MUMI DOL

Fórum o prirodzenom rodičovstve a životnom štýle

  • Obsah fóra
  • Zmeniť veľkosť písma
  • Verzia pre tlač
  • FAQ
  • registrácia
  • Prihláste sa

Ovesné želé Izotová

Ovesné želé Izotová

Zhuzenka "Pi 8. mája 2015, 22:45

Re: Ovesná kaša Izotová

* Anya * »Pi máj 08 2015, 23:19

Re: Ovesná kaša Izotová

Zhuenka »So 9. mája 2015, 00:03

Re: Ovesná kaša Izotová

Elizaveta Yuryevna »So 9. mája 2015, 11:06

Re: Ovesná kaša Izotová

Modrá hviezda "St 13. mája 2015, 12:01

Re: Ovesná kaša Izotová

Je to lesk »St 13. mája 2015, 12:11

Re: Ovesná kaša Izotová

Modrá hviezda "St 13. mája 2015, 12:28

Re: Ovesná kaša Izotová

Elizaveta Yuryevna »St 13. mája 2015, 13:24

Re: Ovesná kaša Izotová

* Anya * »St 13. mája 2015, 14:46

Re: Ovesná kaša Izotová

Elizaveta Yuryevna »St 13. mája 2015, 14:56

Re: Ovesná kaša Izotová

Je to lesk »St 13. mája 2015, 15:39

Re: Ovesná kaša Izotová

Modrá hviezda "St 13. mája 2015, 16:03

Re: Ovesná kaša Izotová

Je manželka? "13. mája 2015, 16:05

Re: Ovesná kaša Izotová

Modrá hviezda "St 13. mája 2015, 16:26

Re: Ovesná kaša Izotová

Je to v poriadku? "St 13. mája 2015, 16:43

Re: Ovesná kaša Izotová

Praskovya-I "st 01 júla 2015, 01:21

Re: Ovesná kaša Izotová

Praskovya-I "st 01 júla 2015, 01:28

Re: Ovesná kaša Izotová

Praskovya-I "st 01 júla 2015, 01:49

Re: Ovesná kaša Izotová

Elizaveta Yuryevna »St 01 júla 2015, 01:49

Re: Ovesná kaša Izotová

Praskovya-I "st 01 júla 2015, 05:56

Izotovova ovsená múčka je unikátnym liekom na liečbu mnohých chorôb.

Drahí čitatelia, veľa ľudí vie o výhodách ovsa. Ovsené vločky na obsah bielkovín, železa a fosforu presahuje pohánky a jačmeňa krupice. Ale kto z vás prijíma Izotovovu ovsená múčka, doktora, ktorý patentoval jeho predpis a predstavil svet jedinečný prostriedok na liečbu mnohých chorôb?

Toto jedlo je známe svojimi prospešnými vlastnosťami, z ktorých najdôležitejšie je obaliť a chrániť sliznicu zažívacieho traktu, posilniť našu imunitu, zotaviť sa z vážnych chorôb a vyriešiť mnohé ďalšie zdravotné problémy. Už som krátko spomenul na blogu o Kisseli Izotovovi, ale rozhodol som sa venovať osobitný článok tomuto zaslúženému jedlu.

Briti začínajú svoj deň ovsenými vločkami. A v Rusku sa konzumovali ovocia skoro denne - vyrábali sa ovsená múka zmiešaná s kyslou mlieko, ovsenými palacinkami a praženými ovsenými vločkami. Preložený z latinčiny, pojem "avena" (ovos) pochádza zo slova "bohatstvo", čo znamená "byť zdravý". Tak prečo je Izotovovo želé tak užitočné a aký príspevok urobil tento lekár pre všeobecný vývoj liečebnej dietetiky?

História ovesnej kaše Izotova

Izotov Vladimir Kirillovich pracoval mnoho rokov v oblasti virológie. Je kandidátom na lekárske vedy. Po utrpení klíšťovej encefalitídy sa jeho zdravie prudko zhoršilo, došlo k vážnym poruchám metabolizmu a počuť začalo klesať. Izotov bol diagnostikovaný s ischemickou chorobou srdca. A on veril, že to bola prenesená encefalitída, ktorá vyvolala takéto kardinálne zmeny v jeho zdraví.

Choroba nútená hľadať nové spôsoby, ako sa zlepšiť. Izotov, vedomý mnohých prospešných vlastností ovsa, prišiel s jeho slávnym receptom na želé, ktorý sa stále používa na liečbu mnohých chorôb.

Mnoho ľudí si spomína na želé z vojnového detstva. Dali sa na nohy zranených a blokády, vykrmovali hladné deti.

Indikácie pre použitie Izotovovej želé

Kisel Izotová má nasledujúce údaje:

  • ochorenia gastrointestinálneho traktu (vredy, gastritída, pankreatitída, dysbióza);
  • strata sily, znížený výkon po operácii a choroby v minulosti;
  • intestinálne infekcie, obnovenie mikroflóry po dysbakterióze;
  • ateroskleróza;
  • metabolických ochorení, cukrovky;
  • znížená imunita;
  • pustulózne kožné choroby vyvolané trosením čreva a celého tela;
  • alergické ochorenia;
  • tučná pečeň;
  • vírusová hepatitída;
  • zápcha;
  • parazity, oslabenie tela po odstránení červov.

Izotopov kyslík z ovsených vločiek je skladom vitamínov B, ktoré sa podieľajú na všetkých druhoch metabolizmu, sú zodpovedné za premenu uhľohydrátov, bielkovín a tukov na energiu, syntézu protilátok, regeneráciu tkaniva, nervový systém, tvorbu červených krviniek. Oves obsahuje veľké množstvo lecitínu, esenciálnych aminokyselín. A prebiotické vlákna, s ktorými je Izotov Kissel bohatý, sú chovom pre probiotiká (laktobacily a bifidobaktérie).

Mnohí ľudia pravidelne berú probiotické komplexy, zabúdajú, že nestačí iba kolonizovať črevá pomocou prospešných mikroorganizmov - je tiež potrebné udržiavať optimálne podmienky pre rast zdravých mikroflórií. Preto sú potrebné prebiotické vlákna. A veľa je v ovse.

Užitočné vlastnosti Izotov želé

Som osobne spokojný s tým, že každý deň sa čoraz viac ľudí pýta na výhody a možné škody, ktoré Izotov kissel prináša. To naznačuje, že veľa ľudí má záujem o zdravú výživu. Chcem len povedať, že negatívne zdravotné účinky používania tohto prírodného produktu takmer nikdy nie sú. Individuálna intolerancia sa môže vyskytnúť u ľudí s chronickými alergiami.

Hlavné prospešné vlastnosti Izotopov ovsených vločiek:

  • zlepšuje trávenie;
  • obnovuje črevnú mikroflóru a ochrannú črevnú bariéru, ktorá zabraňuje infekciám spôsobiť vážne ochorenia;
  • zabraňuje starnutiu tela;
  • pomáha udržiavať optimálnu hladinu glukózy a cholesterolu v krvi;
  • obnovuje narušený metabolizmus;
  • čistí telo toxínov, trosiek, zvyškov antibiotík a iných liekov;
  • obnovuje činnosť tráviacich enzýmov a pankreasu;
  • zmierňuje chronické bolesti brucha, ktoré sú charakteristické pre dysbiózu a syndróm dráždivého čreva;
  • pomáha posilňovať imunitný systém;
  • zlepšuje pokožku, vlasy a nechty;
  • zabraňuje výskytu senilnej krátkozrakosti a iných ochorení očí;
  • Má pozitívny účinok na nervový systém, zlepšuje spánok a celkový stav tela.

Kisel Izotová - jeden z mála produktov, ktorý je vhodný na liečbu takmer všetkých bežných ochorení a na prevenciu ich vývoja.

Nemáme veľa užitočných produktov. Aby ich mohol denne používať, vediac, že ​​je to len dobré. Ak sa zamilujete do Izotovovej želé a nebudete to len leniví, za niekoľko mesiacov si všimnete, že mnohé zdravotné problémy zmiznú.

Ovos v tomto receptúre má na prvom mieste pozitívny vplyv na trávenie. A keď správne funguje žalúdok a črevá, existuje dostatok enzýmov, ktoré rozoberajú potravu, rastú prospešné mikroorganizmy a neumožňujú, aby nezdravé choroby spôsobili chorobu a náš zdravotný stav je potom vynikajúci.

Zdravé črevo je stále krásne, čistá pokožka bez akné, silné nechty a lesklé a silné vlasy. Iba pre vaše zdravie bude musieť vyskúšať. Izotovov recept na ovsené vločky je jednoduchý, ale musíte sa s ním drotnúť. Verte mi, výsledok stojí za to.

A teraz sa pozrieme na opis najdôležitejšieho receptu pre ovsené vločky Izotov od autora.

Podrobný recept

Ak chcete pripraviť ovsené vločky podľa Izotovho predpisu, budete potrebovať:

  • suchá a čistá plechovka s objemom 3 litre;
  • ovsené vločky "Hercules" - 500 g;
  • mletý ovos - 10 lyžíc;
  • kefír alebo kyslé mlieko - 100 ml;
  • teplou vriacou alebo filtrovanou vodou - 2 l.

Vyplňte suchú nádobu s ovsenými vločkami a pred- rozdrveným ovosom. Naplňte základňu kefír alebo kyslé mlieko, premiešajte a nalejte 2 litre horúcej vriacej alebo filtrovanej vody zhora. Zmes premiešajte drevenou špachtľou, zakryte hrdlo nádoby s gázou a zaistite ju gumovou páskou. Nádobu umiestnite na teplé a tmavé miesto na kvasenie na 2 dni.

V druhej fáze budete musieť výrobok napäť. Po 2 dňoch bude zloženie v banke rozdelené na dve časti: v hornej časti bude kvapalina a ovocie zostane na dne. Prostredníctvom plytkej šľahača nalejte tekutinu do samostatnej misky a nechajte "koláč". Vložte ju do samostatnej nádoby. Zatvorte veko a nechajte stáť 15-20 hodín. Z zostávajúceho koláča môžete variť kašu alebo pečivo.

Po 15-20 hodinách, môžete pokračovať do tretej etapy prípravy Izotov ovsené vločky kissel - filtrácia. Kvapalina v plechovke sa opäť rozdelí na dve vrstvy. Horná časť musí byť zostavená s gumovou trubicou do samostatnej nádoby a sediment musí byť umiestnený v inej nádobe. V tomto procese banka nemôže triasť.

Na poschodí bude ovsená kvasa, ktorá sa môže skladovať v chladničke a piť ako terapeutický nápoj. V horúcej sezóne sa uhádne smäd, nasýtilo telo s vitamínmi B a priaznivými stopovými prvkami. A spodný sediment (kvas) je presne to, čo sa má použiť na výrobu ovsenej vône. Môže sa uchovávať v chladničke počas 10 dní - počas tohto obdobia si prospešné mikroorganizmy zachovajú svoje prospešné vlastnosti.

Varenie izotót sami na základe kvasníc

Pri dvoch pohároch vody musíte zobrať 5-7 lyžičiek slivky. Položte ju do misy a zakryte ju vodou, premiešajte a položte na sporák. Pridajte výrobok na niekoľko minút do varu a miešajte neustále. Hustota želé závisí od množstva použitého štartéra a trvania namáčania na sporáku. Čím dlhšie bude puding vařený, tým silnejší bude.

V tomto videu sa môžete zoznámiť s ďalším receptom na varenie ovseného bozku.

Ako užívať Izotov kissel

Tento výrobok sa najlepšie konzumuje ráno na prázdny žalúdok - ako alternatíva ku kašuli. Kissel začína prácu žalúdka a čriev, dáva pocit ľahkosti po celý deň. Je to docela výživné a chutné, najmä v zmesi s ovocím.

Aplikácia želé Izotov na liečbu žalúdka a čriev

Kisel Izotová normalizuje tráviace procesy, zmierňuje stres z gastrointestinálneho traktu, chráni sliznicu pred zápalmi a ulceráciou. Na ošetrenie sa odporúča variť kissel na kvass, ktorý zostáva po fermentácii (má byť uložený v chladničke) s prídavkom začiatočného koncentrátu.

V pohári studenej vriacej vody zriediť 3-4 polievkové lyžice kvasu. Pridajte dve poháre ovsenej kvasy do panvice, nasaďte na oheň a priveďte k varu, potom nalejte zriedený štartér do želé, dobre premiešajte a znovu varte. Odstráňte želé z tepla, nechajte vychladnúť a pridajte lyžicu olivového alebo ľanového oleja. Pijte takéto liečivé želé ráno na prázdny žalúdok denne. Môže byť pripravený na budúce použitie (2-3 dni).

Kissel Izotová na posilnenie imunity a chudnutia

Izotopov ovsená múčka zlepšuje výmenné reakcie a prispieva k prirodzenému úbytku hmotnosti. Taktiež produkt výrazne posilňuje imunitný systém, ak ho používate na dlhé kurzy. Kissel môže byť varené na vode a sourdough, alebo na zostávajúcej ovsenej kvasu a sourdough. V teplom nápoji pridajte niekoľko polievkových lyžíc medu.

Niektorí ľudia ju pridávajú do horúceho želé, aby rýchlo rozpustili med. Ale zničí väčšinu živín. Pridajte med na teplé želé, dobre premiešajte.

Zníženie cholesterolu

Pomocou želé Izotov môžete znížiť hladinu cholesterolu a zabrániť riziku mŕtvice, aterosklerózy a iných ochorení, ktoré sú považované za jednu z najnebezpečnejších pre ľudí. To, čo oceňujem v ovsených výrobkoch, je ich veľký príspevok k čisteniu ciev a prevencii tvorby cholesterolu.

Tieto lieky na cholesterol, ktoré nám ponúkajú lekári, stále nie sú voľbou pre každý deň. Akákoľvek droga môže ublížiť tak alebo onak. Ovesná kaša je prírodná a bohatá na lecitín - táto zložka najlepšie bojuje s aterosklerózou. Ďalší lecitín podporuje nervový systém a mozog.

Stačí si predstaviť: v 100 g ovsa 900 mg lecitínu. Pri varení želé zostáva menej, ale stále veľa. Ak nevymožíte tzv. "Koláč" po prvej fáze želé, ale vezmite si ju do jedla, potom sa požíva všetok lecitín. Ak chcete urobiť viac, variť želé na frézované ovsené zrná - bez pridania vločiek "Hercules".

Dôležité odporúčania

Izotopov kyslík z ovsených vločiek nemá žiadne kontraindikácie, ale nemal by sa používať na hnačku, keď sa objavia príznaky črevnej infekcie. Veľké množstvo vlákien je v takýchto poruchách kontraindikované. Kissel môže zvýšiť črevnú peristaltiku a príznaky hnačky.

Pri príprave Izotovho kisselu sa môžete od neho trochu odchyľovať, pridať nielen med, ale aj bobule, domáce rusks k výrobku. Hlavná vec je nájsť miesto vo vašej strave pre tento užitočný produkt.

Recenzia želé Izotov

Keď som sa práve začal zaujímať o Izotovovo varenie, hľadal som od autora recepty, musel som študovať fóra, v ktorých obyčajní ľudia komunikujú a zdieľajú svoje dojmy o použití konkrétneho lieku. Názory boli odlišné, ale pozitívne.

Mnohí sú na prvý pohľad zastavení ťažkým, krok za krokom Izotovovým želé, ale keď ho niekoľkokrát variť, tento proces už nebude zdĺhavý a zložitý. Zreteľne negatívna spätná väzba v recenziách sa nesplnila.

Kisel Izotová je viac pripravená ľuďmi stredného a staršieho veku, ktorí svojimi rokmi prišli k myšlienke, že žiadne lieky nevrátia zdravie tráviaceho traktu a posilnia imunitný systém - prinajmenšom v spôsobe, akým sa dá robiť z ovsa a iných zdravých rastlín a výrobkov.

Moja recenzia o Izotovovom želé: povedzme veľmi stručne: "Je to nádherný prírodný produkt, ktorý vás ochráni pred mnohými chorobami, postaví vás na nohy, posilní imunitný systém a zabudnete na problémy s gastrointestinálnym traktom.

Tu sú recenzie od čitateľov môjho blogu o Izotov želé:

A objavil som Kissela pre Izotov, všetci probiotici sú od neho veľmi ďaleko. Robím to už 4 mesiace, črevá začali pracovať normálne, bez prasknutia a kŕčov. Zastavil som Fistala, všeobecne robiť a jesť, veľmi dobrý liek.

Recenzie lekárov o Kisselovi Izotovovi

Lekári tiež píšu veľa o výhodách izotovského kisselu. Izotovovo želé, ako nápoj so silným terapeutickým účinkom akcie, hovorí profesor a lekár lekárskej vedy I. P. Neumyvakin, ktorý hľadá optimálne možnosti na zlepšenie zdravia človeka pomocou tradičných a netradičných metód.

Mikrobiológ Evgenia Shelobolina nielenže opísal účinky ovseného mäsa na ľudské telo, ale tiež detailne zdôraznil procesy, ktoré sa vyskytujú vo fermentovanom produkte, vedecky vysvetlil dôvod užitočnosti nápoja.

Dúfam, že nájdeš čas a pripravíš kyslík z ovsenej vône Izotov pre seba a svojich blízkych. Je to naozaj užitočné, ale ak ukážete predstavivosť - bude to veľmi chutné. Napríklad ho môžete diverzifikovať s plodmi (rakytník, malina, jahody), orechy, med. Veľmi chutné toto kissel s rakytníkom.

A pre dušu budeme počúvať video Igor Krutoy. Neha. Nádherná hudba a video.

Kisel Izotová

Ekaterina Ruchkina 29. októbra 2014

Dnes je záujem o domáce stravovanie a lieky veľmi vysoký. Pravdepodobne ľudia veria, že môžete urobiť niečo skutočne užitočné pre seba (alebo blízkych) s vlastnými rukami. Preto odporúčame, aby ste sa pokúsili variť Izotov kissel - nástroj, ktorý zlepšuje zdravie, zlepšuje imunitu a normalizuje fungovanie vnútorných orgánov.

Čo je Kissel Izotová

História vzhľadu

Tento výrobok "vynašiel", alebo skôr sa vrátil do života V.K. Izotov. Ako sám lekár sa dlho bojoval so závažnými metabolickými poruchami, ktoré mu po vážnej chorobe postihli. Pri hľadaní sa obrátil na starý ruský recept na ovsené vločky. Doktor pracoval a objasnil recept na varenie tohto jedla (v Rusku, želé bol konzumovaný, nie opitý). A dnes dostal širokú popularitu.

Hodnota želé

Vďaka kompetentnému spôsobu fermentácie a veľmi malému tepelnému spracovaniu sa v Izotovovej želé skladuje veľa biologicky aktívnych látok. Sú to vitamíny skupiny B a polynenasýtené mastné kyseliny a esenciálne aminokyseliny atď.

Pravidelne užívate tento užitočný výrobok, pomáhate telu normalizovať metabolizmus, zlepšiť vaše zdravie.

Želé má schopnosť obaliť a chrániť sliznice tráviaceho systému. Je to výživný a dlhotrvajúci hlad. Preto sa izotovské želé často používajú v strave, ktorého cieľom je schudnúť.

Tento výrobok sa často používa na kozmetické účely - vytvára masky, opláchnuť vlasy. Takéto postupy by sa však mali kombinovať s potravinovou želé. Koniec koncov, koža a vlasy odrážajú stav celého organizmu.

Isotov želé varenie recept

Na prípravu želé budete potrebovať:

  • Tri banky (jedna tri a dve menšie);
  • 500 g ovsených vločiek - je lepšie miešať "Hercules" s drveným alebo mletým celkom ovosom;
  • Kyslé mlieko na kvasenie 100 ml - môžete použiť kyslé smotany, kefír, jogurt;
  • Teplá čistá voda (varená alebo filtrovaná);

Fermentujúce želé

Osujeme do čistej trojlitrovej nádoby, pridáme kyslé kvasené mlieko a vylijeme vodou. Neplňte nádobu na vrch - nechajte priestor na kvasenie a hromadenie plynov. Obsah nádoby premiešajte pomocou drevenej lyžice (alebo len tyčinky), zatvorte veko a uchovávajte na teplom tmavom mieste dva dni na kvasenie. Môžete jednoducho zabaliť plechovku s nepriehľadnou handričkou a nechať ju v teple v miestnosti, kde nie sú žiadne prievany.

Spriadanie a pranie

Po dvoch dňoch dostať pohár. Varenie niekoľkých suchých čistiacich plechoviek a teplej vody. Stlačte fermentovaný ovos do jedného z nich. Lepšie to urobiť pomocou gázy. Plátok opláchnite nad druhou plechovkou čistou pitnou vodou, kým nie je čistá kvapalina.

Zatvorte obe banky s viečkami a nechajte ich na jeden deň - pre úplné rozdelenie na frakcie. Cake sa používa na výrobu palaciniek, chleba, obilnín a tak ďalej.

Oddelenie koncentrátu želé z ovsenej kvasy

Nasledujúci deň opatrne odstráňte poháre, v ktorých budú viditeľné jasne oddelené dve frakcie: od spodnej časti je viskózny belavý gélovitý "koncentrát" a zhora - číra kvapalina "kvass".

Najskôr pomocou objemovej pipety alebo gumovej trubice zhromažďujte kvas na samostatné misky. Môže sa skladovať v chladničke niekoľko dní. Používajú kvass ako nápoj alebo kozmetické procedúry.

Zostávajúci "koncentrát" kisselu sa uchováva v chladničke v tesne uzavretej nádobe maximálne tri týždne. Na základe toho sa Izotov kissel pripravuje priamo. Tiež fermentujú nasledujúce časti.

Príprava pokrmov

V kastrone mixujte tri až štyri polievkové lyžice koncentrátu s pohárom vody. Dajte na kachle (alebo lepšie - vo vodnom kúpeli!) A variť na dobu dlhšiu ako päť minút - až do zahusťovania začne. Kissel je pripravený.

V miske môžete pridať med, džem, bobule alebo naopak trochu soli a pridať rastlinný olej. Kisel Izotová môže nahradiť každé jedlo, ale je lepšie - raňajky alebo večere.

Recenzia želé Izotov

Súhlaste s tým, že proces varenia tohto produktu je veľmi časovo náročný. Ale napriek tomu sa tí, ktorí sa odvážia ísť týmto spôsobom - nechávajú veľmi dobré recenzie o Izotovovom želé a jeho vlastnostiach.

Po prvé, pravidelné používanie tohto jedla pomáha zlepšiť stav tráviaceho traktu vrátane chronických ochorení:

  • - Moja matka má chronickú pankreatitídu. Veľmi mu pomáha Izotovovo želé. Doslova takmer nepije lieky, cíti sa skvele. Nemám žiadne značné zdravotné problémy, ale tiež som začal jesť želé. Vidím zlepšenie vzhľadu, napríklad vlasy.
  • - Keď som začal jesť Izotovu želé, zabudol som, že som mal gastritídu. Vynútené jesť pár lyžičiek detí a manžela. Možno sa mi to zdá, ale akoby zachytilo zima a ochorelo som menej často.
  • - Bol som trýznený už niekoľko rokov zápchou. Žiadny výskum a liečba nepriniesli dôverný výsledok. Ale Izotov Kissel vyriešil problém za mesiac.

Veľa príbehov a ako želé pôsobí na pokožku pri použití masiek z nej. Niektoré opláchnuť vlasy po umytí "kvass" a sú veľmi spokojní s ich stavom.

Najzaujímavejšie recenzie sú o vkuse produktu. Stojí za to povedať, že od začiatku takmer nikto nemal rád. Ale mnohí sa postupne zvyknú a jedia s potešením, dokonca bez akýchkoľvek prísad. Iní sa snažia "farbiť" chuť misky s niečím sladkým alebo slaným. Niektorí sa jednoducho nútia jesť želé a uvedomujú si, ako užitočný je:

  • - Keď som prvý raz vyrobil izotovskú želé, myslela som si, že zomriem, kým sme jedli celú dávku... Na všetko som sa zarazil, aby som nemyslel na jeho konzistenciu slizníc. Ale ona aj naďalej trpieť, pretože problémy so žalúdkom práve dostali. Postupne som si na to zvykol a dokonca som začal rád také raňajky. Cítim sa oveľa lepšie, pokožka sa vyčistila!
  • - A ja mám rada želé. Niekedy pridám kvapku sójovej omáčky a olivového oleja. Niekedy - zlato. A ak nie je čas, jednoducho zmyjem misku želé, bez prísad.
  • - Samozrejme, že dieťa spočíva, nechce jesť Izotov kissel. Vyzdobujem to s džemom a bobuľami. Niekedy dokonca trie čokoládovú tyčinku na vrchole. Čo nemôžete urobiť pre zdravie?

Naozaj, aby variť a potom jesť Izotov kissel je práca. Dá sa však povedať, že sa vyplatí s tŕňmi. Ak nahradíte jedlo s touto jedlom, určite stratíte niekoľko kilogramov navyše, zlepšíte svoje zdravie. Stačí, aby ste neboli tepelne ošetrení, aby ste nezničili väčšinu živín.

Správne (zdravé) jedlo (PP) - odvolanie

Jedlo ako liek. Oatmeal kissel ako domáce "superfood"

Je to strašné myslieť a nie niečo, čo pozostáva z toho, čo ja mám - to všetko v šalátoch v farebných obaloch s nečitateľnou kompozíciou, mäsom, z ktorého krvácanie bolo odplavené bieliacim, orechy, ktoré boli dôkladne nakladané so soleném ovocím, zeleninou a ovocím pestovaným na neznámej chémii, ktorá nie je v akejkoľvek nomenklatúre. A bunky sa denne aktualizujú. A naše telo je aktualizované takmer úplne domnelo počas 7 rokov.

Pri hľadaní môjho zdravotného systému na zlepšenie výživy som sa pokúsil o pôst a vegetariánstvo, ako aj o oddelenú výživu, cúval som, vyčistil som, pil veľkú vodu a jedol pastviny a nakoniec som prišiel k banálnemu: je to všetko, ale mierne, pravidelne očistené pôstom alebo vyložením v dňoch. Áno, v sieti obrovské množstvo spätnej väzby, že systém najprv pracoval s treskovaním, a potom sa telo začalo zbavovať týchto alebo iných stopových prvkov a malo za následok nezvratné zlyhania (najmä o surových potravinách). Nerozumiem! A pre mňa je systém "stráže" vynikajúcou cestou, vyrovnávajúc výhody a škody na produktoch, ktoré majú odlišné účinky.

Existujú však produkty, ktoré prinášajú mimoriadny benefit organizmu, detoxikujú, regulujú trávenie, nasýtia vitamíny a aminokyseliny. Ovesná kaša Kissel (Verím a dúfam) odkazuje na takéto. Informácie o ňom často prišli z rôznych zdrojov ako liečivá strava, ktorá pomáha ľuďom zbaviť sa rôznych chorôb. Len skúsenosť ma priviedla k potrebe trvať ju celú dobu. Všimnite si, na rozdiel od akýchkoľvek goji bobule a chia semien, ovsené vločky sú oveľa cenovo dostupné a lacnejšie, rodina s akýmkoľvek príjmom av akomkoľvek množstve - zdravé množstvo a nie 5 plodov denne to dovolí.

A to bolo v dôsledku mojej vášne pre domáce arašidové maslo. No, keby som sa o niečo postaral, potom - ako ten hlupák - som bolieť na čele. Pokusy s varením cestovín zachytávali hlavu, ale každá vzorka sa skončila tabletom pankreatínu. Neviem, čo presne je v žalúdku (vyšetrenie gastroenterológom ukázalo, že existuje povrchná gastritída, ale systém ako celok "strávi ako traktor" - lekárske slová). Ale tvrdosť arašidov pre tráviaci trakt na mňa bola potvrdená. A akonáhle som si uvedomil, že buď téma s pastou, zatváram alebo. Or. A potom v mojej hlave začal obrátiť obraz ovsené vločky kissel, ktorý urobil raz dávno a nedávno sa opäť pokúsil s priateľom. Nie príliš chutné, ale atraktívne práve z dôvodu vnútorných pocitov.

Z nejakého dôvodu je jeho "vynález" pridelený doktorovi Izotovovi V.K., ktorý s jeho pomocou domnelo liečiť účinky ťažkej encefalitídy. Pretože toto želé:

  • očisťuje telo;
  • zmierňuje zápchu;
  • znižuje hladinu cholesterolu;
  • zlepšuje metabolizmus;
  • posilňuje imunitný systém;
  • poskytuje príliv energie a sily;
  • zvyšuje dĺžku života;
  • má protizápalové a choleretické vlastnosti;
  • obsahuje vitamíny, minerály a esenciálne aminokyseliny.
Zázrak Kissel Izotova dokonale a v čo najkratšom čase sa vyrovná s úlohou očistiť naše telo od toxínov a škodlivých látok. Vďaka svojim vlastnostiam perfektne lieči choroby gastrointestinálneho traktu, nervový systém, pomáha urýchliť metabolizmus, je výborným nástrojom na prevenciu srdcových ochorení.
Vzhľadom na prítomnosť obrovského množstva vitamínov, minerálov a aminokyselín je účinným nástrojom úspešného boja proti mnohým chronickým ochoreniam.
Zloženie ovsenej múky:
minerály: fluór, železo, vápnik, horčík, draslík;
vitamíny: skupiny A, B (B6, B3, B1), PP, E;
aminokyseliny: tryptofán, lyzín, metionín, cholín, lecitín;
proteíny, škrob.

Pri pohľade do budúcnosti: ak žalúdok nie je dobrý, tvrdý, kyslý a nudný - rýchlo variť kiselek, jesť a nagging zastaví. Neviem, kvôli čomu alebo prítomnosti enzýmov v kompozícii alebo obklopujúcich vlastnosti kisselu. Je to nádherné rýchle raňajky a dokonca aj obed a večeru. Aby ste sa nestarali s varením - len nechajte kvasenie v chladničke pre toto želé. A teraz, keď to upečiem. Skopírujem text z môjho komentára na túto stránku:

  • Brúsim na mlynček na kávu lacné (môžeme predať von) vločky a ovsené vločky (to je voliteľné, ale lepšie. Obal obilnín (400 gramov) a 5-7 polievkových lyžíc umytého ovsa.
  • Som zaspal v trojlitrovej nádobe, je pol šálky jogurtu alebo kefír (100 ml) a vriacej vody. Voda - nie na vrch (vzduch musí zostať).
  • Nosím gumovú rukavici na vrchole (môžete mať len voľné viečko).
  • A na teplom mieste (na batérii na uteráku niekoľkokrát zložené, takže nádoba zostáva trochu teplá). V lete batéria nie je potrebná. Banka musí byť uzavretá čiernou taškou alebo uložená na tmavom mieste.
  • Rukavica bude stúpať (nie nevyhnutne), kvapka, kvapalina bude bublinková, môže dokonca odlupovať. Výhodne, nie viac ako 2-3 dni, inak chuť bude kaziť. Rukavice môžu byť odstránené - kyslé vône naznačujú, že proces kvasenia prešiel a škrob sa stal nielen škrobom, ale škrob sa rozdelil (baktériami mliečneho kvasenia), to znamená, že zmenil svoje fyzikálne vlastnosti a stal sa oveľa zdravší! Okrem toho tí, ktorí sa zaoberajú lepením (tag - celiak), píšu, že ovsené vločky ich nespôsobujú problémy, na rozdiel od iných zdrojov lepok.
  • Niekedy sa na povrchu tekutiny môže objaviť MOLD. To znamená, že kyslé mlieko nebolo čerstvé a / alebo kvas sa stával teplý, snažte sa znížiť teplotu. Voľba - ovos v lúpaní môže byť infikovaný hubou.
  • V tejto dobe by mala byť pripravená panvica varenej vody a pár plechoviek. Hromadné veľké sito naleje do inej nádoby (na začiatok - v panve, je to pohodlnejšie). Pomáhame hmotu, aby sa stlačila cez sito,
  • Lisované riešenie na stranu, a presunúť koláč do prázdnej nádoby, opäť nalejte vodu. Stojace - zlúčenie a stláčanie. Tento proces môžete vykonať znova, ale nedosahujem viac ako dve.

Ovesné želé /

Videl som ho nie tak dávno, alebo som jedol :))

Ovsené vločky na trávenie a chudnutie

Ovsené vločky - zdravé, ale nie najchutnejšie

Nedávno mal možnosť vyskúšať.

Rozpúšťa obličkové kamene

Nemôžem o tom povedať presne, ale četlo som o tom, že ovesné vločky rozpúšťajú obličkové kamene.

Pravda alebo nie. Verím tomu. Verím, že OBSER je moc

Vždy na koni. ako krásne a silné sú! A to nie je nič iné - jedia celý rok oves a také tvrdé!

Na úkor oblázky v obličkách, prečo to skúsiť? Viem, že ovsené vločky by sa mali jesť dva týždne - potom prestávka v dvoch týždňoch - potom je tu ešte dva týždne. Nejedzte mäso a tučné jedlá v čase liečby. MÔŽEM SA VZŤAHNIŤ, MÔŽE BYŤ VLASTNÍK VLASTNÝ?

LEPŠIE KONZULTOVAŤ LEKÁRA ŠKOLSKÉHO LEKTORA. AKO JEDNOTLIVÉ DNY JSOU OAT KISSEL?

Dr. Izotovova liečebná Kissel

Izotovovo liečivé želé je želé z ovsenej vločky, ktorá bola v roku 1992 patentovaná na západe ako "želé Dr. Izotova". Okrem lahodnej a nutričnej hodnoty má jedinečné liečivé vlastnosti. Obsahuje veľké množstvo aminokyselín životne dôležitých pre telo (lyzín, cholín, lecitín atď.), Vitamíny (B1, B2, B5, E, A), minerály (horčík, železo, fluór, draslík, vápnik).

Doktor-virológ Vladimir Kirillovich Izotov úspešne testoval želé na seba. Po dlhú dobu trpel účinkami kliešťovej encefalitídy. Aké drogy mu nebolo ošetrené! Výsledkom toho je aj alergia na boot! Chytil sa v ťažkej situácii, bol nútený nájsť svoj vlastný spôsob riešenia následkov zákernej infekcie. A našiel! Týmto spôsobom bola ovsená múčka puding, ktorý doslova dal ho na nohy. Za 8 rokov pravidelného užívania kisselu sa Dr. Izotov stal prakticky zdravým človekom.

Súdiac podľa mnohých listov, ktoré dostáva Vladimír Izotov od fanúšikov ovsených vločiek, ľudia nielen zbavujú svoje ochorenia, ale zaznamenajú aj zlepšenie ich celkového stavu. Ukázalo sa, že ovsené vločky puding tiež spomaľuje proces starnutia, čo je druh prirodzeného biologického stimulantu. Zvyšuje vytrvalosť a tón, prispieva k dlhovekosti. Účinnosť sa zvyšuje, mozog začína lepšie pracovať, v tele sa objavuje mimoriadna ľahkosť. Ovesná kaša je obzvlášť užitočná pre starších ľudí - pomáha riešiť choroby gastrointestinálneho traktu, pečene, žlčníka, pankreasu, kardiovaskulárneho systému, podporuje rýchlejšiu rehabilitáciu po infarkte myokardu. Hojivé vlastnosti izotovského želé sa prejavujú aj pri takých ochoreniach, ktoré sa ťažko liečia tradičnými metódami a metódami. Pravdepodobne ovsené vločky puding dáva veci do poriadku v bunkách tela a nastaví telo vyrovnať so všetkými svojimi ochoreniami.

Ovesné vločky nemajú žiadne kontraindikácie, je užitočné pre dospelých i pre deti. Môže sa použiť ako na liečbu, tak na profylaxiu. Pre trvalo udržateľný účinok sa konzumujú ovsené vločky pravidelne - každý deň na raňajky.

Doktor Izotov's Kissel Recipe

Najprv musíte variť ovsené vločky koncentrát, ktorý bude neskôr použitý na prípravu ovsené vločky. Ak chcete získať koncentrát, musíte vykonať niekoľko postupných operácií:

1. Fermentácie.
V päťlitrovej sklenenej nádobe nalejte 3-3,5 litra vriacej vody, ktorá bola predchladená na teplotu čerstvého mlieka. Pridajte 0,5 kg ovocia ovocia Hercules a 0,5 šálky (100 ml) kefíru. Zatvorte nádobu tesne s vekom, zabaľte ju do hrubého papierového obalu (v zime, umiestnite ho v blízkosti vykurovacieho akumulátora) a nechajte kvasiť. Na zlepšenie fermentačného procesu odporúčame pridať do Hercules 10 až 15 lyžičiek. lyžice drveného ovseného mäsa, brúsenie na hrubé brúsenie v mlynčeku na kávu. Ak v celej hrúbke vodnej suspenzie ovsenej vločky bude charakteristická stratifikácia a vzhľad bublín, potom sa proces začal. Obvykle mliečna fermentácia trvá 1-2 dni. Dlhšia fermentácia je nežiaduca, pretože zhoršuje chuť želé.

2. Filtrovanie.
Po ukončení fermentačného procesu sa zmes prefiltruje. Filtrovanie vyžaduje filter a filter. Dodatočná sklenená nádoba môže byť použitá ako septiková nádrž a slepý filter s priemerom otvorov 2 mm môže slúžiť ako najlepší filter doma. Filter je umiestnený nad jímkou ​​a cez ne prechádza kaša z ovsenej vločky. Hustý sediment, ktorý sa neustále hromadí na filtri, sa premýva malými časťami tečúcej studenej vody a z času na čas intenzívne mieša. Objemová premývacia kvapalina by mala byť približne 3 krát vyššia ako objem pôvodnej suspenzie ovsenej múky.

3. Liečba filtrátu.
Filtrát odobraný v jímke je ponechaný v ňom 16-18 hodín, potom sa v jamke tvoria dve vrstvy: horná vrstva je kvapalina, nižšia je biely voľný sediment. Horná vrstva musí byť odstránená cez gumovú trubicu a spodná vrstva je ovsený koncentrát, ktorý sa následne používa nielen na výrobu ovsenej vločky, ale aj na mliečnu fermentáciu a pridanie 2 lyžice kaše z ovsenej vločky. lžičky tohto koncentrátu namiesto kefíru.
Ovesný koncentrát zozbieraný po filtrácii sa prenesie do menšej nádoby v sklenených nádobkách, pokrytých viečkom a uskladnený v chladničke. Najdlhšia doba skladovania je 21 dní. Podľa požiadaviek bánk vezmite malé množstvá koncentrátu na prípravu želé.

4. Teraz pokračujte priamo k príprave ovsených vločiek z koncentrátu, na to potrebujete niekoľko lyžíc koncentrátu z ovsených vločiek (vyberte si z chuti od 5 do 10 lyžíc), premiešajte 2 šálky studenej vody, priveďte k varu na nízke teploty, intenzívne miešajte drevenou lyžicou, potom vysušte na požadovanú hrúbku (stačí 5 minút). Na konci varenia pridajte soľ, olej (maslo, slnečnicu, olivový olej, rakytník), ochlaďte do teplej polohy. Jedzte na raňajky s čiernym chlebom.

Ako variť ovsené vločky Izotova. recept

Existuje množstvo užitočných metód a produktov pre zdravie a prevenciu rôznych druhov chorôb.

Izotopov ovsená múčka je jasným predstaviteľom takýchto výrobkov. Tento elixír zdravia má prospešné vlastnosti, jedinečnosť v preventívnych a liečebných vlastnostiach.

Známy virológ Izotov vzal recept na želé z nakladaného ovsa, ktorý sa nám od nepamäti prišiel ako základ pre jeho čarovný nápoj, s pridaním prísad, ktoré zlepšujú a zvyšujú jeho liečivé vlastnosti.

Čo je užitočné Kissel Izotova. Aké sú kontraindikácie

Výhody a škody (alebo skôr ich nedostatok) z ovsenej múčky Izotova sú spôsobené jeho zložením. Kombinácia vlastností svojich zložiek a poskytuje jedinečný terapeutický účinok.

Zahrnuté v zdravej výžive, kissel z kyslého ovsa dáva dlhú životnosť a vynikajúce zdravie.

  • očisťuje telo;
  • zmierňuje zápchu;
  • znižuje hladinu cholesterolu;
  • zlepšuje metabolizmus;
  • posilňuje imunitný systém;
  • poskytuje príliv energie a sily;
  • zvyšuje dĺžku života;
  • má protizápalové a choleretické vlastnosti;
  • obsahuje vitamíny, minerály a esenciálne aminokyseliny.

Zázrak Kissel Izotova dokonale a v čo najkratšom čase sa vyrovná s úlohou očistiť naše telo od toxínov a škodlivých látok. Vďaka svojim vlastnostiam perfektne lieči choroby gastrointestinálneho traktu, nervový systém, pomáha urýchliť metabolizmus, je výborným nástrojom na prevenciu srdcových ochorení.

Vzhľadom na prítomnosť obrovského množstva vitamínov, minerálov a aminokyselín je účinným nástrojom úspešného boja proti mnohým chronickým ochoreniam.

Zloženie ovsenej múky:

  • minerály: fluór, železo, vápnik, horčík, draslík;
  • vitamíny: skupiny A, B (B6, B3, B1), PP, E;
  • aminokyseliny: tryptofán, lyzín, metionín, cholín, lecitín;
  • proteíny, škrob.

Poškodenie z ovsených vločiek

Neexistuje absolútne žiadna škoda z používania tohto želé pre telo. On dáva len zdravie a dlhovekosť. Vedľajšie účinky z jeho používania úplne chýba. Lekári hovoria: Isotov ovsené vločky kissel nemá žiadne kontraindikácie.

Recept kissel Izotova. Stupne varenia

Podrobný recept na ovsené vločky Izotov vám ponúka príležitosť variť vysoko kvalitný liečebný produkt. Je založená na koncentráte z ovsených vločiek, s prídavkom kefír a hrubej mletého ovsa. Existuje niekoľko štádií prípravy sourdough:

  1. Príprava jedál.
  2. Príprava koncentrátu.
  3. Filtrovanie.
  4. Práca s filtrátom.
  5. Oddeľovanie filtračných produktov.

Príprava koncentrátu

Pre dva litre vody, musíte dať 10 lyžíc hrubého ovsa, 8 lyžice. kefír alebo iný fermentovaný mliečny výrobok - potrebujete asi 100 gramov a 300 gramov valcovaného ovsa (ovsené vločky).

Voda by mala byť teplá, ale nie vriacou vodou. Mlynček na kávu dokonale zvládnuť drvenie ovsa.

Dôležitým bodom pri príprave koncentrátu je, že je potrebné ponechať na vrchu dostatok voľného priestoru, pretože počas fermentácie sa aktívne uvoľní oxid uhličitý.

Ak je látka na okraji, potom sa kryt počas fermentácie roztrhne. Po vložení všetkých prísad do nádoby sa dôkladne zmiešajú s drevenou alebo plastovou lyžicou.

Zmes musí byť umiestnená na teplom mieste chránenom pred slnečným žiarením. Obdobie fermentácie kvasenia - najviac 3 dni. Optimálny čas je od 30 do 36 hodín pri maximálnej teplote až 33 stupňov.

filtrovanie

Po období fermentácie so zmesou kefír, drveného ovsa a ovsených vločiek je potrebné filtre a oddelenie vločiek od filtrátu. To sa robí s cedníkom alebo sito. Odvodnená kvapalina je vysoko kyselinový filtrát.

Potom sa vločky opláchnu studenou vodou nad inou miskou, zatiaľ čo je potrebné dobre premiešať. Výsledná kvapalina je filtrát s nízkou aciditou.

Kontajnery s získanými filtrátmi sa uchovávajú asi 18 hodín na tmavom mieste. Zvyšný ovos sa používa na varenie kaše alebo na krmivo pre domáce zvieratá.

Práca s filtrátom

Po určitom čase sa filtrát rozdelí na dve látky. Nižšie vo forme sediment zostane koncentrát ovsa, a na vrchole bude kvapalina kvapalina - oves.

Koncentrát je základom pre získanie úžasného liečebného želé Izotova a kvass sa môže pridať aj do želé počas varenia.

Kvass je možné uložiť na týždeň. Počas tejto doby sa zachovali všetky jeho užitočné vlastnosti. Koncentrát bieleho ovsa sa môže uchovávať nie dlhšie ako desať dní, keďže v tejto dobe žijú kefírové huby, potom potrebujú novú časť vrchného obväzu.

Ako variť Izotov želé

S pripraveným koncentrátom z ovsených vločiek Izotov je ľahké variť. Musíte zobrať 3 až 5 polievkových lyžíc koncentrátu a pridať do malej panvice s jedným alebo dvoma pohármi vody.

Potom dôkladne premiešajte a priveďte do varu pri nie príliš vysokej teplote. Počas varenia (5-7 minút) je potrebné miešať želé po celú dobu. Je lepšie zasahovať do lyžice z dreva alebo špeciálneho plastu, kov sa nedá použiť.

V závislosti od ochorenia sa na prípravu pripraví koncentrát s vysokou alebo nízkou kyslosťou.

Koncentrát s vysokou kyslosťou sa používa na liečbu:

  • zápal pankreasu;
  • gastritída s kyslosťou nad normálnou.

Koncentrát s nízkou aciditou sa používa na liečbu:

  • hypertenzia;
  • gastritída s kyslosťou pod normálnou hodnotou;
  • dysbióza.

Video: ako variť Izotov ovsené vločky puding.

Ako sa liečiť s Kisselom Izotovom

Izotovov režim liečby bozkávania je jednoduchý a prístupný každému. Radšej ju pravidelne používajte ráno na raňajky. Kisel Izotová - najlepšie liečebné raňajky pre každý deň. To je pravidelnosť jeho použitia pomáha vyrovnať sa s chorobou, zlá nálada, a dokonca aj s nadváhou.

O tom, ako správne užívať Izotovové želé, môžete povedať, že môžete jesť s maslom, medom, džemom, ovocnými kúskami. K tomu je možné pridať všetko.

Čo hovoria tí, ktorí konzumovali Izotovovo želé?

Recenzia želé Izotovej úplne pozitívne. Každý, kto sa kedy pokúsil liečiť s jeho pomocou, hovorí jedným hlasom o svojich úžasných prospěšných vlastnostiach a blahodarných účinkoch na telo.

Terapeutická sila a úplná absencia kontraindikácií umožňujú použitie zázvorového balzamy pre deti a dospelých.

Moja matka je už dosť stará, má nekonečné množstvo chronických ochorení, ktoré jej zabraňujú žiť celý život. Na radu starých priateľov začala mať raňajky s ovsenými vločkami podľa receptúry doktora Izotova.

Po nejakom čase sa objavili prvé známky zlepšenia jej stavu. Jeho sluch a pamäť sa zlepšili, tlak začal stúpať menej často a dokonca vyzerala mladšie. Vďaka lekárovi za mágiu.

Začal som používať Izotovovo zuby na naliehanie mojej ženy. V poslednej dobe som sa stal veľmi unavený, po celý čas som mal zlú náladu, mám zápchu a moja pečeň bola nepríjemná. Ja sám som si to uviedol a nútil ho použiť.

V dôsledku toho sa výkon vrátil s pomstou, neurózy zmizli a v noci som dobre spal. Kissel funguje bezchybne, teraz im budem mať stále raňajky. Teraz nemusím nútiť ma, pýtam sa ráno.

Recenzie lekárov o Kissel Izotovej veľmi pozitívne.

Ja sám som lekár, ktorý podrobne študoval zloženie želatínskeho doktora virologu Izotova, môžem vyjadriť kompetentný názor na tento produkt. Vo svojom zložení je celý komplex vitamínov, minerálov a čo je najdôležitejšie, množstvo aminokyselín, ktoré sú pre telo životne dôležité pre jeho správne fungovanie. Pri pravidelnom používaní je bezpečné zabezpečiť oslobodenie od mnohých chorôb.

Kissel Izotová. Dr. Izotov's Healing Kissel: Benefit and Harm

Aké je najčastejšie želanie pre akúkoľvek dovolenku? Samozrejme, pokiaľ ide o zdravie. Ľudia, ktorí majú problémy v tejto oblasti, dodávajú, že toto je najdôležitejšia vec. Je ťažké sa s touto pravdou obhajovať. Koniec koncov, iba silný a zdravý človek môže skutočne užívať život. Tajomstvo blahobytu je pomerne jednoduché: stojí za to si plne uvedomovať všetku zodpovednosť za svoje blaho. A to iba prijatím, jednotlivec dostane všetky práva na dobré zdravie a následne na bohatý, naplňujúci život.

Dnes existuje veľa vynikajúcich spôsobov, ako sa starať o prevenciu a liečbu rôznych chorôb. Človek sa musí len trošku starostlivejšie zaobchádzať a dodržiavať určité pravidlá. Jedným zo zázračných elixírov života je Izotovovo želé. Jedná sa o jedinečný liečivý nápoj, ktorý je k dispozícii všetkým.

Rodové dedičstvo

Obľúbená kniha v XVI. Storočí - "Domostroy" - obsahuje recept na liečenie ovsených vločiek. Spomenulo sa o ňom ao starých mníšskych knihách. Toto jedlo bolo najobľúbenejšie v čase ruskej kuchyne. Boli široko liečené na choroby žalúdka a sleziny. Bohužiaľ, recept bol dlho neskoro zabudnutý. Najväčšie vynechanie, pretože liečivé vlastnosti želé sú jedinečné.

Spravodlivosť zvíťazilo len vtedy, keď virológ doktor Izotov Vladimir Kirillovič obrátil svoju pozornosť na dávno zabudnutý recept. Po starostlivom štúdiu si plne ocenil nepredvídané vlastnosti nápoja. Skúsený ruský lekár dopĺňal dedičstvo predkov s inováciami modernej medicíny. A jedinečný zázrak sa objavil pred ľudstvom - Izotovovým ovsenými vločkami. Jeho láskavosť bola ocenená nielen v Rusku, ale aj v zahraničí. Na západe bol obdivovane nazývaný "ruský balzam".

Zloženie a použitie - aminokyseliny

Čo je duchovným dieťaťom svetoznámeho lekára? Aké sú jeho zázračné sily ukryté? Odpoveď na otázku spočíva v jedinečnej kombinácii užitočných látok. Jednoducho obdarovali Izotovov omáčkou z ovsených vločiek s kúzlom.

Tento nápoj obsahuje esenciálne aminokyseliny. Samotné ľudské telo ich nekombinuje, takže môžu pochádzať len z jedla. Ich nedostatok má skôr škodlivý vplyv na zdravie.

  • Tryptofán. Táto zložka dodáva Izotovovej želé vynikajúcu schopnosť normalizovať činnosť gastrointestinálneho traktu. Nástroj sa používa na liečenie závažných chorôb, ako je bulímia a anorexia. Tryptofán je schopný čiastočne neutralizovať škodlivé účinky alkoholu a nikotínu. Byť prírodným antidepresívom, dokonale odstraňuje neurózu, duševné poruchy, stimuluje účinnosť a koncentráciu.
  • Lyzínu. Táto aminokyselina je potrebná na produkciu hormónov, protilátok a enzýmov. Podieľa sa na procese tkaniva, stimuluje rast. Lysín má antivírusový účinok. Vďaka tejto zložke je použitie ovesných vločiek Izotov v boji proti infekciám dýchacích ciest a herpesu veľmi skvelé. Aminokyselina prispieva k rozpadu tukov a obohacuje telo potrebnou energiou. Výrazne zvyšuje absorpciu vápnika, a preto je vynikajúcou profylaxiou proti osteoporóze. To prináša veľké výhody v patológii srdca.
  • Lecitín. Životne dôležitá látka pre nervový systém. Okrem toho aminokyselina pomáha obnoviť štruktúru pľúc a pečene. Treba poznamenať, že táto zložka udeľuje Izotopovu ovsené vločky kissel schopnosť odolávať aj vzniku cirhózy. Ďalší úžasný účinok na telo - ochrana pred nadváhou.
  • Metionín. Zohráva vedúcu úlohu pri zbavovaní sa tela ťažkých kovov. Odstraňuje nadbytočný tuk, čím znižuje hromadenie extra kilo. Je to dobrý antioxidant, výrazne zlepšuje pamäť.

Zloženie vitamínov

Nápoj a ďalšie zložky robia to hodnotné. Je to otázka vitamínov, s ktorými Izotovovo bozky oplývajú. Ich obsah je naozaj skvelý. Zoznam pozostáva z vitamínov B, A, E, PP. Netreba dodávať, ako pozitívne pôsobí izotovský puding na telo? Výhodou tohto elixíru je zlepšenie imunity, prevencia kardiovaskulárnych ochorení, podpora práce v gastrointestinálnom trakte a pečeni.

  • Vitamín B1 pomáha zachovať pamäť, stimuluje mozog. Je to vynikajúci preventívny nástroj v boji proti Alzheimerovej chorobe.
  • Vitamín B2 poskytuje vynikajúci stav pokožky, stimuluje prácu vizuálnych orgánov. Je to jednoducho potrebné pre rast zdravých vlasov a nechtov.
  • Vitamín B5 je jedným zo silných stimulantov syntézy nadobličiek. Je to vďaka tomu, že kissel sa používa na liečbu artritídy, alergií a srdcových ochorení.
  • PP (kyselina nikotínová). Je ťažké preceňovať výhody tohto vitamínu. Podieľa sa na tvorbe hormonálnych hladín, reguluje hladiny cholesterolu, zabraňuje výskytu krvných zrazenín, aktivuje pankreas a pečeň, hrá rozhodujúcu úlohu pri tvorbe červených krviniek. Slúži ako vynikajúci preventívny nástroj na liečbu hypertenzie a cukrovky.
  • Vitamín E, ktorý je silným antioxidantom, posilňuje imunitný systém, zabraňuje tvorbe krvných zrazenín, kompenzuje nedostatok estrogénu. Je pozoruhodné, že bojuje veľmi dobre pri starnutí pokožky a zvyšuje jej pružnosť a pevnosť.
  • Vitamín A poskytuje zdravé kosti, zuby, vlasy a pokožku. Užitočné pre správnu funkciu močových ciest a pľúc.
  • Vitamín B4 (cholín) podporuje zdravie. U ľudí má množstvo dôležitých účinkov: anti-aterosklerotické, nootropické (stimulácia kognitívnych funkcií), antidepresívum a sedatívum.

Výhody minerálov

Samozrejme, Izotopov ovsená puding obsahuje nielen vitamíny a aminokyseliny. Je bohatá na minerály. Zahŕňa:

  • Vápnik. Je známe, že tento prvok je dôležitým stavebným materiálom, ktorý je zodpovedný za silu kostí, vlasov, zubov, nechtov. Je to jednoducho potrebné pre normálne zrážanie krvi. Dnes je známe jej pozitívne antistresové a antialergické účinky na telo.

  • Horčík. Dôležitým prvkom pre konštrukciu kostného tkaniva. Má upokojujúce vlastnosti, ktoré znižujú excitabilitu nervového systému. Má protizápalové a protialergické účinky na telo. Reguluje prácu prostaty, močového mechúra, čriev.
  • Železo. Všetci počuli o potrebe tohto prvku na tvorbu hemoglobínu. Ale len málo vedieť, ako je užitočná zložka pre prácu štítnej žľazy. Železo navyše dodáva prepravu kyslíka v tele.
  • Draselný. Reguluje odstránenie kvapaliny z tela, čo zabraňuje tvorbe pýchy. Stimuluje zrážanie krvi. Draselné soli obohacujú všetky mäkké tkanivá, zabezpečujú zdravé fungovanie mozgu, srdca, obličiek a pečeňových buniek.
  • Fluorid. Perfektne podporuje imunitný systém. Stimuluje regeneráciu kostného tkaniva, a preto pôsobí ako vynikajúci profylaktický prostriedok v boji proti osteoporóze. Tiež zabraňuje výskytu kazu.

Práve táto bohatá kompozícia spôsobila, že Izotov kissel liek na všetky choroby. Recenzie, mali by sme povedať, plne potvrdiť zázračnú silu nápoja.

Škody na pitie

Väčšina ľudí je zvyknutá na skutočnosť, že akékoľvek lieky alebo potraviny, ktoré prinášajú veľké výhody v jednej, sa môžu zmeniť na nepríjemné dôsledky v inom. Preto pred tým, ako si pripravíte želé, musíte položiť otázku: komu je nápoj kontraindikovaný? Nikto!

Je to jednoducho úžasné, ale nie je určená žiadna kontraindikácia pre prijatie tohto elixíru života. Počas rokov používania sa nezistil jediný mínus tohto nápoja, s výnimkou individuálnej neznášanlivosti.

V tomto prípade recept na ovsené vločky Izotova absolvoval najprísnejšie odborné znalosti vo výskumnom ústavu. Záver odhalil iba výhody:

  • vysoká biologická aktivita;
  • účinné uzdravenie tela;
  • ľahká stráviteľnosť;
  • úplná absencia nepríjemných vedľajších účinkov.

Skúška potvrdila, že vo svete neexistujú analógy, pokiaľ ide o vplyv na ľudský organizmus.

Varenie želé

Liečivý nápoj môže byť vyrobený z ovocia, bobúľ a bylín. Jedná sa o pomerne vysokokalorické jedlo, po ktorom je pocit sýtosti. Ako variť ovsené vločky kissel z čerstvého ovocia zachovať všetky vitamíny? Z ovocia alebo bobúľ musíte najprv vytlačiť šťavu. Odvážte zmes. A potom pridajte hotové želé.

Izotovov recept na ovsené vločky je dosť jednoduchý, ale stále musíte vynaložiť úsilie. Koniec koncov, musíte niekoľko dní starostlivo kontrolovať proces fermentácie, sedimentácie. Aby ste sa vyhli najbežnejším chybám, postupne zvážte, ako variť ovsené vločky.

Bude to trvať trilitrové čisté plechovky, ovsené vločky, ovos, varená voda (teplá), kefír. Namiesto toho môžete zobrať kyselé mlieko alebo kyslé mlieko.

Príprava podkladu

Pred varením želé by sa mal brúsiť na mlynček na kávu ovos. Vložte ovsené vločky do suchej nádoby. Potom položte ovos. Zmes by mala naplniť nádobu o jednu tretinu.

Nalejte fermentovaný mliečny výrobok - 100 ml. Ak ste na liečenie, najlepšie je použiť domáce kyslé mlieko. Koniec koncov, obsahuje na rozdiel od shop kefír oveľa viac ako potrebné živé baktérie.

Na vrchole zmesi musíte vyplniť vriacou vodou. Bude potrebovať asi 2 litre. Je veľmi dôležité, aby kvapalina bola teplá, bez vriacej vody. Niekedy sa použila čistená voda. Nelejte na vrch. Uistite sa, že ponecháte miesto. V opačnom prípade počas procesu fermentácie bude kryt poškodený.

Dôkladne premiešajte. Pamätajte, že nemôžete používať kovové predmety na varenie. Najlepšie je miešať s drevenou lyžičkou. Vložte veko do nádoby a presuňte ju na teplé tmavé miesto, kde sa začne kvasenie. Obvykle trvá asi dva dni. Nemali by ste odísť dlhšie, pretože ide o zdravie. Preto je veľmi dôležité postupovať podľa pokynov, ak chcete uvariť skutočné želé Izotov. Recept, bez ohľadu na to, ako zložitý sa môže zdať, je dlho testovaný a pôvodne testovaný u lekára.

Proces napínania

Po dvoch dňoch môžete sledovať nasledujúci obrázok: zmes v nádobe bola rozdelená. Vrstva vločiek zostala nižšia a kvapalina sa zhromaždila v hornej časti.

Obsah by mal byť filtrovaný. Použite malú náterosť. Naplňte kvapalinu do samostatnej nádoby. Obilniny nechajte v šľahačke.

Vopred by ste mali zásobovať vriacou vodou. Je dôležité, aby to bolo v pohode. Práve v ňom sú vločky dôkladne umyté. Prietoková kvapalina sa musí zhromažďovať v samostatných miskách. Proces prania trvá, kým je voda úplne čistá.

Nakoniec dostanete kvapalinu po namáhaní a po umytí. Najlepšie je používať banky na tento účel. Aby sme sa nemali mýliť, každý z nich musí byť označený. Tieto plechovky by mali byť pokryté viečkami a mali by stáť. Spravidla trvá asi 16-18 hodín.

Vo väčšine prípadov vzniká otázka: čo robiť so zostávajúcou hrúbkou vločiek. Nepokúšajte sa ho vyhodiť. Koniec koncov, je to ďalší užitočný produkt pre telo. Môže byť úspešne použitý pri varení kaše alebo pridaný do pečiva. Tento hrubší dokonale čistí črevá, čo pomáha odstrániť nahromadené "úlomky" z neho.

Proces filtrovania

Varenie ovsené vločky obsahuje ďalší dôležitý krok - proces filtrovania. Po uplynutí určeného časového intervalu môžete vidieť, že tekutina je opäť rozdelená. Veľmi opatrne, aby sa nezmiešali dve vrstvy, musí byť horná časť zostavená. Správne implementovať tento proces umožní gumovú rúrku. Hornú vrstvu umiestnite do samostatnej misky. Výsledná kvapalina sa nazýva ovsená kvasa. Spodná vrstva - hustá biela zrazenina - nalejte do ďalšej misy.

Pamätajte, že existovali dva typy kvapalín. Jeden po namáhaní - s vyššou koncentráciou. Druhý - po umývaní. Niekedy sa odporúča miešať. Z pohľadu medicíny však každá kompozícia má svoje vlastné liečivé vlastnosti. Preto je lepšie ich používať samostatne. V tomto prípade sa nasýtená kvapalina používa na liečbu gastroduodenitídy s charakteristickou nízkou kyslosťou. Infúzia získaná pri praní, vhodnejšia na ochorenia žalúdka s normálnou sekréciou.

Ovesná kvasa sa v chladničke perfektne zachováva niekoľko dní. Používa sa s potešením ako nápoj. Takéto variť dobre ochladzuje smäd. Nezabudnite na liečivé vlastnosti. Plne vyživuje telo so všetkými užitočnými látkami a vitamínmi.

Spodný sediment sa používa priamo na prípravu želé Izotov. Toto je takzvaný koncentrát. Môže sa skladovať v dobre uzavretej nádobe v chladničke po dobu 21 dní. Ale nič viac! V priemere taký koncentrát, ktorý je predmetom pravidelného používania, trvá približne týždeň.

Výrobný proces

Ako získať koncentrát je pochopiteľné. Teraz by ste mali zvážiť, ako variť ovsené vločky želé. Koniec koncov, ak je cieľom zlepšiť zdravie, mali by ste prísne dodržiavať všetky odporúčania Dr. Izotova.

Tri alebo štyri polievkové lyžice hotového koncentrátu by mali byť naplnené čistou vodou. Znova použite buď filtrované alebo varené, ochladené. Kvapaliny musia vziať jedno sklo (200 ml). Zmes zmiešajte a zapaľte. Táto zmes by mala variť asi 5 minút pri konštantnom miešaní. Tentokrát stačí, aby sa kaluž začala zahusťovať.

Bohužiaľ, toto jedlo je úplne bez chuti. Preto je potrebné trochu diverzifikovať. Môžete pridať med alebo rôzne sušené ovocie, soľ, rastlinný olej.

Kissel Izotova je plne pripravený na použitie. Nezabudnite, že to nie je len srdečná a zdravá raňajky, ale aj silná zbraň proti akýmkoľvek chorobám. Preto, aby sa dosiahli vynikajúce výsledky, je potrebné používať elixír denne.

Kissel pre chudnutie

Väčšina ľudí používa liečivý nápoj v nádeji, že sa zbaví ďalších kilogramov. Bohužiaľ je to úplne nesprávny prístup. Nápoj nespája tuk vôbec. Vzniká však otázka. Mnoho ľudí už použilo ovsené vločky kissel pre chudnutie, recenzia dokazujú, že proces bol úspech. Čo je tu tajomstvo?

Všetko je dosť jednoduché. Neočakávajte však, že tie extra libier okamžite "odletú" od vás. Je to dosť dlhý proces. Tajomstvo spočíva v tom, že pri každodennom vyčerpaní si nahradíte jednu z jedál týmto elixírom. Výsledkom je zníženie celkového kalorického príjmu dennej dávky. To je jeden z kľúčových bodov v procese straty hmotnosti.

Okrem toho je telo nasýtené živinami. Normalizujú prácu tráviaceho traktu. A to vedie k čisteniu tela z trosiek a správnej asimilácii všetkých potrebných prvkov. Takže želé naozaj nespáli tuk, ale stimuluje telo, aby správne fungovalo. A nadváha je výsledkom neharmonickej práce vnútorných orgánov a systémov osoby. "Ruský balzam" robí vnútorné orgány správne, ako keby veci boli v poriadku. Preto núti ľudské telo, aby sa nezávisle zbavil nadbytočných libier.

Výsledky a recenzie

Ak hovoríme o účinnosti používania želé, mali by ste venovať osobitnú pozornosť prvej osobe, ktorá zažila "ruský balzam". Hovoríme o autorke receptúry - Dr. Vladimir Kirillovich Izotov. Spočiatku utrpel vážnu chorobu - kliešťovú encefalitídu. Komplikácie neboli príliš dlhé. Doktor získal množstvo chronických ochorení - urolitiázu, hypertenziu, ischémiu srdca, poruchy sluchu.

Dlhodobo ošetruje lekár svoje ochorenia výlučne farmaceutickými prípravkami, niekedy až 38 liekov denne. Vedľajší účinok bol závažná alergická reakcia na lieky.

Vtedy lekár venoval pozornosť zabudnutému dedičstvu predkov. Osem rokov lekár-virológ pravidelne vzal svoj vlastný ovsený krém. To ho úplne vrátilo do normálneho života. Vladimir Kirillovich úplne zabudol na návštevu lekárov, bez toho, aby to potrebovali.

Autor pravidelne dostával listy (v archíve je viac ako 1000) od ľudí, ktorí zažili Izotovovu kozelu. Recenzie hovoria o zázračných liečeniach z rôznych chorôb. Títo obdivovatelia podľa vynálezu, ktorí sú nad 50 rokov, svedčia o účinnom účinku proti starnutiu lieku. Toto sa odráža nielen vo vzhľade človeka, dokonca aj v charaktere jeho správania, vyjadrenej v náraste životnej činnosti, zmenách. Preto ku všetkým uvedeným liečebným vlastnostiam, ovsené vločky spomaľujú proces starnutia, čo predstavuje vynikajúci prirodzený biologický stimulant.

Treba poznamenať, že pravidelné používanie kisselu znižuje chronickú únavu, výrazne zlepšuje výkonnosť, stimuluje činnosť mozgu. Súčasne sa liečebné vlastnosti "ruského balzamu" prejavujú dokonca aj s týmito ochoreniami, ktoré sa dajú ťažko podriadiť tradičným metódam liečby.

záver

Chcem zdôrazniť, že jedlo je aj liek. Záleží len na vašom rozhodnutí, či prinesie úžitok telu alebo sa stane nepriateľom a obdarí ho mnohými vážnymi chorobami.