De nol akné recenzie

Mám akné od veku 13 rokov, teraz je 25. Život bol trochu rozrušený, rovnako ako všetci. Liečené všetkým: Zinerit, skinoren, badyaga,. Skrátka nič nefungovalo, pomohlo to chvíľu. Vždy som vedel, že nie je správne "vymazať kaluž, je potrebné odstrániť únik", ale to je problém, nevedel som, kde je tento únik. Nedávno matka a matka lekára náhodou počuli jednu vec na kurzoch pokročilého tréningu. Príčinou akné, u niektorých ľudí je baktéria Helicobacter pylori IgG (Helicobacter pylori), ktorá žije v žalúdku a navyše spôsobuje vred, gastritídu. (Mám gastritídu od školských rokov). Takže.. bežal do nemocnice, daroval krv z žily na týchto pirol,. výsledok: pozitívny, presahujúci sedemkrát. Robím túto mámu s mojou matkou, predpíše antibiotiká. Začal som ich vziať. Celková suma. Od prvého dňa som začal piť antibiotiká, ani jeden "veľký" pupočník nevypadol. Bolo to takmer dva mesiace... sme na oprave.

13.1.2012 19:31, Jewel
Chlapci, tí, ktorí už Helicobacter pokračovali, nemusia mať správnu liečbu alebo problémy so zubami, Helicobacter je tiež v ústach. Kto má zhnité zuby, dutiny a iné problémy - urgentne ošetrujte zuby, ale pokiaľ to nie je spôsob, ako to urobiť - musíte si vyčistiť zuby a opláchnuť ústa.

11/01/2012 10:39, Rodion
A aké antibiotiká pijete? Mám tiež gastritídu, žalúdočné vredy! Pijem De-nol, stále to nepomôže!

11/23/2012 23:13, Victoria
Rovnaký problém ako autor, ako u 12-13 rokov staré akné, som teraz 20 rokov. Všetko zaobchádzalo a všetko. Nič skutočne nepomohlo ani pomohlo, ale na chvíľu. Podal som baktériu Helicobacter pylori IgG (Helicobacter pylori) a ukázal som sa, že je to 4 krát normálne, predpísali mi skoro rovnaké lieky, de-nol, amoxicyklín atď. Tu je kurz dvoch týždňov. Môžem povedať, že veľké akné sa nezdalo, ale nezmizli. Takže si myslím, že budúci týždeň, aby sme prešli na túto baktériu, som sa znížil? Musím vedieť, či mi tieto antibiotiká pomohli, alebo že ostatní budú musieť piť. Potom splniť svoj cieľ. Existujú tí, ktorí sa zbavili akné po znížení týchto baktérií v tele?

11/28/2012 10:15 PM, bojovník
Dobrý večer, bol som diagnostikovaný s gastritídou a zároveň Helicobacter pylori, lekár predpísal Pilobact AM, pili kurz na 7 dní, zdalo sa, že je menej červenosti, ale nie moc. Otázka, koľko po užití antibiotik vám pomohlo zbaviť sa akné úplne alebo dokonca bol už dobrý výsledok? a ktokoľvek si vzal antibiotikum Pilobact AM, vám pomohol zbaviť sa akné a samozrejme aj samotnej choroby. Ďakujem vopred za vaše odpovede.

01/31/2014 11:24 PM, Olaya
Čo je liek Pilobact AM?

01/17/2013 01:32, ASKA
Dobrý deň, mám rovnaký problém ako všetci, nikdy nespomínam úplne čistú tvár, boli tam zlepšenia, došlo k zhoršeniu. a to napriek skutočnosti, že už mám dieťa, a teprve nedávno som sa začala vážne vyšetrovať, všetko som otestoval, išiel som na všetkých lekárov, ktorým som poradil. Vo všeobecnosti som tiež našiel pylori, predpísal PILOBAK, ale nedošlo k žiadnemu výsledku, potom som sa obrátil na ďalšie gastroenterológ so všetkými svojimi dokumentmi a mal som ich veľa a povedala mi, že to nie je ani helicobker, ani dysbacterióza Bol som tiež, nemôžem dať takéto akné a že s najväčšou pravdepodobnosťou to všetko je kvôli žltej a helikovej, ale stále je tu problém s žlčou. a poslal ma na duadenal sounding (berú žlč pre analýzu, postup je nepríjemný, ale tolerovateľný) Výsledkom je môj bakteriálny holicestitída som našiel Staphylococcus a hemolytic E. coli v žlči. Predpísal som antibiotiká, ktoré pôsobia tak na pylori, ako aj na baktérie týždeň, potom tri týždne choleretického, teraz pijem 10 dní choleretiky. Oblička okamžite prešla, väčšina akné zmizla, ale niektorí stále neodchádzajú, nové sa takmer nikdy neobjavujú.

13.1.2013 00:57, Nastya
Pred dvoma rokmi som sa stretol s problémom červených škvŕn na tvári, vyliezol na bradu, nad hornou perou a odlúpol som sa do dermatológa, predpísal krém Pimafukort a poslal na gastroenterológa, poslali ma na testy a našli pylori v krvi vo veľmi malom množstve. Po prehltnutí čreva neboli nájdené v žalúdku baktérie, gastroenterológ povedal, že je to možné, pretože baktérie neboli rozptýlené po celom žalúdku, ale na niektorých miestach boli vysadené. Napísala mi liečebný postup a všetko odišlo, bola som potešená, ale po roku sa všetko vrátilo Čítal som, že sa pylori môže znovu rozvíjať, cítim, že ho budem musieť znova napiť, napíšem plán liečby, zrazu niekto pomôže, píšem so svojimi dátumami, aby som to uľahčil a vy zmeníte 9,12 za dátumy Ultop 20 mg 1t * 2 krát pred jedlom 2 týždne 13.12 Flemoxin Solyutab 1.1t * 2 krát po jedle 10 dní 13.12.Fromilid 0.5 1t * 2 krát po jedle 7 dní 23.12 Lactofiltrum 2t * 3 krát v 1 hodinu po jedle 2 týždne 6,01 Odestón 1t * 3x pred jedlom 3 týždne Je dôležité, aby sa schéma nezrušila na žiadnu položku a potom znovu ultat nebude trvať dlho

01/30/2013 6:53 PM, dievča
Ahoj všetci. Mám 18 rokov. Mám tiež problém s kožou, ktorý sa začal vo veku 16 rokov, keď to bolo jednoducho dokonalé. Mama bola taká šťastná, že mala také také problémy a táta mala dobrú pleť. A potom za 16 rokov, av novembri. Nevedel som, že by to mohlo byť kvôli žalúdku, jediné, čo mi bolo povedané bolo, že by si nemal jesť sladkú, mastnú múku Nakoniec som prestala jesť, mohla som jesť 1 krát za 2 dni, ale všetko sa zhoršilo a moja žalúdka bola veľmi chorá, pretože to len zhoršil stav. Potom prišlo aj leto a stalo sa lepšie a v auguste úplne zmizlo akné. A potom v novembri bola opäť posypaná, išla som k dermatológovi, začali robiť čistenie (urobil som 7 čistiacich prostriedkov), začal som rozmazávať zenit a pokožka sa stala dokonalou. Toto šťastie som sa tešil už rok, no november som prišiel znova, začal som znova boleť žalúdok a začal som vylievať, nepomáhal som ichrome čistenie, každý deň som mal hysteriku, príbuzní, priatelia. priniesol všetko. Dermatológ mi priradil sumamed, lebo moja žalúdka bola bolestivá a moja matka mi nedovolila piť jednu obličku. Pred týždňom sme chodili na kliniku, podstúpili sme všeobecný krvný test, test sa ukázal byť dobrý, rozhodli sme sa preveriť žalúdok, pretože to bolí každý deň pred a po jedle, aj keď za 1,5 roka sme vyprážané, mastné, sladké jedlo, ktoré nejem, a za posledných 7 mesiacov len obilniny, Vo všeobecnosti nič také nespôsobuje takúto bolesť. Okrem toho išla k inému dermatológovi, urobila analýzu, našla kliešte, našla Staphylococcus Epidermal, ale ako som vysvetlil, bola to normálna kožná mikroflóra a predpísal aj Himomecin - ten istý Sumamed je len lacnejší a Baziron AU. Známa žena, odporúčaná na to, aby podala analýzu na Helicobacter, povedala, že je celkom možné, že to je dôvod, pomyslel som si BREYED. ale rozhodol som sa prejsť analýzou, povedal, že bude pripravený za 5 dní, včera som to prešiel. Čítal som to tu, niekto povedal, že v zime sa celá vec ešte zhoršuje. a začal som mať pochybnosti. a možno pravda je dôvod! Len čo viem všetko, napíšem hneď. ako začať liečbu, ako ide a aký je výsledok.

02.02.2013 02:23, ASKA
ahoj dievča Ako presne máte bolesť žalúdka? Máte trpkosť v ústach? Viem, že akné sa stane, keď sa žlč dostane do žalúdka, možno taky. V každom prípade musíte prehltnúť hadicu a zistiť, čo presne je so žalúdkom. Vo všeobecnosti, želám vám veľa šťastia v tejto ťažkej bitke))) napíšte výsledky, budem čakať

02/03/2013 5:12 pm, dievča
ICQ, ďakujem za prianie. Nenašla som túto baktériu, povedali, že v žalúdku je biela tekutina a žlčové kanály sú zapálené. Horkosť v ústach tiež nie je zápach a neustále bolí na ľavej strane pod rebrom. hadica glata povedala, že nie je nič zvláštneho hrozného, ​​povedal Kthral gastroduodenitis. a keď sa urobil ultrazvuk, povedali tiež, že existuje nejaká nepochopiteľná tekutina. a čo si myslieť, že ani nevedia. V zúfalstve je jednoduché. každý hovorí: "Prejde, vek", ale ako sa s tým vyrovnať je možné. Je potrebné urobiť niečo, ale neviem.

05.02.2013 21:39, ASKA
"Úprimne povedané, blahoželám vám, pretože aspoň viete o príčine vášho akné, je to oveľa horšie s akné a nemôžete ani hádať kvôli tomu, čo sa vám zdajú a po mnoho rokov tráviť čas a peniaze na kozmetikov a na hlúpe masť (myslím to), stačí nájsť kompetentný gastroenterológ, s najväčšou pravdepodobnosťou akné je spôsobené zápalom žlčových ciest, napríklad mám akné kvôli zápalu žlčníka, je to s vami v poriadku? lekár, ktorý okamžite povedal, že je rovnako ako sa to nestane, s najväčšou pravdepodobnosťou kvôli infekcii a jej diagnóza bola potvrdená, bol som diagnostikovaný s stafylokokom Dúfam, že môj príklad vám pomôže niečomu :) :)) A akné nezmizne, verte mi, už ste vyšli z veku. Ak nechcete vyliečiť, zničia váš život, ako mám už 8 rokov, ak by som hneď nezačal hľadať vnútorný dôvod, moje mladosť by bola krásnejšia))) veľa šťastia. nevzdávaj sa!

02.10.2013 13:11, dievča
ICQ. ste pravdepodobne veľmi dobrá osoba), napriek skutočnosti, že ste sa už zbavili svojho problému, stále prichádzate a podporujete ľudí. Áno, ako to povedať, viem dôvod. nepovedali nič zmysluplné, poslali nám druhý ultrazvuk a vymenovali veľa testov. Dermatológ predpísal hemomycín, dnes bude len piaty deň - posledná tableta, rozmazám ju s basiron ac. koža je len suchá, prestala sa tukať, ale je trochu šťastná. A povedať, že akné preč, nemôžem. (Budem ísť na oddelenie krvného zásobovania pre biochémiu, teraz robím masky z hliny, badyagi, mama hovorí, že je trpezlivá a táta hovorí, že všetok tento odpad a to prejde a nie je potrebné nič liečiť.

02.02.2013 21:37, ASKA
to je problém, že som sa s mojím problémom úplne nepodarilo, po liečbe sa začalo opäť liečiť akné na tvári: ((a viete, že keď som videl akné zázračne zmizol počas liečby, teraz sa nechcem zastaviť Teraz chápem, že je zbytočné navštíviť kozmetikov a demológov, potrebujete liečiť gastroenterológ, zvlášť ak máte pocit, že problém je tu a stačí zistiť, akú tekutinu máte vo svojom žalúdku, pretože by tam nemala byť. A z hliny odporúčam zelenú wow a čierna, sú špeciálne pre akné! Píšem vám radu, pretože nechcem akné a ďalej kaziť svoj život.To je potrebné liečiť zvnútra.

03/04/2013 2:03 PM, tavilinis
Chlapci, po tom, čo som si prečítal všetko, nerozumiem. liečba antibiotikami Helicobacter poskytuje stabilný výsledok alebo zlepšenie sa pozoruje len počas liečby? Veľmi som prekročil normu, 8 krát. ale žalúdok takmer nikdy neublíži, s tým nie sú žiadne problémy. a tvár trpí dospievaním.

03.08.2013 02:09, ASKA
Dobrý deň! Úprimne, aj ja som úplne nerozumel. No, súdiac tým, že všetci, s ktorými sa zaobchádzalo, zmizli z tohto fóra, chápem, že všetko je všetko vylesilis. Nemôžem s istotou povedať nič. počas liečby bola super čistá tvár, ale po 10 sa všetko začalo. Teraz tu v týždni som sa znova vziať znova analýzu a ak zistí, budú považované znova rozhodol pre seba, že tentoraz sa po úprave na prevenciu žalúdku bude poddyaerzhivat tradičných metód, takže baktérie nebola tam chytil. A ja som nikdy nemal ani bolesť žalúdka, ale počas liečby bol výsledok na tvári. A už ste predpísali liečbu.

03/08/2013 2:56 PM, tavilinis
ASKA, liečba predpísaná. za týždeň antibiotiká (klacid a flemoxín), tu pijem druhý deň. Máte všetky vyrážky v priebehu liečby? nejako v skutočnosti tomu neverím. okrem toho, ak sa všetko vráti neskôr. Chápem, že táto baktérie je chronická.. to je telo, ktoré tu žije s takou vysokou úrovňou a to je to. Zdá sa mi, že to nemôže byť, že výsledkom je len akné a nie je žiadna bolesť. a znova ste začali vyrážku ako predtým? alebo silnejšie?

03/09/2013 15:45, ASKA
Problémom je, že môj gastroenterológ tiež neverí, že akné a Helicobacter sú príbuzné, pretože hovorí, že je to v 90% populácie! Už pol roka som sa liečiť zažívací trakt, a síce žlčník a žalúdok a zistili, že v priebehu liečenia žalúdočných tvár je čistá! A tak sa snaží ukázať, svojho lekára, čo tvrdo na liečbu môj žalúdok a ona mi hovorí, že zápal žalúdka a Helicobacter takmer všetci, Počas antibiotickej liečby počas dvoch týždňov som nemal jediné akné a nikdy som ho nemal. a miesto akné začalo zmiznúť.Prečo som pochopil, že je potrebné liečiť Helicobacter po dobu jedného mesiaca, ako píšu tu.Zdá sa mi, že týždeň nestačí. Helicobacter, aj keď je to pre všetkých, sa dobre darí tým, ktorí majú zvýšenú kyslosť v žalúdku. Nemal som žiadne sťažnosti na žalúdok, ale nemohol som ísť na týždeň. A ako osoba? Existujú už zmeny. píšeš, ako tam máš, píšem aj v šiestich dňoch, opäť idem, aby som to vzal. Nemôžem čakať

03.09.2013 16:06 PM, ASKA
A nedali ste predpísaný omeprazol alebo nič iné na zníženie kyslosti, sú zvyčajne predpísané tak, aby antibiotiká pôsobili lepšie?

04/03/2013 01:16, ASKA
Chlapci, dobre, kde ste všetko padali. Strávim na pitie druhý druh antibiotík z tohto odpadu, obávam sa, že po zrušení všetko začne znova. Čo ste urobili, aby ste sa znova neinfikovali. odpovedzte prosím

15.1.2013 3:49, Raven
ICQ ahoj Prepáčte za indiskrétnu otázku, dokázali ste sa zbaviť Helicobacter? Ja sám trpím a neviem, čo mám robiť. Žijeme s helicobacter po dlhú dobu. Jedovatý život. Lekári s ich rozhovormi o strave a uvoľnenom životnom štýle skrývajú svoju nekompetentnosť. Zo zúfalstva neviete čo robiť. Prepáčte znova. Chcel by som vedieť o svojom stave a akom kontrolnom teste pre Helicobacter. Počkám na tvoju odpoveď.

06/07/2013 18:30, ASKA
Dobrý deň! Všeobecne platí, takže v zime som strávil na pitie liečbu antibiotikami z troch helikobaktera.Pervy zlepšenie dobe boli ale len dočasný, najbližšie dva roky neprodukuje žiadne rezultatov.Potom som sa rozhodol liečiť tradičnej medicíne a pôsobí Helicobacter propolis tinktúra pripravila sa na vode videl za mesiac, potom raz za mesiac videl baktistanin.S pretože uplynul mesiac, človek rozhodne nie je porovnaní s tým, čo bolo biele škvrny, póry, dokonca mierne suzilis.I tento mesiac sa objaví pupienky, ale tááák vzácne a málo.Hochu opakovanie propolis kurz a baktistatina.Esli samozrejme úprimne o akné zabudol som bol ošetrený sem postakne.Segodnya, pretože ráno mám objavili dva malé pryshchichki, takže som si spomenul forum.Ne obavy, ste si istí, vyliečiť hlavné liečiť žalúdok,

06/04/2013 20:32, Di
ICQ, no, a čo malá tvár?

De nol akné recenzie

Rozhodne nepôjde lekárovi. Už mala smutnú skúsenosť, keď doktor napísal krém na tvár z tohto veľmi akné a začala spadnúť na koži na celom tele, rany boli ľahké, horor. Ukázalo sa, že krém s hormónmi bol. O mesiac neskôr sa pokožka vyliečila. Chcel som sa opýtať, je to pravda, že pri stafylokokoch potrebujete piť všetky druhy laktobacilov, bakteriofágov? Zdá sa, že zabraňujú chovu stafylokokov?

Stafylokoky nedovolia, aby sa antibiotikum množilo. Bakteriofágy a chlorofyllipt sú dobré ako hlavná terapia v prípade nízkeho titra tohto stafylokoku v bacposev. Po ošetrení sú potrebné aj lakto- a bifidobaktérie, aby sa normalizovala črevná flóra po antibiotickej terapii.
V každom prípade len lekárovi. A liečba je len po bacóza na spektre patogénnej mikroflóry. Možno stále existuje nejaká nepríjemnosť, ktorá dáva klinický obraz podobný stafylokokom.

Builder, už som vám odpovedal v inej téme, ale opakujem.
Stafylokoky nedovolia, aby sa antibiotikum množilo. Bakteriofágy a chlorofyllipt sú dobré ako hlavná terapia v prípade nízkeho titra tohto stafylokoku v bacposev. Vaša priateľka, zdá sa, nie je situácia. Gala má úplnú pravdu. Antibiotiká sa nemusí báť. Musia byť riadne vybrané a správne použité. Tu váš priateľ nepočul lekárov a teraz má to, čo má. A nie lekári v Rusku sú zlí, ale ľudia sú "husté". Teraz s najväčšou pravdepodobnosťou váš priateľ potrebuje viac "silných" anti-bitterov a ich väčšiu dávku.
Po ošetrení sú potrebné lakto- a bifidobaktérie, aby sa normalizovala črevná flóra po antibiotickej terapii a následne sa obnovila imunita.
Dočasné oslabenie imunity nie je nič v porovnaní s dôsledkami neošetrenej stafylokokovej infekcie!
V každom prípade len lekárovi. A liečba je len po bacóza na spektre patogénnej mikroflóry. Možno stále existuje nejaká nepríjemnosť, ktorá dáva klinický obraz podobný stafylokokom.

De nol - recenzie

Som si istý, že väčšina z vás, ako ja, sa stretla s porušením žalúdka. Kvôli večnému spěchu a rýchlemu občerstveniu som vyvinula gastritídu a De-nol mi pomohol uniknúť.

Dobrý deň pre všetkých! Volám sa Anastasia a mám 30 rokov. Pracujem ako prekladateľ v súkromnej spoločnosti. Z mojej študentskej doby si pamätám niekedy popadnutie môjho žalúdka, ale toto by sa mohlo pripísať nepravidelnému a rýchlemu jedlu. Ale ako sa ukázalo, roky prešli, ale dôsledky zostali. Samozrejme, že som začal piť kávu s sendvičom pred začatím práce, ale počas celého pracovného dňa to nestačí. Bola buď hladná, alebo bola prerušená suchým chlebom. Teraz sa môj žalúdok pravidelne zapaľuje a objavujú sa neznesiteľné bolesti. Sedím v ovsených vločkách a piť lieky proti bolesti, aby som prišiel k mojim zmyslov. Ale naposledy som to docela zachytil, že som si dokonca musel vziať voľno z práce. Napriek všetkému presvedčeniu som ju jednoducho odviezol domov a odviezol ma na súkromnú kliniku. Po kompletnom vyšetrení doktor potvrdil prítomnosť gastritídy, ale varoval, že o niečo viac a vred. Bolo mi predpísané prísne diéty a pitie preč od Deol. Lekár povedal, že v mojom prípade môžete stále pracovať s žalúdkom a vrátiť sa do plného života.

Informácie, ktoré som sa dozvedel o De-nol na internete

Poviem vám ihneď, že som veľmi opatrný a obáva všetkých liekov. Pre mňa je lepšie liečiť ľudovými prostriedkami, bylinnými čajmi a infúziami. Pretože sa bojím, aby som zaobchádzal s jednou vecou a automaticky poškodil iné orgány. Práve preto, ak by som chcel v lekárni kúpiť niečo z liekov, najprv by ste mali byť oboznámení s informáciami o tomto nástroji. Presne to som urobil s Deolom. Keď sme sa z nemocnice vrátili domov, začal som vyhľadávať z lokality na tablety s popisom tohto lieku. Ako sa ukázalo, De-nol je veľmi populárna droga, ktorá je určená na normalizáciu práce žalúdka. Hlavným efektom je, že účinne obklopuje steny žalúdka, vytvára ochranný film a podporuje hojenie vredov a erózií.

Ďalšou dôležitou vlastnosťou bola skutočnosť, že má baktericídny účinok proti Helicobacter Pylori. Vedel som o tomto mikrobovi z prvej ruky, pretože môj otec mal tento problém, z ktorého je veľmi ťažké ho zbaviť. De-nol je európsky liek vyrobený v Holandsku a je vynikajúci pre nasledujúce choroby:

  • so žalúdočným vredom a dvanástnikovým vredom;
  • s gastritídou;
  • s podráždením čriev;
  • v prípade poruchy gastrointestinálneho traktu spôsobeného helicobacter pylori

Po užití Deanolu sa normalizuje činnosť tráviacich orgánov. Veľkou výhodou je, že tento liek sa môže používať od štyroch rokov. Práve táto skutočnosť mi dala nádej, že tento liek ošetruje a nepoškodí zvyšok orgánov.

De-nol

Ak De-nol môže užívať aj deti, aké zložky sú zahrnuté do jeho zloženia a poskytujú bezpečnú liečbu.

  • koloidný subcitrát bizmutu;
  • kukuričný škrob;
  • polakrinilický draselný;
  • povidón;
  • makrogol;
  • stearát horečnatý;
  • hypromelóza.

Poviem vám čestne, že som nič nerozumel. Je možné interpretovať a ponoriť sa do kompozície, ktorú poskytujú ľuďom s lekárskym vzdelávaním. Je dobré, že recenzie špecialistov boli na mieste a vďaka nim je možné pochopiť, či tento liek stojí za pozornosť.

Anton Viktorovich, Gastroenterolog, Petrohrad.

Takmer všetky svedectvá, ktoré som našiel, boli v prospech Deanolu. Lekári hovoria rýchlu dynamiku zlepšenia. Reliéf prichádza po niekoľkých trikoch a celý kurz vám umožní zbaviť sa nielen symptómov, ale aj príčiny choroby.

Zákaznícke recenzie, ktoré prijali de-nol

Po prečítaní zloženia a recenzií špecialistov som si uvedomil, že liek mi môže naozaj pomôcť s mojím problémom. Ale podiel nedôvery v hĺbke mojej duše ma nenechal, len som potreboval počuť svedectvo ľudí, ktorí vypili tok drogy, a povedali by ma, či to stojí za to kúpiť alebo len peniaze zbytočné.

Výhody na internete nájdete všetko, na rôznych fórach som čítal veľa názorov na De-nol. Niekto ju pil dva mesiace a niekto ho pili tri týždne, ale nakoniec všetci mali rovnaký výsledok - liek pomohol.

A existuje veľa podobných recenzií. Ľudia chvália antispazmický účinok lieku kvôli obklopujúcej činnosti. Okrem toho, keď užívali De-nol v kombinácii s inými liekmi, mnohí sa nakoniec mohli zbaviť baktérií Helicobacter pylori a zlepšiť funkcie tráviaceho traktu.

Kde som dostal túto drogu?

Veľmi ma tešilo, že som čítal recenzie ľudí a nakoniec som si bol istý, že by som mal kúpiť De-nol. Viem, že veľa ľudí nakupuje na internete práve teraz a nie som výnimkou, ale nie v prípade liekov. Je dobré, že v mojom dome je sociálna lekáreň, kde si môžem kúpiť tento liek a kde sú ceny oveľa lacnejšie ako ostatní konkurenti. Farmaceutika neostávala na pozitívnych slovách adresovaných Deanolu a povedala, že tiež kúpila túto drogu za svojho syna. Rozhodol som sa kúpiť balenie, cena je určite drahá, ale hlavná vec je výsledok.

Pokyny k aplikácii a moje dojmy z užívania De-Nol

Po návrate domov som začal čítať pokyny, aby som čo najskôr spustil príjem a uľahčil môj stav. Obal bol žltý, v ktorom bolo sedem dosiek s ôsmimi tabletami. Pokyn sa ukázal byť veľmi jednoduchý a lieky boli bez problémov. Bolo potrebné 4x denne 30 minút pred hlavným jedlom s pohárom čistej vody. Priebeh liečby liekom De-nol je jeden až dva mesiace. V príručke sa tiež opisuje, ako si deti vziať, ale domnievam sa, že každý zodpovedný rodič by mal konzultovať priamo s lekárom. Takže som začal recepciu, prísne dodržiavať pokyny. Tablety majú podlhovastý tvar a sú potiahnuté, pretože musíte ihneď piť vodu, nie žuť, potom som necítila žiadnu chuť.

Nemám žiadne nežiaduce reakcie. Droga sa postupne zmierňovala môj stav. Vzal som si mesiac, ale po týždni príjmu som sa cítil oveľa lepšie. Kurz je úplne vystrihnutý, aby ste upravili prácu vášho žalúdka. Súbežne s užívaním lieku De-nol som si udržal diétu. Veľmi som spokojný s činom drogy, po chvíli som išiel na opätovné vyšetrenie a výsledky boli normálne. Bol som spokojný s de-nolom, hlavnou vecou je začať liečbu včas a potom sa dá predísť komplikácii a ďalšiemu vývoju choroby.

Poznámky k použitiu De-Nol

Balenie De-Nol obsahuje 56 tabliet

De-Nol je jedným z najefektívnejších liekov, ktoré sú mi známe a ktoré sa používajú pri liečbe chronickej gastritídy, žalúdočných a dvanástnikových vredov a ako dokazujú pripojené pokyny na jej použitie a na liečbu syndrómu dráždivého čreva (IBS) s prevažnou hnačkou. Pri posudzovaní zistení sa používa aj pri liečbe zmiešaného typu IBS, ktorého hlavnou príčinou je chronická gastritída a gastroduodenitída.

Účinnou látkou liečiva je bizmut, alebo skôr citrát bizmutu tricalia. Skôr v čase ZSSR nebola táto droga vyrobená, alebo bola jednoducho nedostupná kvôli rozsiahlemu nedostatku, ale starší ľudia úspešne liečili svoje vredy lacnými analógmi de-noy: vikalín a vikair, bizmut, stále prítomný v predaji lekárne teraz. Na rozdiel od drahých de-nola, ktorých cena presahuje 500 rubľov. na balenie, sú oveľa lacnejšie.

Pri chronickej gastritide stráca povrch žalúdka svoju ochrannú bariéru (lokálnu imunitu) ako špeciálnu vrstvu hlienu. Nechránený žalúdok sa stáva veľmi citlivým na potraviny, hlavne nie stravy. Existujú charakteristické bolesti a iné príznaky gastritídy alebo vredov. Aby sa vyliečila chronická gastritída, je nevyhnutné obnoviť túto ochrannú vrstvu umelo pred jej obnovením, pričom sa na tento účel použijú terapeutické vlastnosti liekov. Najznámejšie z nich sú: smecta, almagel, fosfalu a mnoho ďalších. De-Nol sa tiež týka tých liekov, ktoré tvoria ochranný film na sliznici žalúdka a dvanástnika. Ale mechanizmus tvorby a vlastnosti vytvorenej fólie sú zásadne odlišné.

1. Ochranný film sa vytvára iba v kyslom prostredí, na rozdiel od iných liečiv, t.j. kde je to potrebné. Pri interakcii s kyslým obsahom žalúdka sa lokálne na povrchu erózie žalúdka a vredov účinnej zložky liečiva spolu s proteínovým substrátom vytvárajú špeciálne chelátové ochranné zlúčeniny. Umelá ochranná bariéra tvorená de-nolom znižuje náchylnosť gastrointestinálnej sliznice na účinky nielen kyseliny chlorovodíkovej, ale aj na produkciu pepsínu, žlčových kyselín a ďalších tráviacich enzýmov v tele.

Zloženie a cena lieku De-Nol

2. Vysoká účinnosť de-nola spočíva v jeho dvojitom účinku, odstraňuje gastritídu a vred s dubletom. Okrem vytvorenia ochranného filmu eliminuje de-nol jeden z hlavných faktorov tvorby defektu sliznice žalúdka a dvanástnika 12 - inhibuje reprodukciu baktérie Helicobacter pilori. Spravidla je táto baktéria detegovaná u väčšiny pacientov s vyššie uvedenými ochoreniami. Okrem baktericídnych vlastností účinnej látky proti Helicobacter pilori má liek tiež vlastnosť stimulovať lokálnu imunitu slizníc žalúdka a dvanástnika, aby sa zvýšila tvorba ich vlastného ochranného hlienu.

Liečivo podobne ako de-nol je venter (suracralfát). Tvorí tiež ochranný film lokalizovaný na vredy a erózie žalúdka. Jediným rozdielom je hlavná aktívna zložka, ktorou sú soli hliníka. Zdalo sa mi to menej účinné pri liečbe gastritídy ako de-nol. S najväčšou pravdepodobnosťou to je spôsobené tým, že nemá bakteriocídne vlastnosti proti baktériám Helicobacter pylori. Zdá sa, že to nie je len môj názor, lebo v lekárňovom reťazci sa nachádza čoraz menej. Zdá sa, že dopyt po nej klesá. A zoznam vedľajších účinkov a kontraindikácií uvedených v pokynoch výrazne presahuje zoznam vyššie uvedeného de-nola. Napriek tomu, že účinok liečby, ktorý ešte stále majú, je hlavnou výhodou veterinára nízka cena.

Keďže bizmut je toxický prvok, podľa pokynov na použitie lieku sa neodporúča používať ho viac ako 8 týždňov. Aby sa zabránilo nahromadeniu bizmutových solí v tele po podaní de-nolu, je potrebná prestávka, počas ktorej nie je povolené používanie iných prípravkov obsahujúcich bizmut (vikalín, vikair atď.).

Ako viete, sliznica žalúdka sa obnoví asi za dva týždne. V tejto súvislosti je dôležité vylúčiť takéto škodlivé faktory ako alkohol, nikotín a akékoľvek kofeínové nápoje (čaj, káva, rôzne koly) na úspešnú liečbu s týmto liekom. Prijatie de-nola, ak je prítomné, neposkytuje dostatočný účinok na obnovenie vlastnej sliznice žalúdka alebo dvanástnika a syndróm dráždivého čreva, zmiešaný typ môže posunúť príznaky k vzniku zápchy.

Liečivo je nezlučiteľné s mliečnymi výrobkami. Prijatie De-Nol a mliečnych výrobkov musí byť vykonané v rôznych časoch (rôzne hodiny).

Podrobné úradné pokyny pre danú drogu

Ak chcete zväčšiť pokyny na obrázky, musíte kliknúť na ne.

De nol

Formy uvoľnenia

De-nola inštrukcie

De-nol sa používa ako gastroprotektívny a protivredový prostriedok.

Toto je dosť zaujímavé liečivo: na rozdiel od iných liekov proti vredu (inhibítory protónovej pumpy alebo H2-histamínových receptorov), de-nol má tiež baktericídnu účinnosť proti Helicobacter, ako aj astringentný a protizápalový účinok. Účinnou látkou de-nola je triizodikrát bizmut-tri-draselný. Potom, čo v kyslom prostredí žalúdka, táto látka je uložená pre vytvorenie dvoch nerozpustné zlúčeniny: oxychlorid bizmutu a citrátom bizmutu, ktorá interaguje s proteínovou substrátom, je vytvorený na povrchu erozívnou-ulcerózna lézií ochranný film. Táto polymérna glykoproteínová fólia vo väčšej miere ako normálne vylučovaný hlien chráni žalúdočnú sliznicu pred vystavením pôsobeniu kyseliny chlorovodíkovej, žlčových solí a pepsínu. Vizuálne to vyzerá ako biela penivá vrstva, ktorá pokrýva celý vredový povrch a trvá niekoľko hodín.

Okrem toho, de-nol má celý rad užitočných vlastností. To podporuje akumuláciu epidermálneho rastového faktora (proteínu zapojeného do rastu a diferenciácie buniek) v postihnutej oblasti, znižuje aktivitu tráviacich enzýmov, stimuluje syntézu prostaglandínu E2, čo zvyšuje produkciu hlienu a sekréciu alkalické, zlepšuje fyzikálno-chemické vlastnosti žalúdočného hlienu, koagulované proteíny a zabíja Helicobacter.

Dohromady to všetko biochemický "mozaika" vedie k požadovanému terapeutickému výsledku: pod vplyvom de-Nol stane hojenie vredu, obnovuje ochrannú funkciu sliznice žalúdka, čo znižuje pravdepodobnosť recidívy žalúdočných vredov a 12 dvanástnikového vredu. Pri užívaní de-noy v režime "sólo" je eradikácia Helicobacter úspešná v 30% prípadov v kombinácii s antibakteriálnymi liečivami (metronidazol, amoxicilín) - u 90%.

De-nol je dostupný len v tabletách, jednorazová odporúčaná dávka pre dospelých a deti do 12 rokov je 120 mg užívaná 4-krát denne (ako doplnok - 240 mg dvakrát denne). Deti vo veku 8 až 12 rokov užívajú de-nol 120 mg dvakrát denne. Deti vo veku 4 až 8 rokov, liek je predpísaný v závislosti od telesnej hmotnosti: 8 μg na 1 kg denne s rovnakým dvakrát denným príjmom. Do pol hodiny po užití lieku de-nola sa neodporúča piť nápoje (vrátane mlieka, ovocné šťavy), ovocie, tuhé potraviny alebo činidlá na okysľovanie žalúdka. Človek by nemal panicovať, ak sú výkaly čierne po príjme de-noy: to je normálne pre prípravky na bizmut. Dĺžka trvania liečby je 4 až 8 týždňov, potom sa vykoná prestávka 8 týždňov, po ktorej sa môže opakovať.

Recenzie pacientov s liekom De-Nol a lekárov

De-nol je kombinácia bizmut tri-draselného dikitrátu a minerálov. Tablety sú predpísané na liečbu žalúdočných vredov, gastritídy spojené s infekciou H. pylori. Recenzie lieku De-nol nejednoznačné: kvôli veľkému počtu vedľajších účinkov, pacienti často nestrácajú na osemtýždňovom kurze až do konca, čo nakoniec vedie k rýchlemu relapsu choroby.

Hodnotenie pacientov užívajúcich De-nol

"Práve som skončil s pitím De-nolovho osemtýždňového kurzu a cítim sa, akoby som absolvoval chemoterapiu. Vedľajšie účinky sa začali už v tretí alebo štvrtý deň liečby: nevoľnosť, vracanie nestrávených potravín, čierne stolice, hnedastý moč. Preštudoval som recenzie tých, ktorí užívali De-nol a uvedomil som si, že ide o bežnú spoločnú reakciu.

Od približne štvrtého týždňa liečby som začal bojovať s ťažkou únavou, bolesťami hlavy a horúčkou. Po ukončení liečby som sa ARVI chorol (zdá sa mi, že je to spôsobené oslabenou imunitou) a priebeh menšej choroby bol komplikovaný skutočnou bronchitídou. Zdá sa, že lekárnici uvoľnili tento nízkodávkový jed a nazvali ho liek.

V každom prípade pilulky pomohli prekonať infekciu a zabudol som na bolesť v žalúdku (aj keď som trpel už viac ako rok pred gastritídou). Podruhé by som nepil De-nol, chcel by som požiadať lekára, aby si vybral analóg. Jediná vec, ktorú môžem radiť druhým, nie je, aby ste opustili priebeh liečby uprostred. Po všetkom trápení naozaj čakáte na zotavenie. "

Romanets Andrey Igorevich, 39 rokov

"Po prvé, chcem povedať, že napriek všetkým negatívnym hodnoteniam a vedľajším účinkom je De-nol skutočne najlepším liekom na ničenie baktérií Helicobacter pylori. V 22 rokoch som bol diagnostikovaný s gastritídou, ktorej príčinou boli vyššie uvedené baktérie. Gastroenterológ odporučil piť De-nolov štvortýždňový kurz.

Prečítal som všetky možné recenzie tých, ktorí užívali De-nol s Helicobacter a bol pripravený na komplikácie. Ale prekvapivo v prvom týždni neboli žiadne vedľajšie účinky. Druhý týždeň som si všimol chuť medi v ústach, strata chuti do jedla, tmavé škvrny v stolici, pretrvávajúci zápach. Vo všeobecnosti boli tieto príznaky očakávané, a preto tolerovateľné. Podmienka sa na začiatku štvrtého týždňa značne zhoršila: neustále nevoľnosť, bolestivé bolesti hlavy a neustála únava. Ale do konca liečby gastroenterológ potvrdil, že gastritída bola úplne vyliečená. "

Aramas Polina Romanovna, 23 rokov

"Pre tých, ktorí pochybujú, že pili De-nol alebo nie, chcem vám pripomenúť, že telo každého človeka je jedinečné a môže reagovať inak na rovnakú drogu. Po prečítaní mnohých recenzií som už naladil vážne vedľajšie účinky.

Ale v skutočnosti, v prvých siedmich dňoch užívania piluliek, neboli žiadne vedľajšie účinky. Počas druhého týždňa sa objavili bolesti hlavy a v treťom týždni som začal trpieť pánami a nevoľnosťou (aj keď nedošlo k zvracaniu).

Do konca kurzu (bol som predpísaný na pitie De-nol na štyri týždne) sa objavila zápcha a výkaly a samotná moč sa stali tmavými. Podľa môjho skúsenosti môžem povedať, že väčšinu vedľajších účinkov možno zmierniť tým, že vezmete De-nol s množstvom vody a nezabudnete na ďalšie použitie probiotík. Nakoniec vďaka tomuto lieku som liečil erozívnu gastritídu. "

Grigoriev Nazar Valerievich, 40 rokov

"Pokúsil som sa piť De-nol na štyri týždne, ako to predpísal lekár. Predtým bol s amoxicilínom liečený gastritídou, ale došlo k relapsu počas jedného roka. De-nol sa cíti ako vyliečená gastritída (nie sú žiadne exacerbácie dlhšie ako jeden rok), ale rozbil celkový stav gastrointestinálneho traktu: objavila sa dysbakterióza, pankreas začal hrať žarty. Po 8 týždňoch liečby som viac ako rok obnovil mikroflóru olejom z čierneho semienka, prírodným medom.

Takéto ľudové lieky mierne zlepšili stav obloženia žalúdka, ale bolesť sa opakovane objavovala znovu a znovu. Teraz vezmem probiotiká dvakrát denne, dodržiavam špeciálnu preventívnu stravu a tiež úplne opustili alkohol a tabak. Základom stravy sú vajcia, zelenina a ryby. Iba kvôli tomu sa mi podarilo vyhnúť sa opakovaniu gastritídy. "

Vitkovsky Klim Yakovlevich, 36 rokov

"Bol som diagnostikovaný s gastritídou, vyvolanou H. pylori asi pred 6 rokmi, a po celú dobu som bol na strave, píšem probiotiká. Bohužiaľ, to ma zachránilo pred relapsom. Môj žalúdok bolesť deň a noc a lekár mi poradil piť do De-nol. Cena balíčka liekov bola nepríjemne prekvapená (asi 1000 rubľov na 100 tabliet), ale zdravie stojí za peniaze. Po 2-3 dňoch užívania kapsúl bola bolesť v žalúdku preč, ale došlo k nejakej všeobecnej únave.

Neboli zaznamenané žiadne závažné vedľajšie účinky. Teraz dokončím 8. týždeň liečby a môžem povedať, že liek je účinný. Tí, ktorí majú silné vedľajšie účinky, sa stále prejavujú, môžem vám odporučiť, aby ste sa pokúsili neprerušovať kurz. Koniec koncov bude mimoriadne ťažké prekonať Helicobacter iným spôsobom. "

Egorskaya Nina Olegovna, 28 rokov

Táto metóda penny zmierňuje vredy a gastritídu! Musíme vziať 250 ml vriacej vody. Prečítajte si viac

Lekári posudzujú lieky De-nol

"De-nol: tri-draselný dikitrátový činidlo na báze bizmutu používané na liečbu peptického vredu spojeného s infekciou Helicobacter pylori. Predpísam liek v kombinácii s omeprazolom.

Táto kombinácia vám umožní uzdraviť vred v čo najkratšom čase. Prirodzene varujem pacientov, že je zakázané piť alkohol a je tiež potrebné dodržiavať prísnu diétu. Tí, ktorí porušujú tieto pravidlá, neskôr sa sťažujú na nevoľnosť, vracanie, bolesti hlavy. Ale bohužiaľ negatívne vedľajšie účinky sú spojené iba s použitím De-nol, a nie s porušením stravy.

Preto opäť chcem pripomenúť všetkým, ktorí užívajú tento liek: je prísne zakázané konzumovať sladkosti, korenené a slané pokrmy, občerstvenie počas liečby. Jedlo by malo byť čo najjednoduchšie a najprirodzenejšie. Mali by ste sa tiež vyhnúť výrobkom obsahujúcim alkohol. "

Nagorny Boris Maksimovič, okresný terapeut

"Dlho je známe, že anorganické deriváty bizmutu majú dobré antibakteriálne vlastnosti. Samozrejme, pri predpisovaní lieku nesmieme zabúdať, že je to toxické a nemá sa podávať dieťaťu bez dozoru lekára.

Predávam De-nol v kombinácii s antibiotikami pre mojich pacientov, pretože taká komplexná terapia umožňuje úplne zničiť Helicobacter pylori u 99% pacientov. Je však absolútne zakázané začať piť De-nol sami, pretože nesprávna dávka a dlhodobá liečba môže viesť k zlyhaniu obličiek.

Recenzie kolegov kolegov o spoločnosti De-nol sú vo väčšine prípadov pozitívne a ja sa k nim pridávam. Napriek mnohým vedľajším účinkom táto droga naozaj bojuje proti Helicobacter pylori a iným menej bežným gramnegatívnym baktériám, čo spôsobuje vredy, gastritídu a iné ochorenia gastrointestinálneho traktu. Ak sú vedľajšie účinky také závažné, že zasahujú do normálneho života, potom menujem Ranitidín na zníženie tvorby žalúdočnej kyseliny a urýchlenie hojenia vredov. "

Tatyana G. Radčenko, gastrenterológ

De-nol /

Nezdravuje sa Helicobacter pylori

Myslím, že nie je žiadnym tajomstvom nikomu, že nešťastný Helicobacter pylori spôsobuje žalúdočné vredy a gastritídu. Baktérie sa komfortne vyvíjajú v kyslom prostredí žalúdka, nepredstierajú na nič, stavajú hniezda, odoberajú sliznicu žalúdka a dvanástnika. A nemali by ste počúvať "lekárov", ktorí sú hlasní a zábavní odporučiť, aby ste nepoužívali lieky na zbavenie Helicobacter pylori, ak nie je vred. Vred nie je melón, nemali by ste čakať, kedy vyrastie, ak ste urobili FGDS, vykonali ste biopsiu a našli ste to "munster", liečili sa a budete spokojní.

Vzal som si kurz de-nol. Je to drahé. Ale helikobakter pylori nevylieči. Po opití dvoch kurzov za sebou, keď vratila takmer päť tisíc rubľov do vetra, dostala jednoducho lepšie výsledky, ale baktéria nikam nezmizla.

Pomáha liečiť žalúdočnú sliznicu, samotný De-nol nie je terapiou pre túto baktériu. Liečia sa antibiotikami a ďalšími liekmi na zníženie kyslosti a ochranu žalúdočnej sliznice. Takže môžeme bezpečne povedať, že bez De-nolu je možné vysporiadať sa s Helicobacter pylori, ale nie je to možné len s De-nolom. A ak si myslíte, že priebeh jedného balíka, ktorý teraz stojí viac ako tisíc rubľov, nestačí, potom odporúčam, aby sa s touto drogou nezapájal.

Recenzie lieku De-nol

Zobrali sme skutočné recenzie o lieku De-nol, ktorý publikuje našich užívateľov. Najčastejšie sú recenzie napísané matkami mladých pacientov, ale opisujú aj osobnú históriu používania liekov na seba.

Indikácie na použitie

- vred žalúdka a dvanástnikový vred v akútnej fáze (vrátane spojené s Helicobacter pylori);
- chronická gastritída a gastroduodenitída v akútnej fáze (vrátane spojené s Helicobacter pylori);
- syndróm dráždivého čreva, vyskytujúci sa prevažne s príznakmi hnačky;
- funkčná dyspepsia, ktorá nie je spojená s organickými ochoreniami gastrointestinálneho traktu.

Diskusia o lieku De-nol v záznamoch mamičiek

Počúvajte, existujú výnimky všade. Ale u pacientov s rakovinou sa svetlo klínu nesústreďuje, pretože táto choroba, o ktorej píšem, je rovnaká smrteľná, ak existuje edém čreva alebo hrdla - a to je dedičný angioedém. Nie je to quinque a nie pristo angiotek, nie je zmätok, pretože nie je liečený antialergickými liekmi, 1 výstrel, ktorý stojí 150 tisíc, to znamená, že život tohto človeka stojí peniaze. Kat, som rád, že poznáš toľko dobrých lekárov. Ale ja so mojou bolesťou, tak d.

. a udržiavať prestávku medzi užívaním lieku a následným podávaním. Ale VELOZ má alternatívu - omeprazol. Je kompatibilný s GW. Porozprávajte sa o prípadnej náhrade s lekárom. De-Nol má tiež prvú úroveň rizika, ale to nie je spojené s rizikom pre dieťa, ale s rizikom pre matku. De-Nol, podľa miesta, má veľmi veľkú molekulovú hmotnosť a nie je viazaný vôbec krvnou plazmou, čo znamená, že vôbec nevstúpi do mlieka. ). Ale to nie je priamo odrazené na dieťa (pre drogu nevstupuje do plazmy). O Mosid vo všeobecnosti kdekoľvek ich.

. Kompatibilný s kŕmením grudyuOmeprazol Nie je kompatibilný s kŕmenia grudyuAlmagel kompatibilný s kŕmenia grudyuVikalin, DESMOL kompatibilný s kŕmenia grudyuRenni kompatibilný s kŕmenia grudyuDe-Nol Nie je kompatibilný s napájacím grudyuVenter S ostorozhnostyuNo-kúpeľoch je kompatibilný s napájacím grudyuAktivir.ugol kompatibilná s napájacím grudyuSmekta kompatibilná s napájacím grudyuImodium nie je kompatibilný kojenieBisakodil S starostlivosťouKastorový olej Kompatibilné s dojčenímLaktóza Kompatibilné s dojčenímGuttalax Sopme Tim kŕmenie grudyuRegulaks kompatibilný s kŕmnymi grudyuLineks kompatibilná s napájacím grudyuBifidumbakterin Kompatibilný s kŕmenia grudyuB.

Dobrý deň, videl som tvoju otázku a zaregistroval som sa na odpoveď. Herpes je zlý! Nemôžete to tolerovať, v raných štádiách potratov bol môj priateľ taký. Našiel som 2 typy herpes, vrátane druhu, o ktorom hovoríte. Môj lekár Počas plánovania, berúc do úvahy tento moment, som predpísal úžasnú drogu Acyclovir v tabletkách. Každý deň po celý rok pijem 800 mg denne. A jeho rok je preč. On je trikrát za rok istý, manžel panikárom, "Ako nosiť?" Choďte k lekárovi, č.

Výborný príspevok, takže všetko je zábavné a detailné :) No, trpela ste pri narodení dieťaťa, dúfam, že teraz bude všetko v poriadku a v budúcnosti sa to nestane. Keby som niečo po druhom pôrode pár dní to bolo bolestivé pohybovať, potom som ani nedokážeme predstaviť, čo :( lepšie!) A čo fínskych lekárov, mám možnosť porovnania udržanie tehotenstva, pôrodu a dieťa kontrolovať linky v Rusku a tu. Spočiatku som bol skeptický voči fínskym lekárom vo vzťahu k novorodencovi, ale teraz som.

ako som vám rozumel, mám alergiu na svojho syna od 2 mesiacov, sme na hvat, niekedy som nervózne zlyhala tuhú stravu a bezmocnosť pri liečbe tejto dermatitídy. tak, držte sa, dúfam, že vyrastie. Šiel som jesť, šaláty a vypil pohár šampanského, môj syn skončil ako jahodová polievka, je mi ľúto, teraz sa obviňujem za svoju slabosť. teraz druhý je len na ovsené vločky na vode, začervenanie začalo ustupovať (ttt), ale stále všetko drsné. a tu sú naše akcie.

Lena! Hold - čítaj))) tu je posledná vec, ktorá je predpísaná pre kožné problémy pred hormónmi http://www.e-lekar.ru/art/49004/here Elidel, smotana 1% 15gSynonymy Článok: 49004 Kategória: Skupina liekov : Liečba seborea Výrobca: Novartis Pharma, Švajčiarsko INN: PIMEKROLIMUS (PIMEKROLIMUS); ? Dostupnosť: Na sklade Cena: 901.40 rub. Farmakologický účinok Pimekrolimus je derivát makrolaktámu ascomycínu.

DV! stránka má online konzultáciu http://www.simone.su/faq/ + archív otázok http://www.simone.su/faq/archiv/ si ju môžete prečítať sami alebo si môžete špecialistu položiť otázku (samozrejme bez uvedenia o spoločnom podniku, poradia každému tam) offhand počas rýchleho hľadania, našiel som vás toto: Katerina 01.24.2013 Dobrý deň! 2-3 mesiace po narodení vypadnú vlasy veľmi silno. Povedzte mi, prosím, akým spôsobom by som mal používať? Potrebujem piť vitamíny a ak áno, ktoré z nich? Alebo najprv potrebujete.

Teraz odporúčajú vysiať dobré baktérie od prvých dní môjho života, ja som nechcel prvú, obával som sa, aby som naplnil lieky, ale v skutočnosti to nie sú lieky, ale baktérie a aj keď sa verí, že materské mlieko vykonáva túto funkciu - v skutočnosti nie je to zatracená vec)) ) od de vtedajších ľudí, všetci gastritídy a vredov), takže druhý som bol múdrejší a začali dávať LINEX alebo bifiform, ale oni sú tiež takmer k ničomu, potom sa dozvedieť o najlepšiu prípravu - Primadofilus, budem spievať už veľké doch a my sme zabudli.

Dobrý deň, čítal som o vás, vidím seba a mladšieho syna. Takmer všetko v jednom. Teraz sme 3,5. Motor allik komplikovaný dysarthriou.. Motoricky nepríjemné, vždy klepanie na rohoch))). Ja sám som defectológ: a už s jedným a pol rokom starý syn, pochopil som, že by bolo pre nás ťažké hovoriť: nebolo veľa zlého hovoru. Slová sa začali objavovať po roku, a potom sú iba slabiky zvukovo imitačné. Od 2.8. Začali aktívne spolupracovať s učiteľom Mantesori, hipoterapia. Nootropické ošetrenie je pre nás nemožné (((.

. Dojčenie Omeprazol Nie je kompatibilné s dojčenímAlmagel Kompatibilné s dojčenímVečiak, výšivka, ozdobený KŕmenieBisakodil S starostlivosťouKastor olej Kompatibilné s dojčením Laktóza Kompatibilné s dojčenímGuttalax Kompatibilné s dojčením m grudyuRegulaks kompatibilný s kŕmenia grudyuLineks kompatibilný s kŕmenia grudyuB.

Diagnóza: dedičná trombofília Krv je silná, áno, napríklad teraz mám veľký stmievač, pôsobil som na hraniciach normy, ale OK a všetky ostatné testy krvných ochorení sú normálne, ale pri analýze génových mutácií som našiel 12 faktor, ktorý počas tehotenstva môže (a niekedy nespôsobuje nič zlé) vyvolávať blednutie, potraty kedykoľvek a iné problémy. Počas tehotenstva táto analýza nevyžaduje gény, ako pri plánovaní, ako to urobil lekár, táto analýza,

Pre tehotné ženy a ošetrujúcu kyselinu listovú, vitamín E, sú pre tehotné ženy a pečovatelia. Calcium d3 nycomed.For bradavky skvelá vec, ešte strmšia ako bepanten, atď Naša materská krém, a pre novorodenca, bepenten, de pantenol, každý krém pod plienkou používame Bötchen), peroxid vodíka, žiarivo zelený, jód, manganistan draselný, obväz, vata, vata, bavlnené tampóny. od roku.

týždeň 5 Ahoj všetci! Naďalej hovoríme o kráse! Zvyk toho týždňa! Zvyk 6. Znížte množstvo cukru! Cukor je jedným z najobľúbenejších jedál. Častejšie sa používa ako prísada v rôznych jedlách, ale nie ako nezávislý produkt. Ľudia v takmer každom jedle (bez úmyselného odmietnutia) konzumujú cukor. Ako viete, cukor je len vysoko čistý, ľahko stráviteľný sacharid, najmä pokiaľ ide o rafinovaný cukor. Biologická hodnota tohto produktu.

Wow, policajt dáva zmenu - to je kričať. prekvapivo sa stáva to isté))) a my všetci sa snažíme čo najviac stlačiť. Aerosól sa pravdepodobne nazýva budesonid? Použil som zimný a jarný nosový sprej ("tafen nasal"), ktorý obsahoval túto látku. ale povedali mi, že sa neodporúča tehotným ženám, pretože je hormonálna. ale vo všeobecnosti je sprej veľmi dobrý, používam ho na "odlupovanie" od vazokonstrikčných kvapiek, bez ktorých môj nos nemohol dýchať. iba on pomohol a myslím, že môžete poďakovať lekárovi za mesiac.

. Je potrebné, aby ste vedeli, že na jar a na jeseň (v štandardnom období exacerbácií), ako sa správať. Osobne mi to počas tohto obdobia pomáha držať sa diéty a piť rastlinné prípravky. De-nol je vynikajúci viaczložkový liek, ale s častým používaním jeho antimikrobiálny účinok zmizne. A bez menovania lekára by ste nemali piť. Kvamatel je teraz možné prevziať. Tak dostať lekára. Nechajte si napísať svoje kroky v nasledujúcich rokoch, a nie len kurz.

Mashunya! No, Kick! Áno, už som veril v zázrak. Ja Kanechna chápu, že tento super mega nemecký lekár môže mať 5-7 tisíc na recepciu a za okruh jej návštevníkov taká cena nie je ani dohodnutá, ale potrebuješ vysokú stoličku, ktorá ti bude kŕmiť. Je to stolica takej červenej farby pre chuť na chuť do jedla, alebo jej chrbát má polobuchý žalúdok a lepšiu stráviteľnosť. Takže si dokážem predstaviť, že lekár pozná režim liečby drahými drogami, ktoré nepredávame, ale ona ich nedokáže prijať.

AUTOR ČLÁNOK. PREČO NÁSLEDUJEME BALÍK NA RECEPT NA LIEČENIE SOPLIÍ Z PEDIATOROV! Ako pravidlo, začína sa s ňou začať väčšina ochorení. Autor: Leskov Ivan Vasilievich - Otolaryngológ DROPS FOR NOSE Výber nosových kvapiek v ruskej lekárni je mimoriadne bohatý, ale toto bohatstvo je zrejmé. V skutočnej situácii je každý lekár nútený robiť tucet druhov liekov a byť zmätený v stovkách značiek a jasných balení v podstate rovnakej chemicky.

Máme synecod v kvapkách od 2 mesiacov Obchodné meno: СИНЕКОД® Medzinárodný neregistrovaný názov: Butamirat. Dávková forma: kvapky na orálne podávanie deťom. Zloženie. Účinná zložka: Butáryrát citrát 5 mg / ml. Pomocné látky: roztok sorbitolu 70% hmotn., Glycerín (glscherol), sacharín sodný, kyselina benzoová, vanilín, etanol 96% obj., Hydroxid sodný 30% hmotn., Purifikovaná voda Opis: Bezfarebný až bezfarebný so žltkastým tón transparentný zhmdkost s pre.

Nesprávne čítate V obchodoch so športovými potrebami akýkoľvek karnitín, ktorý chcete jesť, ale z nejakého dôvodu, prečo ste si prečítali, odporúčame len to isté, ale aspoň pred tým, než budete dávať odpovede, by ste si ho pozornejšie preskúmali. "Pozrela som sa na podobné drogy - nepamätám sa na spermie, nepamätám si kompozíciu tam." "Nie je jasné, ako ste sa pozreli, všade v prípravkoch je účinná látka Carnitine, len iný tvar, ale pre spermie to nie je dôležité! iné ochorenia. Acetyl-L-karnitín sa účinne používa na zníženie.