI

: Ovsená kaša s prebiotikom 220 g VINNI

: Bezlepková ryžová pohánková kaša s jablkami a prebiotikami 220 g WINNIE

facebook

Dietetické zdravé jedlo

Dnes je náš projekt Zdravotná výživa 3 roky starý.
Po celú dobu sme mohli pomôcť ľuďom v ťažkých zdravotných situáciách podporovať liečebné centrá a charitatívne organizácie.
Snažíme sa veľmi tvrdo a sme inšpirovaní skutočnosťou, že mnohí ľudia nás niekoľkokrát oslovujú.
Ďakujeme vám za ocenenie našej práce a zdravý!
Stále dúfame, že naše diéta sa jedného dňa stane len zdravým a predpona "lekárske" už nebude potrebná.

Dietetické zdravé jedlo

Pracovný plán pre dovolenku je -
Objednávky sú prijaté do 19-00 vo štvrtok 28. decembra 2017. Potom, len od 9. januára nového roka.

Dietetické zdravé jedlo

Máme malú šaržu univerzálnej lekárskej výživy za veľmi atraktívnu cenu!

480 rubľov za balenie Nutrien Standard s vlákninou stravy!

Iba do 17. novembra.

Dietetické zdravé jedlo

Lieková výživa: Nutrien, Fortiker alebo Nutridrink?

Fortiker - najdrahšie, Nutrien má najlacnejšiu cenu. Nutrien obsahuje všetky potrebné nutričné ​​zložky na udržanie života človeka. Nutridrink k tomuto pridáva cukor, a preto obsahuje viac energie (kalórií). Vzorec Fortiker nad týmto rozšíril viac a prvky, ktoré prispievajú k zvyšovaniu imunity a redukujú zápalové procesy.

Okrem najdôležitejších rozdielov sú tu aj nuance: Fortiker -...

Dietetické zdravé jedlo

V našom sortimente kvapalnej terapeutickej výživy sú dve veľmi silné pozície:

Nutridrink - návod na použitie, recenzie, analógy a formy uvoľňovania (kvapalina na perorálne podanie, kompaktný proteín), liek na liečbu vyčerpania a špecializovanej výživy bielkovín u dospelých, detí a počas tehotenstva. štruktúra

V tomto článku si môžete prečítať pokyny týkajúce sa použitia lieku Nutridrink. Prezentované recenzie návštevníkov stránky - spotrebitelia tohto lieku, ako aj názory lekárov špecialistov na používanie zmesi Nutridrink v ich praxi Veľká žiadosť o aktívnejšiu pripomienku k lieku: liečivo pomohlo alebo nepomohlo k odstráneniu ochorenia, aké komplikácie a vedľajšie účinky boli pozorované, ktoré výrobca v anotácii nemusel uviesť. Analogy Nutridrinky v prítomnosti dostupných štruktúrnych analógov. Používa sa na liečbu podvýživy a špecializovanej výživy bielkovín u dospelých, detí, ako aj počas tehotenstva a dojčenia. Zloženie zmesi proteínov.

Nutridrink je kompletný potravinový výrobok s vysokým obsahom bielkovín a energie, vitamínov a minerálov, ktorý sa dodáva vo forme koktailu alebo zmesi. Je to nevyhnutné v situáciách, keď je potrebná dodatočná výživa s vyšším obsahom bielkovín ako doplnok stravy, tak aj ako kompletný zdroj výživy, pretože obsahuje ľahko stráviteľný a stráviteľný proteín, základné tuky a živiny.

štruktúra

Proteíny + tuky + sacharidy + sodík + draslík + chloridy + vápnik + fosfor + horčík + železo + zinok + meď + mangán + fluór + molybdén + selén + chróm + jód 20 μg + vitamín A + karotenoidy + vitamín D3 + vitamín E + K + Vitamín B1 + Riboflavín (B2) + Niacín + Kyselina pantoténová + Vitamín B6 + Kyselina listová + Vitamín B12 + Biotín + Vitamín C + Cholín + Pomocné látky.

Indikácie na použitie

Nutridrink je neodmysliteľne jedným z diétnych a terapeutických produktov. Zvlášť sa to týka tých prípadov, keď nie je potrebné lekárske ošetrenie, ale dobrá výživa, bezpečná pre ľudské telo. Nutridrink odporúča používať:

  • počas tehotenstva a laktácie;
  • počas pooperačného obdobia a tiež počas prípravy na operáciu;
  • so stratou chuti do jedla v dôsledku stresu, neurologických ochorení;
  • pre anorexiu, pre prírastok hmotnosti;
  • pri ochoreniach obličiek, pečene, gastrointestinálneho traktu;
  • so zvýšenou fyzickou námahou (šport, náročná práca);
  • keď potrebujete dodržiavať prísnu diétu.

Formy uvoľnenia

Tekutá kvapalina na perorálne podávanie (hotová zmes v pohároch 200 ml) s chuťou banánov, vaniliek, čokolády, oranžovej, jahodovej a neutrálnej, rovnako ako Nutridrink Compact Protein.

Pokyny na použitie a režim

Nutridrink sa prezentuje vo forme nápoja. Každý obal má objem 200 ml. Nasajte nápoj nasledovne:

  • zahrejte na izbovú teplotu;
  • pretrepať;
  • pomaly pijte nápoj, najlepšie slamou, najmenej 20 minút.

Vedľajšie účinky

kontraindikácie

  • idiosynkáza zmesi Nutridrink;
  • vek od 0 do 3 rokov;
  • galaktosémia;
  • alergia na proteínové kravské mlieko;
  • v ktorých je akákoľvek enterálna výživa kontraindikovaná.

Použitie počas tehotenstva a laktácie

Je možné ju použiť počas tehotenstva a kŕmenia, ak je to potrebné, po konzultácii s lekárom.

Použitie u detí

Kontraindikované u detí do 3 rokov.

Špeciálne pokyny

  • zrieďte nápoj vodou, mliekom, džúsom a inými tekutinami;
  • pridať drogy, doplnky a sladidlá.

Pred použitím skontrolujte celistvosť balenia podľa dátumu vypršania platnosti. Skladujte na suchom mieste nevysryty po dobu jedného roka. Otvorená fľaša sa uchováva v chladničke maximálne 24 hodín.

Produkčná spoločnosť Nutricia.

Lieková interakcia

Analogy Nutridrink

Štrukturálne analógy účinnej látky Nutridrink nemá žiadny liek.

Analógy farmakologickej skupiny (prostriedky na liečbu anorexie):

  • amitriptylín;
  • Kyselina askorbová;
  • Bondjigar;
  • Vectrum Junior;
  • Vitabeks;
  • Vitrum Baby;
  • Ganaton;
  • Isosource Standard;
  • Itomed;
  • Kalsheyk;
  • Liv 52;
  • Limontar;
  • methandrostenolone;
  • Multi Sanostol;
  • NEONUTRIN;
  • nootropil;
  • peritol;
  • Pikovit;
  • Resource Optimum;
  • fitovit;
  • Frezubin;
  • Elkar.